Friday, November 10, 2017

Onko kaikki nyt nähty

Yksi mun lempikauppoja kierrellä ja katsella on HomeGoods. Se kuuluu samaan yritysryppääseen kuin T J Maxx ja Marshalls, kaksi muuta suosikkiani. Nämä ovat ihania rompeaittoja, tavarat kiertävät vinhaa vauhtia ja aina on jotain uutta. Olen löytänyt mm. Ralph Laurenin pitkän silkkisen hameen $15 ja American Eagalin pitkän neuletakin $9. HomeGoodsissa on kaikkea mahdollista ja mahdotonta sisustamiseeen liittyvää. Joskus on tarjolla ollut Marimekon tuotteitakin. Nyt sitten tein elämäni löydön, joulukuusen jota ilman VOIN elää (ainakin tämän joulun): Tällekin kuuselle löytyy varmasti jouluinen ja tyylikäs paikka. Hinta oli joko 229 tai 299 dollaria. Sen verran olin hämilläni löydöstä, että dollarit vain pyörivät silmissäni. Alakuvassa on taas sellainen kuusi, jolle voisin löytää paikan kodistamme. 


Tuotteita oltiin vasta laittamassa esille. Meillä on ihan riittävästi koristeita, mutta joka joulu seuraan liittyy jotain uutta. Kierrellessä mulle tuli ähky, koristeita oli niin paljon että mikään ei enää oikein näyttänyt miltään, mikään ei pistänyt silmään erityisellä tavalla.  Paitsi ehkä koiraherra, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Tämä olisi aika lystikäs ulko-oven edessä. Oikein jos innostuisi voisi ostaa takana seisovan koiran pariksi. Siinä olisi livreepukuiset oven molemmin puolin :)


Eilen illalla saunan jälkeen pistin villasukat jalkaan ja istuin takan ääressä. Ensi yö saattaisi olla ensimmäinen pakkasyö. Olen odottanut syksyä monta kuukautta ja tämä on yhtä juhlaa. 

Onnellista viikonloppua!

❤:lla Johanna, kaiken nähneenä

24 comments:

 1. No kyllä tuossa ensimmäisen kuvan joulukuusessa saattaisi tuntea olonsa hieman epämukavaksi. Viimeisen kuvan koira sen sijaan olisi minustakin hauska ulko-ovella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo koirapatsaat olisivat kyllä somat. Niistä tulee hyvälle tuulelle :)

   Delete
 2. Ohoh, jopas on koristeita... Mukavaa viikonloppua 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavaa viikonloppua! Tuossa kaupassa ei koskaan voi tietää mihin loppujen lopuksi törmää.

   Delete
 3. Onpa kauniita esineitä ja hauska joulukuusi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuotteita on niin paljon, että en osaa oikein enää etsiä mitään. Tai paremminkin siis löytää. Kivatkin jutut jotenkin peittyvät massaan.

   Delete
 4. Hih, no onpa siinä joulukuusia;D
  TJ Maxx ja Marshalls tuli tutuksi minullekin kun asuin siellä lahden takana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yläkuvan joulukuusi sopisi varmaan johonkin vaatehuoneeseen :) Olisi sekin sitten koristeltu.

   Nykyään heillä on vielä joku urheiluvaatteisiin keskittyvä kauppa. Odottelen, että rantautuu tänne meillekin. Noissa kyllä menee tunti pari ihan helposti ihan vain katsellessa.

   Delete
 5. Joulukuusia vaikka minkälaisia! Usein käykin niin, että kun valikoimaa on liikaa, niin mielenkiinto lopahtaa eikä haluta ostaa mitään. Mulle käy niin usein karkkikaupassa ja sehän on vaan hyvä asia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun pää on rakennettu niin, että pitäisi vaan valita muutamasta vaihtoehdosta. Menen lukkoon, kun valinnanvaraa on julmetusti. Mulla on karkkikaupoissa yleensä vakionamit, joita ostan jos ostaan. Lontoon lakut on yksi sellainen.

   Delete
 6. No huh... jäisi ehkä tuo joulukuusi käyttämättä!
  Mukavaa joulun odotusta sinne. Täältä vesisade sulatti ne vähätkin lumet pois, toivottavasti joulun alla tulisi edes sen verran, että saadaan valkea joulu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä, eikä tää susta ole eri hieno? Meillä tytärkin tyrmäsi kun ehdottelin, että eikö hankita olkkariin :)

   Meillä ei taida olla toiveita valkoisen joulun suhteen. Olikohan se 2007 tai jotain, kun tapaninpäivänä satoi lunta. Sen lähemmäksi valkoista joulua ei ole päästy.

   Delete
 7. No, on koristetta kerrakseen! Ja joulukuusia! Minä en varmaan ostaisi tuolta mitään. Hyvää viikonvaihdetta! Tulisipa meillekin pieni pakkanen tihkusateen sijaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavaa viikonloppua! Kyllä minullakin jää useinmiten katselun puolelle. Olo on yltäkylläinen kun on vartin verran kaupassa ihmetellyt :)

   Aamu on mukavan kirpeä, pari lämpöastetta sentään.

   Delete
 8. No huh, ei ihme, jos tulee ähkyä tuollaisen tavarapaljouden keskellä. Ei sinänsä, kauniita koristeitahan tuolta löytyy.

  Suloista lauantaita ja viikonloppua Sinulle!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua harmittaa vieläkin, kun muutama vuosi sitten kaupassa oli kauniit kynttilänjalat. Tai oikeastaan jonkin sortin kynttiläkruunut, ihan valtavan suuret kristalliset viritelmät. Enkä ostanut.

   Ihanaa viikonloppua Piipe!

   Delete
 9. Replies
  1. Hyllyjen täyttäjiä oli niin paljon, että tavaraa on varmasti vielä paljon tulollaan. Asiakkaita oli myös runsaasti. Osa näyttää sellaisilta, jotka käyvät ostamassa esimerkiksi uusien talojen rekvisiitaksi tai muuten sisustavat työkseen. Ja kohta sitten on pääsiäisen tavarat :)

   Delete
 10. Kuusi on aika mielenkiintoinen. Joskin pitäydyn edelleen vanhassa, perinteisessä vihreässä. Tänä vuonna toiveissa on löytää ja ostaa kuuseen hieman erilaiset valot. Muovikuusessa vanhat kynttilänmalliset kuumuvat mielestäni liikaa, haluaisin pienet led-valot joita olisi paljon.

  Meillä joulun perinteenä on tontut. Etenkin 8v. poika rakastaa tonttuja, erilaisia, eri muotoisia ja keksii tontuille kaikkia hauskoja juttuja. Tänä vuonna törmäsin ensi kertaa Elf on the Shelf-juttuun ja olen varma että hassutuksia ja hupijuttuja rakastava poikani olisi tuosta aivan onnessaan! <3 Pitänee jostakin löytää tilattavaksi nauravailmeinen tonttupoika kujeita tekemään :)

  Minkälaisia joulukalentereita teillä on ollut tai onko jotain tiettyjä perinteitä?
  Meillä joka vuosi ollut tehtäväkalenteri (tämän voisi mielestäni yhdistää tuohon Hyllytonttuun) jossa tonttu tuo tehtäviä koko perheelle. Joka vuosi löytyy jouluvalmisteluihin liittyvää puuhaa, koko perheen rentoutumispuuhia, läheisten muistamista, Random Act of Kindness-tyyppistä toimintaa sekä sisrusten kesken toinen toisensa muistamista pienillä sanoilla ja teoilla. Tätä odotetaan joka vuosi yhtä kovasti, myös teinit.

  Tanja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen muuten kirjoittanut meidän Twinkiestä eli Elf on the Self
   http://muumaaamustikka.blogspot.com/2011/12/joulutonttu-twinkie.html

   Se oli hurjan mieluisa lapsille silloin kun olivat pieniä. Tosin joskus tonttu unohtui samaan paikkaan pariksikin yöksi. Pitääpä kaivella taas Twinkie esille. Lapset on isoja, mutta luulen että jonkinlaista nostalgiaa tuo mieliin.

   Ihanan vilkas mielikuvitus pikkumiehellä! Tontut ovat kyllä hauskoja.

   Joulukalentereita on oikeastaan aika vähän. Itse olen ostanut lapsille suklaita sisältävät adventtikalenterit, mutta ne eivät ole kovin tyypillisiä täällä. Ensimmäisinä vuosina niitä piti etsimällä etsiä, ei ollut kaupoissa tarjolla. Eikä ole nytkään joka kaupassa. Jonkin verran on kalentereita, joiden tarkoitus on vain laskea päiviä jouluun. Tehtäväkalenterit tai kalenterit joissa on pieniä yllätyksiä ovat harvinaisia.

   Ihanaa viikonloppua Tanja!

   Delete
 11. Vaude, löytyy siis ihan Marimekkoa sieltä kaupasta. Pitääpä tämä ketju laittaa muistiin, kun seuraavan kerran käy Jenkkilässä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina on vähän tuurissaan mitä kaupasta löytyy. Tänne kulkeutuu sellaisia tuotteita, jotka poistetaan esimerkiksi tavarataloista. Nykyään kai tuotteet ovat enemmän vartavasten kaupalle tilattuja ja valmistettuja, mutta oivallinen paikka ostaa esim. Hilfigerin, Laurenin, DKNY:n sisustustekstiilejä.

   Delete
 12. Voi ihanuus mikä kauppa..tuolla kyllä viihtyisin "hetken":) Niin paljon ihasteltavaa.. Minä niin tykkään tavaroiden hypistelystäkin vaikka ei aina ostaisikaan mitään:) Kaikkea ne kyllä keksivätkin...Mukavaa viikonloppua♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä kaupassa kyllä kieltämättä rentoutuu. Kierrellessä tulit muuten mieleen. Ajattelin, että saisit vaikka minkälaisia ideoita näistä. Itse en osaa oikein sillä silmällä katsoa.

   Ihanaa viikonloppua!

   Delete