Wednesday, September 27, 2017

Michael Kors -arvonnan voittaja

Kaunis kiitos teille kaikille arvontaan osallistuneille! Sain paljon ideoita ja vinkkejä. Kiitos myös sähköposteista, musta on tosi kiva saada sähköpostipalautetta.

Mua on vaivannut vähän sellainen vähättelevä suhtautuminen elinympäristööni ja meidän osavaltioon. Ihan lähelläkin on kauniita rakennuksia, upeita museoita ja ravintoloita. Mutta kun se ei ole joku maailman metropoli niin ei sitä viitsi kuvata eikä sen enempää kirjoitella. Tätä on vähän vaikea selittää. Jotenkin se liittyy siihen, että olen pitänyt asuinpaikkaamme aina väliaikaisena vaikka täällä ollaan oltu jo kohta 15 vuotta. Kun on väliaikainen, niin mitäpä siitä sitten sen enempää kertoilemaan :) Varmuudella en osaa sanoa jäämmekö tänne vai jatkammeko jossain vaiheessa jonnekin muualle, mutta kovasta ikävästä huolimatta en usko enää paluumuuttoon Suomeen. Siksi on niin ihana seurata teidän blogeja, saada kommentteja, pitää yhteyksiä yllä. 


Random.org suoritti arvonnan puolestani. Michael Kors -huivi matkaa kolmannen kommentin jättäneelle Ansulle Tuuliannikantuvassa: 

"Luen blogiasi, koska kirjoitat elämästä realistisesti ja huumorilla sävytettynä. Kiva lukea asioista, jotka ovat eri tavalla järjestettyjä (esim. koulu) kuin Suomessa."

Laitathan Ansu osoitteesi ja nimesi sähköpostiini Omamaamansikka1@yahoo.com

Kiitos vielä kerran kaikille kommentin jättäneille. Olette kyllä ihan elämän suola ja sokeri!

8 comments:

 1. Onnea Ansulle, kauniin huivin voittajalle!

  ReplyDelete
 2. Täällä ikionnellinen voittaja kiittää upeasta palkinnosta. Tästä on mukava jatkaa päivän touhuihin. Laitoin jo yhteystietoni spostilla.

  ReplyDelete
 3. Onnea voittajalle,huivi on kaunis.
  Sinulla on siellä aika kaunista, sen perusteella mitä olet tänne blogiisi laittanut ja olisi kiva nähdä enemmänkin ympäristöä. Mutta ymmärrän että on kauhean vaikeaa sitoutua kun ei tiedä onko tuolla ikuisesti,mutta toisaalta 15 vuotta on tosi pitkä aika. Mukavaa loppuviikkoa Johanna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä olisi paljon kuvattavaa ja näytettävää. Sinä taidat tietää yhtä jos toista tästä väliaikaista -mielentilasta :) Mähän muutin koko maahan parisenkymmentä vuotta sitten vain vuodeksi...

   Huomenna viilenee! Jää alle 30 C!

   Delete
  2. Meilläkin on nyt viimeiset päivät ollut vain 29 astetta:) Ja aamulla kun heräsin oli vain 22 astetta, eli parempaan päin tämä sää menee:) Mukavaa viikonloppua:)

   Delete
  3. Ihanaa! Voi kun hieno juttu. Mä nimittäin olen jo nyt nukkunut yöni paremmin, kun yöt ovat viileämpiä. Iltakävely oli ihan taivaallinen, kun ei puskenut hikeä joka huokosesta :)

   Delete