Sunday, September 17, 2017

Arvonta - Michael Kors Huivi

Kun tauon jälkeen aloitin jälleen kirjoittelun mietin, että tokko enää lukijoita on entiseen malliin. Kävijöitä on ollut päivittäin niin paljon, että ihan iloksi on pistänyt. Aika järjestää siis jotain kivaa. Löysin klassisen Michael Korsin huivin, pehmeä väritys käynee useimmille. Arvontaan osallistut jättämällä viestin tähän postaukseen. Kerro mistä aiheista haluaisit lukea lisää tai kerro jotain itsestäsi. Useammankin viestin saa jättää. Arvonta päättyy maanantaina 25. syyskuuta klo 24 meidän aikaa.

Huivia (n. 25 x 168 cm) voi käyttää molemmin puolin, värit ovat vastakkaiset puolesta riippuen. Materiaali pehmeää akryyliä, vesipesu viileällä. Palkinnon arvo $58.

Onnea arvontaan! 

Ja onnellista viikkoa,

❤:lla Johanna


35 comments:

 1. Minusta on ihan hyvä näin, mitä kirjoitat. Ehkä ympäristöstäsi olisi kiva lukea,kaupoista etc.

  ReplyDelete
 2. Ihan tavallinen arki on mielenkiintoista. Kiinnostaisi kuulla, onko nuorten arki samanlaista, kuin Suomessa. Missä iässä yleensä muuttavat nuoret omaan asuntoon? Ovatko sielläkin nuoret innokkaita lähtemään maailmalle, kuten nykyisin Suomessa?

  ReplyDelete
 3. Luen blogiasi, koska kirjoitat elämästä realistisesti ja huumorilla sävytettynä. Kiva lukea asioista, jotka ovat eri tavalla järjestettyjä (esim. koulu) kuin Suomessa.

  ReplyDelete
 4. Ihan tavallinen arki iloineen ja suruineen kiinnostaa aina :)
  ellijapii@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Ihana huivi!Arvonnassa mukana.Vasta löysinkin tänne blogiisi ja jäin lukijaksi.

  ReplyDelete
 6. Kaunis huivi! :) Löysin vasta blogisi ja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pidän kirjoitustyylistäsi :)
  nannaliini10@mail.com

  ReplyDelete
 7. Olen ulkosuomalainen Euroopassa, toimistorotta ja äiti. Olen seurannut taustalla blogiasi pitkään. Olin iloinen, kun huomasin, että palasit kirjoittamaan. Olin jo kaivannut "tosinaista, joka ei kuppikakkuun tukehdu" :) Minua viehättävät tarkkaavaiset huomiosi jokapäiväisestä elämästä, rehellisyytesi ja tavallisen arjen kuvaus. Kiva on kuulla arjesta rapakon takana, elinympäristöstäsi, tapahtumista, paikoista, remonteista, ihan kaikesta arkisesta. T Neppis

  ReplyDelete
 8. Voi, pysythän tyylissäsi! :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Olen kovasti tykännyt kaikista kirjoituksistasi. USA:han ja amerikkalaiseen elämäntyyliin olen tuntenut vetoa jo lapsesta asti (telkkari kasvattaa), ja kerrot niin mukavan myönteiseen sävyyn kaikesta että käyn täällä todella mielelläni. Mahtavaa saada blogikaveri jolla on aikaa vastata kommentteihin ja käudä vastavierailuilla.

  Mitäpä kertoisin itsestäni... No, olen kielten ja kommunikaation ope. Englanti ja italia vahvimmat kielet. Psykologia, kasvatus ja koulutus ovat alaani. Lukutoukaksikin voisin itseäni luonnehtia 🙂 Koti-ihminen. Arjen pienet ilot parempia kuin juhlahumu. Perustyytyväinen tyyppi ❤️

  Ihanaa uutta viikkoa. Jatka samaa ! 🍎

  ReplyDelete
 10. Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja pidän tyylistäsi vallan paljon.
  Sama jatkukoon.
  Terveisin SS, työtön sairaslomalainen

  sanna.pietinen(at)gmail.com

  ReplyDelete
 11. Kaikki huomiot kulttuurien erousta ovat mielenkiintoisia. Jatka vain entiseen tapaan.

  ReplyDelete
 12. Kaikki huomiot kulttuurien erousta ovat mielenkiintoisia. Jatka vain entiseen tapaan.

  ReplyDelete
 13. Olen lukenut blogiasi pitkään,ja jatkan aina vaan koska kerrot elämästä niin värikkäästi,myös niistä nurjista puolista.Ehkä lisää ruoka-ja ravintolakulttuurista haluaisin kuulla?

  ReplyDelete
 14. Haluaisin lukea nuorten opiskeluista, koulujen valinnasta, ammattiopinnoista yms. Amerikkalainen koulusysteemi on aina kiinnostanut koska se vaikuttaa niin erilaiselta suomalaiseen verrattuna. Joskus aiemmin olikin koulun projekteista yms. juttua ja keskustelua mutta mitä käytännössä nuorten opiskelumahdollisuuksia on "yläasteen" jälkeen. Mikä on opiskelusuhde yliopisto vs ammattikoulu?

  Itse olen 36v. 4 lapsen lähihoitaja-äiti 3-vuorotyössä muistisairaiden parissa. Elämää rytmittää työ ja vapaa-aika koko perheen harrastusten parissa; uinti, ammunta, autourheilu, bjj, thainyrkkeily. Ei ole vapaa-ajalla tekemisen puute, mutta niin paljon iloa nämä harrastukset tuottavat koko perheelle että sillä jaksaa kummasti :)

  Tanja

  ReplyDelete
 15. Arki kiinnostaa aina :) Myös sisustus ja matkustus jutut tulee luettua innolla :)

  matsalikka@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Tosi kiva lukea blogiasi, jonka löysin vasta viikkoja sitten. Olen sen jälkeen lukenut vanhempia postauksiasi. Itse kävin vasta 65-vuotiaana ensimmäisen kerran USA:ssa vuosi sitten ja heti kolahti koko maa. On se tosi iso paikka ja kauheasti oli nähtävää. Itse olin kiertomatkalla länsirannikolla ja erityisesti nämä itärannikon jutut ovat hienoja. Kirjoitukset arkielämästä ovat erityisen hienoja, sillä harvapa on tutustunut yhdysvaltalaiseen arkeen suomalaisella twistillä. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi
  t. Hilkka

  ReplyDelete
 17. Heippa, komppaan muita kommentoijia siinä että arkielämä siellä kiinnostaa ja olisi kiva kuulla teidän ruokajutuista enemmänkin-Rida

  ReplyDelete
 18. Moi.
  Olen seurannut blogiasi kauan. Olen vaan niin huono laittamaan kommenttia. Kävin useasti katsomassa, kun olit lomalla blogistasi, että joko olet palannut? Kiva kun palasit :).
  Arki kiinnostaa, erilaisuudet maiden välillä yms. Joskus kauan sitten kirjoitin sinulle pitkän kommentin johonkin postaukseen, kirjoitin siinä että olisi kiva lukea miten paljon maksaa opiskelu kokonaisuudessaan siellä. Mutta kun lähetin viestin se hävisi johonkin bittiavaruuteen ja ei koskaan tullut sinulle perille.
  Itse olen Helsingissä asuva, sosiaalialalla työskentelevä päälle 40 äiti. Minua on aina kiinnostanut Amerikka ja olenkin käynyt siellä muutaman kerran. Tänä kesänä viimeksi oltiin perheen kanssa länsirannikolla ja kierreltiin paikkoja katsomassa.

  Mukavaa syksyä sinulle, vaikka siellä taitaa olla vielä kesäiset lämpötilat :)

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 19. Tavalliset, arkiset postaukset ja etenkin kivat kuvat piristävät aina.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  ReplyDelete
 20. Tavallisen arjen pienet ilot ovat elämän suola. Ja jotenkin nyt on oman mielen päällä paljon ajatuksia myötätunnosta, miten helppoa onkaan jyrätä toisia ja vaikeaa asettua toisen asemaan... Jokaisella meillä on omat taistelumme ja haasteemme.
  postin.tuomaa@gmail.com

  ReplyDelete
 21. Olen aina tykännyt tyylistäsi kirjoittaa, siksi olen koukkuun jäänytkin 😍
  Jatka vaan samaan tapaan!
  Olet ajatuksissa vaikka s. Postit ja kommentit blogiin tulevat vaihtelevalla nopeudella 😉

  ReplyDelete
 22. Hei! Ihanaa että aloit taas kirjoittaa. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja tykkään kovin paljon tyylistäsi ja kirjoituksistasi. Olen vuosi sitten Suomeen palannut ex-ulkosuomalainen, jolla on hyvinkin saman ikäiset lapset kuin sinulla (+ yksi paljon nuorempi) ja siksi kaikki normaaliin arkeen liittyvät juttusi ja ajatuksesi kiinnostavat. Mukavaa syyskuuta!
  T: Kaisa L

  ReplyDelete
 23. Normaaliin arkeen liittyvät jutut kiinnostavat :)
  sirkkulitm@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Mukana ihanassa arvonnassa! Kaikki USA:an liittyvä kiinnostaa. En ole koskaan siellä käynyt, mutta tyttärien kanssa haaveilemme joskus sinne lähtevämme :)

  ReplyDelete
 25. Asuimme pari vuotta mieheni työni vuoksi Usa itärannikolla v.2000-2002. Mielenkiintoista lukea miten siellä tällä hetkellä elellään. Meillä oli myös koko perhe mukana, neljä tytärtä eri kouluasteilla. Kirjoitat ihanasti arkielämästäsi. Odotan aina uusia juttuja innolla.

  ReplyDelete
 26. Enpä ollut huomannut koko arvontaa. Mukana olen. Huivissahan on jo valmiiksi minun nimikirjaimetkin!
  On kiva lukea tuosta "amerikan meiningistä" ja mielenkiintoiseksi asian tekee se, ettet vaan hehkuta kaiken ihanuutta, vaan tuot esille myös epäkohtia, joita siellä, kuten joka yhteiskunnassa on.
  Mukavaa uutta päivää sinulle!

  ReplyDelete
 27. Löysin vasta blogiisi (kiitos kun vierailit omassani) ja koitan ajan kanssa lueskella aiempia postauksia.
  Luulenpa että juuri tuo asumisesi siellä Ameriikassa on kiinnostavaa luettavaa.☺
  Koitanpa siis onneani upean huivin arvonnassa!

  ReplyDelete
 28. Ihmeesti tuntuu kuin tuntisi sinut. Tekstisi ovat mielenkiintoisesti kirjoitettuja ja vaikutat aidolta kivalta suomalaiselta. Olisi kiva kuulla jos jokus menette Suomeen tai jos olette käyneet niin miten perheesi sinun kotimaasi näki, koki jne. Tietysti lukuisat arjen ja juhlan asiat kiinnostavat. Myös autot! Voi hyvin. terv. blogi"sisko" joka asuu nyt Espanjassa.

  ReplyDelete
 29. Mukava on kuulla millaista elämää siellä suunnalla maapalloa vietetään, ihan niinkin arkisia asioita kuin millainen ilma on milloinkin jne:) ihana on täällä kylmässä Suomessa lämmitellä ajatuksella että jossakin voi olla samaan aikaan jopa +30 lämmintä..Aah♥ Huivi on kaunis!

  ReplyDelete
 30. Kirjoituksiasi on niin mukava lukea, osaat kirjoittaa kiinnostavasti arkisistakin asioista. kaikki käyn lukemassa, tosin joskus pienellä viiveellä kuten nytkin. Oli terveysongelmia.
  Kiitos kun jaksat taas kirjoitella, ehdin jo kaipailla tekstejäsi.

  ReplyDelete
 31. Sinulla on ihana blogi! Ihan tavalliset arjen asiat ja kulttuurierot ovat mielestäni kiinnostavaa luettavaa.

  ReplyDelete
 32. On mielenkiintoista seurata suomalaisen elämää kaukana USAssa. Olen myös iloinen, kun käyt blogissani vierailulla ja jätät kommentteja. Kiitos Sinulle!
  Ilman muuta haluan osallistua arvontaan!
  Hyvää ja suloista viikonloppua!

  ReplyDelete
 33. Hei! Huomasin joulupostauksesi Kieltenopen blogilistasta (olen jouluihminen, hyräilen joululauluja jo syyskuun alusta lähtien). Yleensä en osallistu arvontoihin, mutta tuo huivi on jotenkin niin vastustamaton.
  Blogisi näyttää hyvin monipuoliselta ja mielenkiintoiselta, joten en osaa muuta ehdottaa kuin että jatka samaan tapaan. :)
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 34. Ehdottomasti arvontaan mukaan!
  Minulla ei ole mitään erityisiä postaustoiveita, tykkään tästä tyylistä mikä sinulla jo on. On todella mielenkiintoista lukea ihan vaan siitä teidän perheen arjesta ja elämästä siellä, vasta tämän sinun blogin myötä on tajunnut miten isoja eroja ihan tavallisessa elämässä on Suomen ja Usan välillä. Ja sinulla on sana hyvin hallussa, osaat kirjoittaa todella mukaansa tempaavasti, kepeästi mutta samalla syvällisesti. Uskollisesti käyn jokaisen postauksen lukemassa, vaikka olenkin laiska kommentoimaan. Lupaan yrittää parantaa tapani!

  ReplyDelete