Saturday, August 26, 2017

Mayweather vs. McGregor


Muutama viikko sitten sain ilmoitusluontoisen tiedotteen, että 26. Elokuuta meillä on nyrkkeilyilta. Ok. (Mitä tuohon nyt muuta sanomaan.) Vanhempi poika kutsui varmaan tusinan uintikavereitaan, nuorempi poika yhden, kuten myös tytär yhden ystävän. Ja mies pyysi paikalle muutaman ystävänsä. Itse luin kirjaa siihen saakka, kun kuulin että toiminta alkaa.. Nämä bileet tuntuivat olevan enemmän muulle perheelle. 

Olihan tämä hullu matsi, vapaaottelija vastaan nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn säännöin. Musta tuntuu ihan pikkuisen, että vastoin nyrkkeilyn sääntöjä iskettiin niskaan... Mutta mähän en mitään mistään ymmärrä, en varsinkaan nyrkkeilystä. 

Matsin hinta pay per view -palvelussa oli sen verran suolainen, että tuskinpa olisimme katsoneet oman perheen voimin. 100 taalaa voi sijoittaa paremminkin. Vieraat lahjoittivat omantuntonsa mukaa ja meille ei jäänyt enää ihan hurjan suurta laskua maksettavaksi. Vanhempi poika askarteli päivällä jääkaappiin hampparipihvit ja muut tilpehöörit ja paistoi ne kavereidensa kanssa illalla. Osa kavereista oli tuttuja, osa ei. Sana oli kiirinyt ja serkkukin tuotiin katsomaan matsia :)

En ole nyrkkeilyn asiantuntija, mutta eka erä näytti siltä että katsomossa olisin huutanut "take a room". Hmm. Nojailua. Matsi jää varmaan historian kirjoihin, koska se oli McGregorin DEBYYTTI nyrkkeilyssä. Mutta mistä mä tykkäsin oli se, että kehässä näytti olevan kaksi herrasmiestä. Tai kaksi herrasmiestä, jotka hymyilevät koko matkan pankkiin. Yllätyin, kun McGregor käytti sekä oikeaa ja vasenta, sai vastattua iskuun ja vielä vastaiskuunkin. Osasi väistää. Ennustin, että matsi päättyy kuudennessa erässä. Kymmenen erää Mayweatheriä vastaan on aika suoritus.

Kuvassa on osa laumasta. Alkumatseja vasta käydään. Yksi pojista toi mulle kotipihan kukkasista kimpun. Jokaisella oli jotain tuotavaa nyyttäripöytään. Jälleen kerran tuli mieleen, että lapsilla on tosi kivoja kavereita. Ja kuten kuvasta näkyy, kolmannen kerroksen jätti-tv raahattiin ykköseen, jotta kaikki varmasti näkevät. Mua tämä jättisuuri telkkari lähinnä ärsyttää. Nimittäin alakerran telkkarikin jo kahmii energiaa hartiavoimin. 

Tämän illam voittajat: Mr. Mayweather ja Mr. McGregor - tämä matsi ei hevillä unohdu. Iäisesti tullaan spekuloimaan mitä sopimus sanoi, missä erässä sovittiin matsin todella käynnistyvän, oliko tekninen tyrmäys istutettu käsikirjoitukseen. Niin tai näin, kaverit käyttäytyivät paremmin kuin tämän päivän politiikot. Etenkin Valkoisessa Talossa. Navan alle ei isketty.

2 comments:

  1. Oma poikani lähti yöllä jo yhden aikaan bussilla(onneksi Helsingissä asutaan ja bussit kulkee aika hyvin) kaupan kautta kaverilleen,jonne oli kerääntynyt monta muutakin kaveria odottamaan täällä Suomessa aamusta näkynyttä matsia,eikä täälläkään se ilmaiskanavilta näkynyt,piti maksaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kiva, kun ottelu ei ratkennut heti ensimmäisessä erässä. Olisi ollut aika pettymys. Kaveriporukalla tällaisen vielä voi hankkiakin, mutta aika kalliiksihan tällaiset tapahtumat ovat käyneet. Julkinen liikenne on muuten se, mitä Suomesta ikävöin tosissani. Oli vaikea tottua alkuunsa siihen, että joka paikkaan pitää ajaa omalla autolla.

      Delete