Wednesday, June 28, 2017

Kylpyhuoneen kukkaset

Piste iin päälle siivouspäivän jälkeen on, kun käy keräämässä kukkakimpun takapihalta kylpyhuoneeseen. Ei tätä kyllä  usein satu. Tänä vuonna ei ollenkaan, sillä kukat olivat takapihalta kadonneet. Mies hoiti keväällä penkkien putsauksen ja siinä menivät myös kukkaset. Mutta eipä ole rikkaruohojakaan. 

Mä onneton lupauduin tekemään varainkeruuta YMCA:lle. Kuukauden ajan joku tuntematon lahjoittaja maksaa $2 per käyntikertani YMCA:lle. Viime kesänä onnistuin käymään 24 kertaa kuukaudessa. Nyt on mennyt jo reilu viikko ja yksi käynti plakkarissa. Mulle tulee kiireiset kolme viikkoa. Asiaan tietysti kuuluu, että lopuksi julkaistaan nimilista ja kuinka monta kertaa kukin on rehkinyt. Pitää ehkä alkaa tehdä aamu- ja iltatreenejä. Onneksi kukaan ei sen tarkemmin paneudu siihen mitä ja miten harjoitellaan. Eilen ajelin kuntopyörällä rauhalliseen tahtiin 130-140 sykkeellä tunnin verran. Jos jollain nyt sattuisi olemaan ylimääräistä tsemppausta ja puhtia, niin tänne voisi pistää liikenevät. Olen lähdössä pyöräilemään.


"Our anxiety does not
empty tomorrow of its
sorrows, but only empties
today of its strengths"

Charles Spurgeon 

Tämä mietelause oli kirjoitettu kuntosalin fläppitaululle. Tarvitsen kyllä muistutusta siitä, että murehtimalla en saa aikaiseksi muuta kuin energiavajetta. 


11 comments:

 1. Kauniit kukat:) Aika kiva varainkeruuidea,joten sinne salille vaan huhkimaan;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei tuli reippaampi olo. Haa, sain tämän postauksen jälkeen taas sen verran itsestäni irti, että kävin polkemassa 50 min. Nyt olisi jo neljä dollaria kasassa...

   Delete
 2. Replies
  1. Musta olisi ihana väsätä kukkakimppuja oman pihan kukista. Meillä ei tahdo olla luonnonkukkiakaan tarjolla niin, että niitä voisi kotiin poimia. Kyllä kelpaisi esimerkiksi kielot ja päivänkakkarat.

   Delete
 3. Olen kyllä huono tsemppaamaan, kun olen itse sellainen sohvaperuna, että hirvittää. Tiedän itsekin, että esim. 50 min. pyöräilyä on päivästä vain pieni osa ja tunne sen jälkeen on mahtava. Ajattele, että sinulla on tuplavoittajafiilis. Voitit itsesi, kun lähdit ja sait vielää rahaa kasaan hyväntekeväisyyteen. Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllähän se lähteminen on melkein aina se suurin ponnistus. Sitten kun on kengät jalassa ja menossa, niin ihan on jo mukava mieli. Mulle on nyt tosi suuri kannustin myös se, että en halua olla viimeinen julkaistavalla listalla. Tänään taas pitäisi yrittää. Vielä on pari viikkoa aikaa :)

   Delete
 4. Hienot suoritukset hyvän asian puolesta, ja samalla oma hyvä energia karttuu 💚Hatunnosto sitkeydellesi ja hyvälle kunnollesi. Itse en jaksaisi polkea 50 minuuttia. - Short attention span 😀

  Saitpa kauniin kimpun kerätyksi. Kukat omassa pihassa ovat ihana asia. Meillä on aika paljon, myös olen antanut luonnonkukkien rehottaa joissakin kohdissa pihaa (lemmikit, nurmitädyke, leinikit). Kerään joskus kesäkimpun, mutta en tuo sisälle. Pörriäiset saavat nauttia siitä meidän rappusilla tai puutarhapöydällä 🐝

  Kivaa viikonloppua !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun ongelma on vähän se, että alan vahtia sykettä, kaloroita jne. En osaa vain nauttia ja ajella. Nyt olen yrittänyt malttaa mieleni ja tavoite ei ole huristaa 170 sykkeellä 15 minuuttia jossain vaiheessa pyöräilyä. Tai että kalorilaskuri pyörisi vimmatusti. Katselen siinä samalla telkkaria, kuuntelen musiikkia.

   Musta olisi ihana kerätä luonnonkimppuja. Lupiinia haikailen myös. Siitä saisi kauniin kimpun takaporstuaan.

   Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti myrsky ei kauheasti aiheuta ongelmia.

   Delete
  2. Kiitos toivotuksista. Ei tullut vahinkoja, oikeastaan hyötyä kun tuuli tiputti koivustamme kuivia oksia maahan. Ne pitääkin tässä jossain vaiheessa keräillä - puuh 🙂

   Lupiini olisi ihana. Istutin yhden kerran mutta se on hävinnyt. Tänä vuonna etsin siemeniä kaupoista, mutta ei löytynyt. Plan B on että menen keräämään siemeniä tienvarsilupiineista kunhan ne ovat kukkineet.

   Meilläkin oli yhteen aikaan kuntopyörä, mutta lopulta myimme sen. Ei se oikein ollut minun lajini ja jännitysniskakin vaivaa. Zumba sopii minulle. Tanssin kotona DVD:itten siivittämänä.

   Kivaa sunnuntaita !

   Delete
  3. Meillä on sama juttu, tuulet ovat olleet sen verran terhakoita, että oksia on takapiha väärällään. Ajattelimme polttaa nuotiossa ylihuomenna, kun on itsenäisyyspäivä. Siinä saa smorsit tehtyä samalla.

   Tanssi jos mikä on hyvä liikuntamuoto. Kävin joskus napatanssissa ja ohjaaja kysyi multa tosissaan, että eiks toi sun lanne tuon enempää liiku 😱

   Delete