Wednesday, June 14, 2017

Kaksosille onnea!

Kesäkuu on puolessa välissä. Tuli yllätyksenä. Mun piti olla sitä ja tätä tässä vaiheessa vuotta. Ainoa mikä on toteutumassa on seuraava ikävuosi. Onnea kaikille muillekin kaksosten -merkeissä syntyneille! 

Tämä Maikun (Maijan monenmoista murua -blogi, klik, klik) maalaus sai mut käsittämään itseäni vähän toisella tavalla. Joskus on tuntunut, että mussa on kaksi ihan erilaista puolta. Osa kanssaihmisistä näkee vain toisen puolen ja luokittelee. Ehjäksi ja kokonaiseksi kai tässä elämässä olisi tarkoitus kasvaa, kehittyä. Toiset hakevat sitä kumppanin kautta, sieluntoveria etsitään. Minä haluaisin löytää tasapainon ihan omasta itsestäni, naisen ja miehen, yinin ja yangin. Maikun maalausta katsoessa mulle tulee aina juhlallinen olo: siinä olisi valmis Johanna jos tähän vaiheeseen joku päivä pääsisin: levollinen, ajassa elävä, sulava,  sielun tyttö ja poika somasti yhdessä toisilleen hymyillen.  

Astrologiasta en ymmärrä hölkäsen kölähtämää. Toisaalta uskon, että valo johon synnymme voi kummasti määrittää persoonaamme. Onhan siinä aika suuri ero jos maailma ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana näyttää päivänpaisteiselta melkein yötä päivää tai jos vastassa on sähkövaloilla kesytetty ikiyö aina kun silmänsä saa auki. Samoin kuvittelen, että kylmä talvi-ilma ja leppeä kesäsää totuttuvat pienokaista erilaiseen ympäristöön. Maikku on muuten ensimmäinen blogiystävä, jonka olen tavannut oikeasti. Toinen on ihana Leena. Molemmista tapaamisista olen iloinnut kovasti ja ne ovat mielessäni hyvin tuoreina.

Paras neuvo, jonka olen saanut Kaksoset -horoskoopilleni on, että aina pitää olla kaksi: kaksi kynää, kaksi avainta, kahdet aurinkolasit. Toinen kun on hukassa, niin toinen tuuraa. Toinen houkuttelee toisen luokseen. Uskoo ken tahtoo, mutta mulla tämä toimii :)

9 comments:

 1. Hauska ajatus tuo kaksinaisuus. Minulla on sellainen luonne, tai mistä lienee tullut tavaksi, että täytyy aina olla vara- sitä ja vara-tätä. Kun osaisikin pitää luvun kahtena... joskus ostan varadödön ja sitten huomaan että kylppärin kaapissa olikin jo kolme varadödöä 😀Lukulaseja on myös joka lähtöön, mutta kyllä niitä saakin olla, esim eri huoneissa ja eri kasseissa 🙂

  Kaunis taulu joka synnyttää ajatuksia. Sitä on mukava katsella. Hyvät ajatukset sait sen avulla ilmoille 💛💚

  Eikö ole muuten kumma miten kesäkuun puoliväli tupsahti noin vain eteen? Juuri sitä tänä aamuna yhden ihmisen kanssa päiviteltiin. Kivaa kesää !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun akilleen kantapää ovat lukulasit: ei kolme paria meinaa riittää millään. Ja sitten löydän ne kaikki samasta paikasta, viimeksi olivat kaikki yhden auton keskikonsolissa...

   Sain tämän taulun Maikulta lahjaksi. Olen syntynyt iltayöstä, joten tuo valaistuskin tuntuu oikealta.

   Minä ihmettelen mihin tämä kuukausi on mennyt. Koulut loppui ja piti olla jotenkin vähemmän kiireistä ja nyt onkin ihan kauhea meininki. Mukavaahan se tavallaan on. Ihanaa loppukuuta!

   Delete
 2. Kaunis tuo Maikun maalaus:) Ja paljon onnea näin jälkikäteen Johanna. Hyvä tavoite onkin löytää se tasapaino itsensä kanssa. Kesäkuu tuli tänne ja toi kuuman ilman,joka vain kuumenee kun edetään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnitteluista Jael! Maikku on monella tavalla lahjakas, tekee kauniita koruja ja maalauksia.

   Meillä on myös ihan läkähdyttävää. Ulkonaolosta ei enää juuri nauti. Täytyy tunnustaa, että odotan syksyn viileyttä.

   Delete
 3. Kaunis maalaus - ja sitä eheyttä ja kokonaisuutta varmasti kaikki tavoittelemme mutta keskeneräisenä tässä vain taivalletaan vaikka ikävuosia karttuukin;)
  Onnea sinulle uusista vuosista - ja ei muuten tarvitse olla kaksonen, jotta niitä tavaroita on hyvä olla kaksin kappalein;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi ei enää ihan muista kaikkia keskeneräisyyksiään :) Iän suomia etuja.

   Yritän aina laittaa tavarat samaan paikkaan, mutta joskus aina menevät väärään paikkaan ja siitähän se rieha nousee. Nyt sainkin ajatuksen, että mun pitää tehdä näille varatavaroille oma paikkansa, siis sellainen mihin laitan ne kaikki. Onnistuisikohan. Pitää kokeilla.

   Delete
 4. Myöhästyneet onnittelut❤️❤️❤️
  Rakkain terveisin toinen kaksonen 😉

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, rakas Kaksonen! Onnea Sinulle! Tämä muuten taitaa olla asia josta ei olla koskaan puhuttu. Ilmankos. Ihan kuin oltais tunnettu iät ja ajat!

   Delete
 5. Kiitos! Niinpä ❤️❤️❤️

  ReplyDelete