Thursday, August 13, 2015

Ranteessa Reva

Eikä mikä tahansa Reva vaan Tory Burchin Reva Mini. Ihastuin tähän turkoosiin vivahtavaan kellonrannekkeeseen. Kello olisi nyt -40% alemyynnissä Nordstromin sivuilla. Hiukan alle $240 jäisi hinnaksi.


Burchilla on paljon kivannäköisiä tuotteita. Ainoa mikä näissä häiritsee on tuo t-kirjaimista askarreltu logo. Onhan se tavattoman veikeä, mutta kun sen pitää olla kissankokoisena laukun syrjässä, kenkien kärjessä ja nyt kellotaulussa. Pieni hillitty tt-yhdistelmä jossain päin kellotaulua olisi ok. Toisekseen epäilen, että nämä kultaiset rinkulat hihnassa alkaisivat kesän jälkeen tuntua turhan prameilta. 


Käytän hyvin vähän koruja (skottimiehen unelma!), kello on oikeastaan ainoa minkä aamuisin ranteeseeni virittelen. Tämä ruskea Reva näyttäisi jo enemmän käyttökapineelta. 

Aikani netissä seikkailtuani löysin sitten Sturhrlingin Original kaksikon. Ylempi pyöreällä kellotaululla maksaisi alle $70 ja alemman kellon saisi omakseen lisäämällä hintaan vajaat $20. Suorakaide on mun makuuni enemmän poislukien timantit. 

Mitäs sanot? Ranteeseen Reva vai Original?

4 comments:

 1. Unelmieni kello on löytynyt! Toryn Reva Mini on täydellinen :) Olen etsinyt kelloa, joka olisi enemmänkin bracelet ja tässä se nyt on. Väriksi valitsisin tummansinisen. Pitääkin alkaa säästää rahaa ja laittaa miehelle tuliaislistalle, kun seuraavan kerran lähtee työmatkalle :) Kiitos vinkistä!

  -Maria-

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipä kestä! Noita Nordstromin sivuja kannattaa katsella vaikka Labor Dayn paikkeilla, silloin on moni yllättävä asia tarjouksessa :)

   Delete
 2. Tuo Reva ruskeana olisi minun valinta :) Hienoja kelloja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä katseltuani ruskea Reva olisi se paras. Sopiavan huomaamaton ja samalla tyylikäs. Osittain valkoinen kellotaulukin auttaa.

   Delete