Friday, April 24, 2015

Taas niityt vihannoivat

Viikko on vierähtänyt ajellessa. Kaksi harjoittelijaa ovat ottaneet tuntumaa mun autoon ja  hermoihin. Olen lisännyt B-vitamiinin ruokavalioon.  Pari kertaa on ääni ehkä kohonnut. Saldo on jokseenkin hyvä: yhdet todella vanhat vihreät ja yksi kumin vinkuminen. Kumpaankaan ei ollut tytär osallisena. 

Mutta hei, tältä tää etupiha nyt näyttää: 


Kyllähän tässä vielä on parantamisen varaa. Näyttäisi onneksi siltä, että kesästä on tulossa normaalia viileämpi ja lähipäivinä sataa. 


Takapiha alkaa olla täydellinen. Siis niin täydellinen kuin se meillä voi olla. Ja puissa on lehdet. Ne tulivat melkein yhdessä yössä. 


Koristeköynnös on jo ohittanut kukkeimman aikansa. Köynnöksen takana on dining roomin ikkuna. 
Portti on myöhemmin kesällä kasvanut melkein umpeen. 


Viime päivinä on ollut kiva huristella katto alhaalla. Ei ole juuri siitepölyä ilmassa, aurinko ei paahda päänahkaan liian kuumasti, linnut laulavat. Luonto tuoksuu ja keväinen vihreys hivelee silmiä. Ja ei, lapsilla ei ole asiaa tämän auton rattiin vielä pitkään aikaan. Ei tämä nyt mikään raketti ole, mutta lähtee kyllä riittävän vinkeästi. Kotiäidin iloja on huudattaa stereoita ja lähteä valoista talla pohjassa, hyytyä sitten nopeusrajoituksiin ja antaa kaikkien ajaa ohi :) 


6 comments:

 1. Ihanan vihreää pihallanne ja kauniisti heiluu siellä siniristilippukin:) Täällä alkavat luonnon kasvit kuolla mutta keinokastelu pitää huolen siitä että vihreyttä riittää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomen lippu ja keväinen vihreys ovat kyllä pistämätön yhdistelmä!

   Kyllähän se on merkillistä kuinka vehreää siellä teillä on. Vähän sama kuin eteläisessä Kaliforniassa. Ja sulla on vielä ne appelsiinipuutkin!

   Delete
 2. Samaa mielta, ihanan vehreaa! Meikalaisellakin on nyt learner's permit, varoituksena vaan kaikille Marylandissa autoilijoille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea ajomatkoille! Kerro nyt mulle tyhmälle miten se toimii? Saatko ajella yksin vai onko sulla vieressä opastaja? Ja sun ei varmaankaan tarvitse odottaa tiettyä aikaa ennen kuin voit suorittaa license.

   Ja voi, kyllä nautin vehreydestä. Tämä on ihanaa aikaa. Paitsi tolkuton siitepöly!

   Delete
  2. En saa ajella yksin, vaan mukana pitaa olla yli 21-vuotias ajokortillinen henkilo :) Periaatteessa pitaa odottaa 45 paivaa ennenkuin saa kayda ajokokeessa, mutta Marylandissa taytyy myos kayda 30+6h ajokoulua, joten se on mulla edessa syksylla. Hitaasti harjoittelen :)

   Delete
  3. Tää on kyllä niin erilaista joka paikassa. Jos en nyt ihan väärin muista, niin New Jerseystä tullut ystävä sanoi että ei tarvinnut ottaa kuin kirjalliset. Meillä mun ei tarvinnut kuin ottaa kirjalliset ja ajokoe, kukaan kysellyt teoriatuntien tai muun perään. Tosin eurooppalaista ajokorttiakaan ei mitenkään huomioitu.

   Siellä Washingtonia ympäröivällä kehätiellä on meno aika vinkeää :)

   Delete