Friday, April 3, 2015

Pussywillow $7

Himputti, kun eksyin kauppaan vasta loppuviikosta. Viime sunnuntainahan näitä pajunkissoja olisi tarvittu. Jotain nauruhermon päätä yritti kutkutella englannin kielinen nimi pussywillow... Googlailin löytyisikö meiltä luonnonvaraisena pajuja, mutta en tullut hullua hurskaammaksi. Seitsemällä dollarilla saisi kymmenen oksaa.Olen ihan sekaisin niistä koulujen lumipäivien korvaamisista. Olin siinä luulossa, että lukiolaisilla on tänään koulua, korvaavat yhden lumipäivän. Illalla vielä lapsilta varmistelin että olettehan sitten kouluun menossa. Eivät olleet. Koulu on kiinni. Koululaisten vanhemmat nostivat kovan äläkän siitä, että pitkäperjantai olisi koulupäivä. Koulupiiri perääntyi. 


Olen tehnyt pihahommia. Aurinko on paistanut, lämpötila ollut yli 20 C astetta. Ihana rapsutella nurmikkoa ja nyhtää kuivuneita kasveja. Eilen oli mun carpool vuoro ajaa lapset uintiharkkoihin ja aikani kuluksi lumpustelin kartsalla. Millä aikaa kaikki taas on käynyt kukkimaan? 


4 comments:

 1. Onpas arvokkaita pajunkissoja :) Voi, siellä on jo täys kesä, en ala...! Mukavaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mari! Mäkin ajattelin, että parempi olisi pajunkissoja myydä kuin ostaa...

   Kyllä vaan taas kesää kohti mennään. Toivon, että kevät olisi pitkä. Pitkä, kuuma kesä ei kamalasti houkuta. Viime vuonna kesä alkoi liiankin varhain.

   Onnellista pääsiäistä!

   Delete
 2. Huimaa kukintaa ja lämpöä siellä!!! Täällä vielä eilen satoi maa valkoiseksi rännästä ja etelässäkin on yöpakkasia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuule, alkoi olla yöllä jo vähän tukalaa. Millään ei vielä viitsisi kääntää ilmastointia päälle, mutta toissayönä se puhisi. Meinasi tulla kuuma. Olisi ihanaa, kun yöt olisivat vielä kylmiä. Ei pikkupakkanenkaan haittaisi :)

   Delete