Thursday, February 20, 2014

Minibaarien ennustuksia osa II

Kirjoitin muutama postaus sitten Minibaarien ennustuksista koskien Olympia lätkää. Vähän Minibaarit haksahtivat, sillä se ennustushan koski huomista ottelua! Tässä ovat kultapelin viralliset kuvat: 

USA on järjestänyt jymy-yllätyksen. Arkkivihollinen Kanada otti ja hävisi puolivälierät 2-4. USA on loppupeleissä vastassaan mitään pelkäämätön leijonalauma! Taas tapitetaan miestä ja otetaan mittaa. Ei tärise maila. Eikä mies. 


Kiekko holahtaa maaliin. Ups. No, on Suomenkin maaliin holahtanut jo tätä ennen,


vaikka Rask niitä kyllä torjuu sen minkä ehtii. Varsinainen peliaika päättyy 2-2. Jatkoajalla ei tule selvyyttä. Eikä rankkarikisassa. Eikä sitä seuraavassa äkkikuolema rankkarikisassa. Peli päätetään historialliseen tasatulokseen, kun seuraava aamu alkaa koittaa Sotsissa. Molempien joukkueiden kaulaan pujotetaan kultamitalit ja kätellessä paiskataan vielä hopeamitali kouraan. Tässä vielä suhteellisen selvät sävelet siitä, kuinka huomista peliä pelataan: 

 Minibaarien ennustuksiin (kun Starwreck -elokuvassa todettiin, että Minibaarien ennustukset käyvät toteteen mä ratkesin). Vaikka Minibaareja ei ole konsultoitu ko. tapauksessa uskon kuitenkin, että jossain päin maailmaa jokin Minibaari yhtyy ennustukseeni. 

Suomi ja Ruotsi kohtaavat olympialaisten loppuottelussa ja Suomi voittaa 3-2! (Anteeksi mahdolliset Ruotsissa asuvat tai muuten vain ruotsalaistuneet lukijani, kaikki muut myös jotka kokevat ennustuksen epäystävällisenä, uhittelevana tai muuten vain sopimattomana.)

Kuvassa näkyy, kuinka ruotsalainen pelaaja toteaa, että mie romahan. Ja romahtaa myös. Suomi jatkaa hyökkäystään, suoranaista vyörytystä. Kotikatsomoissa raikaa hakkaa päälle!


Tiukka katsekontakti, puristus mailasta on sitä luokkaa että säleet lentävät. Tosin suomalaisella vähän rennompi. Suomalainen mies tietää, millainen on sopivan tiukka, mutta lempeä, teknisesti oikeaoppinen ote


Ja siellä lepää! Den glider in! Ruotsin moke ei voi kuin kääntyä ja todeta tapahtuneen. Ihan kuin joku olisi sanonut fy fan...


En muuten arvannut, kun joulupukki toi Stigan pelin lapsille muutama vuosi sitten, että näin tämäkin asia todeksi muuttuu. 

8 comments:

 1. Ihana kirjoitus Johanna, piristi päivää. Ruotsi kaadetaan toivottavasti jo huomenna välierissä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pauska! Mä jo jännitin naisten USA-Kanada matsin. Hyvin sujui viimeisiä kolmea minuuttia lukuunottamatta :( Samperi, kun sitten hävittiin.

   Delete
 2. Ihan pihalla näistä jääkiekkoasioista :(.

  no name

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin lämpenen näihin suurkisoihin. Muuten on aika olematonta.

   Delete
 3. Hauska kirjoitus ja kuvitus, kiitos :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vaati vähän diplomataa että sain julkaista nämä viralliset kisakuvat etukäteen :)

   Delete
 4. Hyvin näkee ennustuksessa kaksi kotimaata :) Valinta on vaikea, ketä kirittäisi...

  Mervi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olympia kulta olisi kummallekin jymyjuttu. Eilen USA:n naist hävisivät Kanadalle ja kyllähän se apeaksi veti. Varsinkin, kun johdettiin 2-0 kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

   Delete