Monday, February 10, 2014

Kiitos! Ja Minibaarien ennustuksia...

Arvaas mitä? Tai kuten Pampula sanoo Saariston lapsissa, vet du vad?

Kiitos kaikille teille jotka äänestitte blogiani Travel Blog Award -blogi 2013 kilpailussa! Mun blogi pääsi toiselle kierrokselle. Magnolian veistoksellisen neitseellinen kukka saa toimia vielä kiitosten tuojana. Tämä on juuri Sinulle, ole hyvä. 


Olen yhdessä neljän muun ulkomailla asuvan upean bloggaajan kanssa valittavana vuoden 2013 Asuminen Ulkomailla -blogiksi.  Äänestysaikaa on 23.2. saakka. Mulle on voitto, kun pääsin loppukilpailuun. Kiitos Sinulle! Tuli sellainen olo, että ei nämä mun kirjoitukset ehkä sitten ihan pössöjä olekaan. 

Mutta vielä mä tarvitsen apuanne. Nyt pitäisi klikata tätä logoa ja käydä valitsemassa Omamaamansikka -blogi listasta ja jättää sähköpostiosoite.  Sähköpostiisi tulee vielä varmistuslinkki, jota täytyy klikata jotta äänesi tulee lasketuksi.  


Sitten niihin Minibaarien ennustuksiin (kun Starwreck -elokuvassa todettiin, että Minibaarien ennustukset käyvät toteteen mä ratkesin). Vaikka Minibaareja ei ole konsultoitu ko. tapauksessa uskon kuitenkin, että jossain päin maailmaa jokin Minibaari yhtyy ennustukseeni. 

Suomi ja Ruotsi kohtaavat olympialaisten loppuottelussa ja Suomi voittaa 3-2! (Anteeksi mahdolliset Ruotsissa asuvat tai muuten vain ruotsalaistuneet lukijani, kaikki muut myös jotka kokevat ennustuksen epäystävällisenä, uhittelevana tai muuten vain sopimattomana.)

Kuvassa näkyy, kuinka ruotsalainen pelaaja toteaa, että mie romahan. Ja romahtaa myös. Suomi jatkaa hyökkäystään, suoranaista vyörytystä. Kotikatsomoissa raikaa hakkaa päälle!


Tiukka katsekontakti, puristus mailasta on sitä luokkaa että säleet lentävät. Tosin suomalaisella vähän rennompi. Suomalainen mies tietää, millainen on sopivan tiukka, mutta lempeä, teknisesti oikeaoppinen ote


Ja siellä lepää! Den glider in! Ruotsin moke ei voi kuin kääntyä ja todeta tapahtuneen. Ihan kuin joku olisi sanonut fy fan...


En muuten arvannut, kun joulupukki toi Stigan pelin lapsille muutama vuosi sitten, että näin tämäkin asia todeksi muuttuu. 


Ja Suomen naiset tekevät ihan tismalleen samoin.
 Selättävät Ruotsin loppupelissä 3-2. 

17 comments:

 1. Hups,huomasin että minäkin olen sielllä ...eli onnea meille molemmille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea Jael! Olet paikkasi kisassa asainnut. Ja kiitos vielä kerran tuestasi varsinkin silloin alussa, kun aloittelin blogiani. Blogisi on vähän kuin sellainen kummitäti omalleni :)

   Delete
 2. Onnea Johanna! Mun mielestä myös sun blogi on ansainnut paikkansa loppukisassa. Olen seurannut blogiasi jo pitemmän aikaa. Kirjoitat mielenkiintoisesti ja hyvin ja sellaisista tavallisista asioista, jotka kiinnostaa.

  Mutta onnea! Äänestetty on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sinulle! Oletpas kultainen. Meillä on harmaata, koleaa ja sateista. Kommettisi nosti taivaalle ainakin yhden pienen auringon :) Kiitos!

   Delete
 3. Valitettavasti nimettömänä ei voi äänestää, vaaditaan sähköpostiosoite :(.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta. Mutta ajatus on tärkein :) Kiitos jos ajattelut äänestää.

   Delete
 4. Tottakait olen äänestänyt, eihän tässä nyt kun vain jännätään miten menee ja meneehä se, finaalipaikka on aina upea, melkein kun olisi jo voittaja.....:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maikku! Lapset jo kannusti, että hieno juttu äiti, pääsit finals :) Mie nyt vain sitten lepäilen laakereillani eli lähden taas ajamaan nassikoita harkkoihin.

   Delete
 5. Replies
  1. Kiitos! Näillä näkymin viides tila on mahdollisuuksien rajoissa ;)

   Delete
 6. Onnea äänestykseen!!
  Saas nähdä toteutuuko ennustukset :) Vai romahetaanko??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muut saa nyt romahtaa, myö kestetään!

   Kiitos. Oli tosi mukava tunne, kun huomasin päässeeni jatkoon.

   Delete
 7. Kävin antamassa ääneni. Jätän puumerkkini hyvin harvoin, mutta nyt se on todella
  ansaittu! Lycka till!
  -Eesaiina

  ReplyDelete
 8. Onnea kisaan, kävin äänestämässä sua! ❤

  P.S. Mun blogissa on sulle haaste

  ReplyDelete