Friday, January 17, 2014

Home - Where your story begins

Uuden kotimme sisustushaaste ovat seinät, joilla kaikki näyttää pieneltä piiperrykseltä. Ennen jotenkin sopivan kokoiset taulut ovat kutistuneet. Mikään ei oikein näytä miltään tai jos näyttää, niin liian pieneltä. 


Kotiin tullessa on ensimmäisenä vastassa kyltti, jossa sanotaan "HOME Where your story begins". Tällaiselle puolivillaiselle kodinhengettärelle tämä on hyvä muistutus: kotoa alkaa matka maailmalle. Kodin ilmapiiristä voi saada uskomatonta voimaa. 


Tässä vielä eteistä toisesta suunnasta.  


Sallyllä on mukava arvonta blogissaan Sally's. Arvonta aikaa on sunnuntaihin 19.1. saakka. Käykääpäs kurkkimassa! Klikkaile vaikka tästä.


6 comments:

 1. Ihana lamppu! Mä olen salaa haaveillut tuollaisesta superkorkeasta eteisestä (mihin saisi ISON kauniin lampun) ja muutenkin korkeista huoneista. Ainoat ongelmat ovat a) Suomessa ei hirveästi tehdä korkeita eteisiä, b) Ainakaan meidän budjetin taloissa ja c) Kuka kumma ne isot ja korkeat huoneet sivoaisi?? Nim. Laiskimus... :D

  Tuo teidän talo näyttää kyllä ihanalta...

  ReplyDelete
 2. Ja siivoamistakin kovempi homma Suomessa olisi lämmitys esim. näillä tämä hetkisillä pakkasilla. Menisi paljon rahaa sellaisen tilan lämmittämiseen, missä kukaan ei voi koskaan oleilla. Mutta muuten kyllä olis ihana!

  ReplyDelete
 3. Koti on paikka mihin alkaa kertyä pilpehööriä, kun ne levitäytyvät joka puolelle on koti valmis.

  ReplyDelete
 4. Kaunista ja avaraa! Tilantuntu on niin luksusta (kuutiot pelkkien neliöiden sijaan). Kokeile sommitella tauluja ryhmiksi, kokoa sellaisia kollaaseja teille tärkeistä valokuvista ja tauluista, niin saat seinäpinta-alaa jaettua järkevämmin.

  Kiitos arvonnan jakamisesta ;) Huomenna sunnuntaina kolme voittajaa on selvillä. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Meillä on eteisessä tuo sama slogan. Ja siinä se on ollut vuosia. Kiva nähdä kuvia teidän uudesta kodista.

  ReplyDelete