Saturday, November 2, 2013

Now I have seen it all

Aika monta Halloweenia ja juhlan viettäjää olen nähnyt. Vaan nytpä näin jotain ennennäkemätöntä. Herra oli pistänyt perheensä ja muutaman ystävänkin peräkärryyn, joka oli vuorattu heinäpaaleilla. Karkki- tai kepposkiertue sujui leppoisasti traktorilla päristellen. Herra itse oli pistänyut stetsonin päähänsä. Olen aika varma, että juuret ovat jossain päin Teksasia. Sen verran isosti oli tämäkin asia ajateltu. Now I have seen it all, mikään ei enää yllätä :)


Mua harmitti, kun kamera oli viedä kadoksissa kun tinasotilasjoukko tuli ovellemme. Porukassa oli kymmenisen poikaa ja heillä kaikilla samanlaiset tinasotilaan vaatteet  yllä. Ihan huikea näky! 


Tällainen punasilmäinen luuranko kurkki meidän nurkilla. Vanhempi poika hoiteli namien jakamiset,  kun isosisko vei kaverinsa kanssa nuorimmaisen vielä kiertelemään taloja. Middle Schoolin aloittamista pidettiin aikaisemmin rajana sille, että enää ei karkkeja käytäisi hakemassa. Kokemukseni mukaan tästä kyllä tingitään ja ihan isotkin lapset käyvät vielä kiertämässä. Kivaahan se on. Halloween on kerran vuodessa, joten kyllä sitä pitää juhlistaa. 

10 comments:

 1. Vähän niin kuin meillä pääsiäisenä trullit kiertelevät, joskus näkee isojakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä taitaa yleensä olla rajana, että jos on high schoolissa niin sitten ei enää keppostella. Mutta kyllä kerran oli lähtenyt varmaan joku college-jengi liikkeelle ja toki saivat karkit. Yhdellä oli ihka oikea kurpitsa pläässään :)

   Delete
 2. Komiat on kulkupelit;) - Meillä vietetään Pyhäinpäivää - minulle ei oikein tuo Halloween ole koskaan iskenyt, mutta lapset aikoinaan toki sitä harrastuksissaan ja koulussa viettivät.
  Hyvää Pyhäinpäivän iltaa sinne kauas♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä oli! Jukka Poikaa lainatakseni oli katsojallekin ihan päräyttävä kokemus :)

   Hyvää Pyhäinpäivää! Taidan kyllä jo olla vähän myöhässä, vaikka meillä vielä ollaan lauantaissa.

   Delete
 3. Asia ei nyt liity tähän mitenkään,mutta tulit vain mieleeni kun olimme viime viikolla Englannissa. Katsoin siellä läppäriltä Vain Elämää jakson.Näkyi ulkomaillakin.Siis ruutu.fi ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haa, mä löysin tämän heti ekan jakson jälkeen! On ollut tuskaa odottaa aina seuraavaa jaksoa.

   Hei, toivottavasti teillä oli ihana matka!

   Delete
 4. Ihana kulkupeli ! Meidän kulmilla tuntui, että ei ihan niin paljoa ollut lapsia liikkeellä, kun olisin odottanut. Tästä taas seuraa se huono juttu, että karkkia jäi meille vanhoille syötäväksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huonompi juttu :) Meillä kävi niin, että namit menivät melkein kaikki. Olin kovin helpottunut. Tosin kävin sitten -50% -alesta ostamasta nameja karkkipäivälle (muka) ja on tullut nautittua aika monta minpussia...

   Delete
 5. Hei on tuon pakko olla Texasista ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen aikas varma. Meillä ei osata ihan näin isosti ajatella. Vaikka joskus aika kovalla volyymillä kulkeekin :)

   Delete