Tuesday, May 7, 2013

Kaikki ei sittenkään ole täydellistä

 Välillä sitä kuvittelee, että elämä on täydellistä, kaikkea on mitä tarvitaan. Mitä ei ole sitä ilman pärjää. Ikikaipuun kohde sauna tietysti puuttuu. Mutta niin se puuttuu kaikilta naapureiltakin. Laiha lohtu, kun selkäpiitä kutittaa sillä tavoin saunaa kaipaavasti... 


Mutta puuttuu vielä jotain muutakin. Äkkäsin tämän puutoksen vasta äskettäin. Pitäisi olla lahjanpakkaushuone (onko tämä tosiaan yhdyssana?). Home Decorators Collection näitä myisi. Yläkuvan tuotteet kuuluvat kodinhengetär Martha Stewartin mallistoon. 

Alakuvassa on Pottery Barnin esitystä samasta aiheesta. 


Marthan systeemit eivät ole edes hinnalla pilattuja. Mutta mistä tila moiselle huoneelle? Olen aina pitänyt kauniista kankaista ja lahjapapereista. Lahjojen antamisessa melkein kivointa on, kun voi miettiä miten lahjan pakkaa. Oikein kun tässä mietin, niin mun olisi pitänyt syntyä tontuksi. Sinne Korvatunturille. Ehkä sitten seuraavassa elämässä :) 

Tähän lopuksi vielä muutama inspiskuva Home Decorators Collectionilta: 


Tell me something new....Smile!Coffee, anyone? Kahvipöytä vähän eri tavalla. 


14 comments:

 1. Lahjapakkaushuone! Sellaisesta en ole kuullutkaan ja nyt kun sellaisen mainitsit niin mietin että ainakin lahjapakkausnurkkaus olisi kätevä;D
  Sauna....kun käyn kuntosalilla käyn samalla saunassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle kävis vaikka sellainen kuntosalin sauna. Tai telttasauna. Tai mikä tahansa sauna. Tänään on taas sellainen päivä, että sauna on ollut mielessä useamman kerran.

   Delete
 2. Mä voisin vaihtaa tuon meidän 70-lukusen saunan yhteen lahjojenpakkaushuoneeseen...suostuiskohan isäntä?! Amerikkalaiset askarteluhuoneet on kadehdittavan upeita! Jo se että niissä on oikeasti tilaa(niinkuin nyt tuossakin lahjojenpakkaushuoneessa)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olet muuten oikeassa, tilan suhteen ei yleensä säästellä. En ole koskaan vielä kuullut puhuvan hukka neliöistä.

   Mutta kysy nyt siltä mieheltä vielä ennen kuin aloitat muuntoprojektin :)

   Delete
 3. Lahjapakkausnurkkaus on tietenkin vain yksi osa sinun tavattoman suurta ja kaunista craft roomia. Jokaisella itseään kunnioittavalla naisella pitää olla oma craft room (tai sen puuttuessa iso keittiönpöytä, kröhöm).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, mulla tämä craft room olisi vain ja ainoastaan gift wrapping room. Mä en oo muuten kovin crafty. Luovuus suuntautuu lähinnä (lue: ainoastaan) kauniisiin lahjapaketteihin. Ja pakettien kauneuskin on lähinnä paketoijan silmissä.

   Delete
 4. Jep jep, tämähän meiltä on puuttunutkin. Craft room on ainakin jos Marthaa fanittaa ihan pakollinen joka naisen taloudessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amerikan alkuvuosina katselin Marthaa telkkarista lähes päivittäin. Hankin joulukirjat ja lehtikin tuli. Mutta jotenkin se into sitten laantui, vaikka Martha onkin kelpo nainen. Mitä nyt vähän teki sisäpiirikauppoja :)

   Delete
 5. OMG, never höörd! Siis lahjanpakkaushuone! Pitää varmaan muuttaa olkkariin nukkumaan, että saa makkarista lahjanpakkaushuoneen! Ja se todella on yhdyssana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kerran satuin postiin yhtä aikaa rouvan kanssa, jolla oli apupoika kantamassa lahjapaketteja postiin. Niitä paketteja oli varmaan 50. Ja kyllä oli upeasti pakattuja. Niiden pakkaamiseen oli varmaan tarvittu jo erillinen huone. Postin väki alkoi sitten sijoitella paketteja postituslaatikoihin ja kirjoitella osoitteita päälle. Nähtävästi ei ollut ekaa kertaa asialla :)

   Delete
 6. Jo vain, Frasier-sarjassa Nilesillakin on gift wrapping room kaiken muun lisäksi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Really? Multa meni Frasier vähän ohi, joskus katsoin jakson pari. Joo, kyllä tällainen pitäisi olla :)

   Delete
 7. Pssst...me rakennettiin ihan muutama kuukausi sitten "varastorakennus" takapihalle, semmoinen muutaman nelion, minka voi rakentaa ilman lupaa. Tattadadaadadaa: se on sauna! Me tilattiin kiuas Kanadan rajalta, kivet tuli mukaan, supisuomalainen finlandia kiuas! Meidan "varasto" on aivan ihana, kuuma ja kostea ja sielta napparasti paasee pooliin vilvottelemaan. Suosittelen, kun kerran omakotitalossa asutte, eikun kiuasta tilaamaan ja siita se lahtee. Hintaa moiselle tuli vajaat 3000 mutta aivan kertakaikkisesti hintansa vaarti. Naapureitakin, niita jotka on uskaltautuneet, ollaan pyydetty saunaan (uikkarit paalla tottakai) ja tykkasivat hekin.
  P.s. eika me olla edes mitaan rakentajia, rungon pystytyksessa tarvittiin ulkopuolista apua mutta lauteet ja paneloinnit omalla jarjella.
  - Riitta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kuule tätä miehelle puhunut! Me saisimme sijoittaa talon taakse varastorakennuksen. Poolia meillä ei tosin ole, mutta voisihan sitä roiskia vesisoikosta vettä päälle.

   Olen kyllä vilpittömästi onnellinen puolestasi. Ja ihan vaan vähän vihreä, kateudesta :) Niinhän se on, että minne tahansa suomalainen menee niin ensimmäisenä rakennetaan sauna.

   Täytyy alkaa puhua. Meillä on niin, että minä päätän mutta mies säätää. Kyllä olisi kuuma ja kostea varasto paikallaan. Tosin ei sen puoleen, kun kesä tulee ja menee ullakolle niin sielläkin nousee hiki pintaan...

   Delete