Monday, April 1, 2013

Mustat kodinkoneet osa 2

Kirjoitin muutama kuukausi sitten mustista kodinkoneista. Olen taas ollut tutkimassa asuntotarjontaa ja näin mieleiseni kompromissin mustista keittiökoneista: niissä oli osin tai kokonaan teräksinen etuosa. 


Jääkaapin musta kylkikin jotenkin hukkuu ympäristöönsä eikä jääkaappi dominoi koko kyökkiä. 


Tämä asunto on ns. townhouse, rivitalo.  


Nämä teatterin pukuhuoneen valot ovat tulleet jälleen takaisin. Onhan niitä ollut toki tarjolla koko ajan, mutta nyt ne näyttäisivät yleistyvän. Ihan kivat, ei siinä mitään mutta mun keski-ikäinen ilmiasuni näyttää näissä valoissa aika hurjalta. Siinä kyllä aamulla herää, kun peilistä katsoo takaisin punasilmäinen, harmaankalpea peto. Ilmestyskirjasta päivää vaan. 


Tämä rivari poikkesi sikäli ihan standardirivareista, että huoneita kieri kauniit listat. Master bedroomissa katon lista oli muotoiltu kahdeksankulmaiseksi. Kattotuuletin on vakiovaruste. Muuten tänne etelään nuutuu. 


4 comments:

 1. En tykkää lainkaan tuollaisista tummista kalusteista.Tuon keittiön värit ovat aivan kuin vuokrakämpän,jossa asuin vuoden kun tulin tänne takaisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jännä juttu, tämä tuntuisi olevan täällä se yleisin väritys. Toki ostaja voi halutessaan laittaa väritykset mielensä mukaan, mutta ostoille pitää ennättää ennen kuin kaapit ja muut on kohteeseen tilattu. Tätä kai ihmiset sitten enimmäkseen haluavat.

   Delete
  2. Kun katselen tarkemmin niin tuo keittiö on lähes kopio sen pohjois-israelilaisen asunnon keittiöstä! Täällä tuollainen oli suosittua parikymmentä vuotta sitten,nyt suositaan vaaleampaa.

   Delete
 2. Tämä tyyli taitaa meillä lukeutua luokkaan "traditionaalinen" - se on se joka jyllää aina vain talomarkkinoilla. Ja veikkaan en tässä on paljonkin osavaltio- ja kaupunkikohtaisiakin eroja. Näin täällä meillä maalla :)

  ReplyDelete