Monday, March 4, 2013

Narsissia pukkaa

Kevät on jo niin pitkällä, että pihamaalta saa narsissit maljakkoon. Tosin koivun oksissa ei ole vielä hiirenkorvia, mutta eivätköhän nekin maljakossa ala ilmaantua. 


Lapsilla alkoi kolmen viikon loma. Mukavia juttuja on tiedossa, vähän matkustelua, vähän urheilua, aikaa kavereiden kanssa.


Loman aluksi harrastimme suursiivousta, joten kotonakin on taas mukavampi olla. On ihana nukkua aamulla pidempään, herätä lintujen lauluun. Lomatunnelmat ovat jo tavoittaneet, vaikka kotoa ei ole poistuttu kuin asioita toimittelemaan. 

7 comments:

 1. Kuulostaapa oikein kivalle! Olisipa jo tällä kevät noin pitkällä... Katsoin kyllä, että tallin kupeesta oli aurinko jo sulattanut ihan maata näkyviin :)

  ReplyDelete
 2. Niin, ja siis hyvää lomaa teille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mari! Juuri kotiuduimme ja olipa mukava saada toivotuksesi. Kyllä se kevät tulee sinne koti-Suomeenkin. Ja sitten se tuleekin niin ryminällä, että sitä ei voi olla huomaamatta :)

   Delete
 3. Mukavaa lomaa taas!Meilläkin kevät,mutta kovin kuiva.Yleensä helmikuu on täällä sateinen mutta nyt helmikuussa ei satanut melkein lainkaan eikä nytkään ja villikasvit alkavat jo näyttää nuutumisen oireita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Yaelian! Oi voi, voin vain kuvitella, että satamattomuus ei ole hyvä juttu! Muistan Kalifornian ajoilta ne autiomaan olosuhteet. Toivottavasti saatte vettä ja ympäristö elpyy. Tykkään meidän nykyisestä asuinpaikasta, mutta pitkät ja kuumat kesät kyllä vaativat veronsa.

   Delete
 4. Kevät on ihmisen parasta aikaa :). Vieläkin talvi yrittää pitää otettaan kylmien öiden muodossa, mutta kyllä se tästä.

  Iloista ja virkistävää lomaa Teille!

  Meidän loma Suomessa joulun molemmin puolin (5 viikkoa) oli virkistävä. Saunottiin koko ajan, ja syötiin suomiherkkuja :). Niin, ja kolattiin lunta :).

  no name

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti ihana loma! Kyllä Suomi-lomissa on ne ylivoimaiset puolensa.

   Joo, sopivasti ollaan rentoja ja kavala maailma on jossain suhteellisen kaukana. Vielä parisen viikkoa olisi jäljellä :)

   Delete