Friday, March 15, 2013

Georgetown Cupcakes


Sokerina pohjalla oli retki Georgetowniin. 


Olemme lasten kanssa katsoneet TLC -kanavan showta "DC Cupcakes".  


Sisarukset Sophie ja Katharine päättivät joku vuosi sitten ryhytä itsellisiksi ja perustivat kuppikakkukaupan. 


Teimme 12 kuppikakun tilauksen edellisenä iltana. Jos Georgetown Cupcakes -kaupan  edessä olisi ollut jonoa olisimme päässeet hakemaan etukäteistilauksen jonottamatta. Johtuiko kylmästä lauantaiaamusta vai mistä, mutta jonoja ei ollut.


Georgetown on idyllinen, hiukan vanhanaikainen kaupunginosa. Linnuntietä Suomen DC:n suurlähetystöön ei ole kuin maili, pari. 


Kaupassa oli iloinen hyörinä. Ja tuoksu, tuoksu oli mitä huumaavin. 


Ohjelmassa kaupanpitäjät touhuavat pinkeissä esiliinoissa ja kumppareissa (taitaa olla Huntersit). 


Ja pinkkiä on kaupassakin yllin kyllin. Mua ei oikeastaan haittaisi tällainen pinkki Kitchen Aid. Oma teräksen harmaa tuntuu tämän tehovispilän rinnalla... no, harmaalta. 


Yhdessä nurkassa oli valmiita tilauksia odottamassa noutajiaansa. Moni näytti tilanneen kuppikakut yksittäispakattuina. 


Suloisin asiakas taisi olla pieni 4-vuotias tyttö, jolla oli  yllään monikerroksinen tyllihame ja cupcake -kuvioinen pusero. Aamuherkuttelu kahvilassa kuuluu neitokaisen lempipuuhiin :)


P.S.

Alkoi sen verran innostaa tuo tehosekoitin, että googlailin sitä aikani kuluksi. Tämä saattaisi olla toisen sisaruksen bridal shower -lahja. Juttua löytyy täältä. Kuvissa väri näyttää tummemmalta, mutta voisihan valaistus siihen vaikuttaa. Jos itse kaihoaa vatkainta, niin sellaisen saa tilattua $1500 hintaan täältä

12 comments:

 1. Georgetown on tosi ihana! Söimme siellä eräässä paikassa tosi hyvää pizzaa,mutta olen unohtanut paikan nimen.Cupcakesit ovat nättejä,mutta en niistä kauheasti välitä.Suosikkikahvilaani vastapäätä on cupcakekahvila nimeltä Red Velvet..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne pitää päästä kyllä vaeltelemaan. Näytti siltä, että kaupunginosa oli pullollaan toinen toistaan kivempia kauppoja ja ravintoloita. Kuppikakut eivät muakaan varsinaisesti sytytä, mutta se tuoksu kaupassa oli kyllä uskomaton!

   Delete
 2. Mahtava! Jotenkin tosi hauskan näköinen tuollainen pinkkiäkin pinkimpi kuppikakkulaatikkoseinämä (<-tuliko tuohon taas oikein aito suomalainen yhdyssana?! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. "kuppikakkulaatikkoseinämä" on tästä edespäin mun esikerkki, jos joku pyytää sanomaan suomen kielisen sanan :)

   Kyllä pää meinasi kaupassa vinksahtaa: värit, tuoksut ja kakkuset olivat ylenpalttisia.

   Delete
 3. Minua niin ilahduttavat kaikki nämä leipomuksiin liittyvät kuvat ja kirjoitukset :). Cupcakes eivät ole minunkaan makuuni kovasti, mutta syön kyllä hyvällä ruokahalulla kun oikein hyvä kohdalle sattuu.

  Näitä olen joskus syönyt. http://www.sugarqueencupcakes.com/

  no name

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näissä sielu lepää. Tutustuin linkkiisi. Mainioita, mainioita! Pistän vielä arvioinnin tämän putiikin tarjonnasta kuvien kera. Joukossa oli erinomaisia ja myös aika tavanomaisia.

   Delete
 4. Ihana pinkki unelma. Minusta kuppikadut on aina pettymys, joten olen oppinut ihailemaan niiden ulkonäköä. Tulee halvemmaksikin niin:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ja vyötärö tykkää :)

   Suklaiset ovat itselleni lähes aina pettymys. Vanilja on takuuvarma ja porkkanakakun voittanutta ei ole. Mutta olet oikeassa, usein parasta antia on ulkonäkö.

   Delete
 5. Cupcaket ovat makuuni yllättävästi liian makeita, vaikka yleensä pidän makeasta, liikaakin... Söpöjähän ne kuitenkin ovat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla meni monta vuotta ennen kuin sain kokonaisen syödyksi. Nykyään menee jo ihan helposti :) Mutta hyvän cupcaken löytäminen on kyllä taito sinänsä. Usein kuorrutus on yltiömakea ja itse kakku mauton.

   Delete
 6. Voih, mitä herkkuja, nam... Ainakin näyttää hyville :) Tuollainen pinkki tehosekoitin olisi kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aloin ihan uteliaisuuttani tutkia, että mitä tämä härveli maksaisi. Näitä tehdään kustomoidusti ja kone on kristallein päällystetty, hintaa 1500 dollaria ja odotusaika 4-5 vkoa. Oi voi, taitaa tilauksen tekeminen vähän siirtyä :(

   Delete