Tuesday, January 1, 2013

Rauhallisin mielin

Yksi vuoden vaihtaja simahti kuusen alle. Meillä muilla ei ole juuri sen paremmin sujunut: ihanaa laiskottelua, lekottelua - ja huomenna pitäisi olla taas täysi rähinä päällä. 


Aattona juhlimme ystävien luona. Heillä on siteitä Isoon-Britanniaan, joten vuosi vaihtuikin sitten Lontoon mukaan. Mahdottoman hyvä idea, ei mene ilta niin turkasen myöhäiseksi. Emäntä oli kutsunut juhliin vatsatanssin opettajansa ja ryhmänsä tanssijoita. Vieraat saivatkin nauttia hauskasta vatsatanssiesityksestä. Perheessä on päädytty mielenkiintoiseen ratkaisuun pojan tanssiharrastuksen vuoksi: dining roomista on rakennettu tanssisali - peilit seinillä, oikean vahvuinen lattia (kimmoisa ja kova samalla), äänentoisto. Kyllä siinä kelpaa lapsen breikata ja hiphopata. 

Meillä oli ihan oikea countdown ja Lontoon aikaa klo 24 putosi pallo. Tässä tapauksessa tietysti jalkapallo ja yläkerran parvekkeelta :) 

Tänään kävimme ystäväperheen kanssa lounastamassa naapuruston Clubitalon ravintolassa. Söin black eyed pea -salaatin alkuruuaksi. Mustasilmäpapujen pitäisi tuoda syöjälleen roimasti onnea ja rikkauksia. Nähtäväksi jää. 

Onnellista vuotta 2013 meille kaikille! 

Halauksin,

Johanna

10 comments:

 1. Onpa mahtava idea vaihtaa vuotta jonkun muun aikavyöhykkeen mukaan! :D Tänä vuonna meillä oli pirtti niin täynnä väkeä, että väkisinkin pysyi hereillä, mutta joinain uudenvuodenaattoina minulla on ollut ihan oikeasti vaikeuksia pysyä hereillä puoleen yöhön asti. Ja se kukkuminen väsyttää sitä paitsi seuraavana päivänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja "tänä vuonna" taisikin itse asiassa olla viime vuonna. Tai miten sen nyt ottaa. Eilen kumminkin. ;)

   Delete
  2. Hei Riina! Ja hyvää alkanutta vuotta :)

   Joo, siis todella hyvä idea. Varsinkin, kun mukana oli jonkin verran lapsiakin. Ei ihan pieniä, mutta kuitenkin sellaisia että puolille öin valvominen on aika rankkaa.

   Delete
 2. Onnen hetkiä sinulle ja perheellesi tänä vuonna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tarutikki! Onnellista vuotta Sinulle ja rakkaillesi!

   Delete
 3. Paljon muistorikkaita hetkiä tälle uudelle vuodelle!

  ReplyDelete
 4. Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  ReplyDelete
 5. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi. Ensimmäiset uuden vuoden toivotukset tulivat Brisbanesta jo neljän aikaan iltapäivällä, mutta me vastaanotimme uuden vuoden kuitenkin perinteisesti Suomen aikaa.

  ReplyDelete
 6. Hyvää Uutta Vuotta! Kiva idea vaihtaa uutta vuotta toisen aikavyöhykkeen mukaan :)

  ReplyDelete
 7. Ihana simahtanut! Hyvää alkanutta vuotta!

  ReplyDelete