Monday, November 26, 2012

Vinkki jouluvalmisteluihin

Tämä vinkki kävisi oikeastaan jatkoksi tuohon Mikä kodissamme on suomalaista -tarinaan. Nimittäin suomalaisesta Wilhelmiinan Helmi -nettikaupasta ovat peräisin nämä minun jouluntuojani. Nettikaupassa häärii Kotiliesi -blogin Wilhelmiina


Mulla on kaipuu joukoristeisiin, joissa sanotaan "Hyvää Joulua". "God Jul" toimii myös. "Merry Christmas" on tietty aina paikallaan, mutta sitä tekee mieli mitä on hankalampi saada. 


Viime joulun alla tilaisin Wilhelmiinalta punaisen koristesydämen ja valkoisen joulusukan. Tuotteet erottuvat maailman tavarameressä edukseen. En ole meiltä löytänyt pellavaisia,  kauniista materiaaleista käsintehtyjä koristeita. Nämä suorastaan kuiskivat, että ovat tulleet jäädäkseen - tuovat jouluiloa vuodesta toiseen.  


Wilhelmiinalla on monta rautaa tulessa, mutta nettikaupassa näyttäisi taas olevan ihania juttuja tarjolla. Kuten sellainen jouluinen tilkkutäkki :) Wilhelmiinasta kertoo aika paljon kuinka ostokseni oli pakattu. Postipakettikin oli kääritty kuin konsanaan lahjapaketti kuusen alle.  


Naapureilla alkaa olla jouluvalot ulkona. Joulukuuset ovat tulleet myyntiin. Lapsilla on enää tämä viikko koulua ja sitten alkaakin loma. Ensi vuonna vasta takaisin kouluun. 3 comments:

 1. kauniita koristeita. Täällä (IT) on muotia nyt kaikki "pohjoismainen", eli pellava ja hillitymmät värit alkavat löytää tietään täkäläisiinkin joulukoristeisiin. Saa se ikuinen kulta ja kimallus vähän väistyä, ja hyvä niin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itselleni näistä tulee hyvin jouluinen olo. Kyllähän kultaa ja kimallustakin tarvitaan, mutta usein tuppaavat olla aika kertakäyttöisiä.

   Delete
 2. Ihanaa Johanna , että olet saanut koristeet käyttöösi ja ajatella Suomesta sinne teille asti tuli pakettikin ehjänä nauhoineen.
  Sinun laittamasi käsilaukku TH on ollut ahkerassa käytössä -Kiitos siitä, täytyisi minun vastavuoroisesti kertoa se blogissani. Laukun värityshän on juuri trendikäs!

  ReplyDelete