Sunday, November 11, 2012

Synttäreitä

Lapset olivat viikonlopun aikana kutsuttu kaksille synttäreille. Ekat oli perjantai-iltana, sleepover. Poika otti mukaan Nerf-pyssyn, makuupussin, tyynyn, vaihtovaatteet, pyjaman ja hammasharjan. Ainoastaan pyssyä ja makuupussia käytettiin... Lauantaina aamulla hain juhlijan, jolla oli silmät ristissä ja siirapit rinnuksilla. Nukkumaan oli menty 3.30 aamuyöllä ja herätty neljän tunnin kuluttua syömään vohveleita. Taskusta löytyi reilut 3 dollaria, jotka oli voitettu peleissä. Parhaat synttärit, ever! Kyllä on 10-vuotiailla rankkaa. 
Tänään vein kaksoset toisille synttäreille. Joukkuekaveri kutsui koko joukkueen ja koulukavereita päälle. Tenavat pakkautuivat tällaiseen Hummer Limoon, jolla huristeltiin jättimäiseen trampoliinipomppu paikkaan. Sellainen teinien versio HopLopista, luulisin. Hyppimisen jälkeen kiivettiin limoon ja huristeltiin takaisin synttärisankarin kotiin, jossa syötiin jäätelöä ja pizzaa, pelattiin pingistä ja pidettiin meteliä. Meillä on kaksi lasta, joilta on ääni mennyt kun piti laulaa kaikki biisit mitä autossa kuului. Ja silloin kun ei laulettu, niin huudettiin muuten vaan. Kyllä on 12-vuotiailla rankkaa. 

4 comments:

 1. Oi wau! Ei silloin ollut edes tapana järjestää synttäreitä, kun mä olin 12v.. Niin ne ajat on muuttuneet ;) Mukavaa uutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei niitä synttäreitä pahemmin juhlittu. Monenlaisia käytäntöjä on täälläkin ja yleensä nämä vanhemmat lapset pyytävät kavereita yökylään ja siinäpä se melkein onkin. Mutta onhan se kivaa, kun juhlitaan kunnolla ja isolla porukalla :)

   Delete
 2. En sitä kiellä ettenkö tykkäisi tämmösistä näyttävistä isoista juhlista, jos niitä pystyy järjestää....hieno homma kaikille!

  Omat synttärit pippalot sain pitää niin pitkään kun itteäni huvitti! Olen vapunaattona syntynyt niin tarjoilu ja koristelu oli helppo juttu. Paikka oli aina kotona tai sitten omassa leikkimökissä, simaa ja munkkia, serpentiiniä, ilmapalloja ja vappuviuhkat jokaisella oamat mukana. Koko perhe ja vieraat osallistuivat niihin! Tekemisiin ja siivoukseen....ainakin olisi pitänyt ja eiköhän me jotain ainakin yritetty siinä tehä!? Olihan se seuraavat synttärit jo mielessä....;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voiko muuten parempaa syntymäpäivää olla kuin vappuaatto? Kaikki ovat juhlatuulella ja seuraavana päivänä on useimmilla vapaata. Siis jos Suomessa ollaan. Simat, munkit, serpentiinit, ilmapallot, viuhkat - siis ihan täydellistä!

   Harvoin enää tämän ikäisillä lapsilla on näin suuria synttäreitä. Vielä eilenkin juttua riitti siitä kuinka oli mukavat juhlat :)

   Delete