Friday, September 28, 2012

Missä sitä ollaan oltu?

Mun täytyy tunnustaa, en ole ollut lähes kolmeen viikkoon tämän työpöytäni ja  koneeni äärellä. iPadin kanssa on hoidettu kaikki tarpeellinen. Sen vuoksi en ole ehtinyt oikein kommentoida blogiystävien juttujakaan, sorry. Lapsilla oli kolmen viikon track out ja maanantaina alkaa taas koulu. Mutta missä sitä ollaan oltu tähän asti kysyn vaan...?


Matkaan sisältyi varpaiden huljuttelua...


... kuten myös tuplasateenkaari kaupungin yllä. 


Ja yksinäinenkin kaari näkyi. Miehelle ja minulle matka oli työtä, työtä, työtä. Käytiin me yhtenä iltana treffeillä. Ja yhden yön yli täti piti meitä niin hyvänä, että totta maar! Lapset saivat vähän enemmän hupia elämäänsä. Paljon kaikenlaista mukavaa sattui, vaikka matkan perusvire olikin alakuloinen. Luopuminen on tuskallista, vaikka kuinka tulisi uusia asioita vanhojen asioiden tilalle. 

Ja toki löytyi suuria ajatuksiakin. Kuten nyt tämä seinään liimattu juliste: 


Aloin kadehtia banaaneja. Ei hankalia päätöksiä, vastuuta, paineita. Senkun reissaa toiselle puolelle maailmaa ja nauttii kyydistä. 

12 comments:

 1. H Y V Ä !
  Oli muuten uusi juttu tämä banana....taidan olla minäkin kade heille, koska luulen olevani lähes vuoden samoilla paikoilla, onneksi mesta missä voi olla...heh...;)

  ps. ei kun takaisin sorvin ääreen ja kone soimaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä se oli ihan seinään liimattuna, Sinun kulmillasi melkein :) Mua huvitti kovasti. Kun kuljin siitä monta kertaa ohi hoksasin sitten kerrankin ottaa kuvan.

   Delete
 2. Ei niin! Meinasin vielä tulla lisäämään, että siinä entisen Kesyn lähistöllä olet siis pyörinyt ;) Mun entinen koulu... :D

  ReplyDelete
 3. Hauska tuo banskujuttu! Ajattelinkin kuvien perusteella,että olit ehkä Suomessa,mutten ollut varma,ennenkuin näin pari edellistä kommenttia;:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. JOnna tunnisti tutut seudut. Mua tämä banaanijuliste jaksoi huvittaa. Loesjea googlailin ja löysin lisää pistämättömiä kommentteja :)

   Delete
 4. Opiskelukaupungissani olet siis ollut. Ikävä kuulla, jos on sattunut jotain epätoivottua :-(. Jaksamista teille kaikille.

  ReplyDelete
 5. Olet ehkä käynyt Suomessa. Ikävää jos matka on ollut haikeutta. Elämä kuitenkin jatkuu ja kantaa.

  ReplyDelete
 6. Kunpa osaisikin elää välillä banaanin lailla. Haikea matka teillä siis ollut, halauksia ja jaksamisia rapakon tältä puolen!

  ReplyDelete
 7. Ollapa banaani! No on se kyllä ihan kiva olla ihminenkin, mutta joku on miettinyt osuvan ajatuksen.

  Surullinen matka oli siksi, että järjestelimme Suomen asioita pysyvämmin. Tuntuu, että yksi kerrallaan katkeavat siteet. Kohta ei ole oikein mitään erinomaisen hyvää syytä Suomeen matkata.

  ReplyDelete