Friday, July 13, 2012

Keskivertonainen

Aamutelkkarissa paljastettiin, että keskivertonainen käyttää pukeutumiseen elämänsä aikana $125 000. Suomalaisena eläisin keskimäärin 82.4 vuotiaaksi, amerikkalaisena 80.4 vuotiaaksi. Koska kustannus on dollareissa, niin täytynee luopua parista vuodesta ja jakaa 80.4. Vuodessa siis vaatteisiin kuluisi $1 554. 


Kenkiä käyttäisin elämäni aikana 271 paria. Erilaisia mekkoja olisi elämässäni 185 ja käsivarrellani roikkuisi 145 erilaista laukkua. Kävin laskemassa ja totesin, että vaatekaapissa on 25 ja risat (rantamekkoja) mekkoa,  joista käytän yhtä satunnaisesti. 


Näin ajatellen elämä on melkoisen rajallinen. Puhumattakaan niistä 29 346 päivästä amerikkalaisena tai 30 240 päivänä suomalaisena naisena. Mutta miten saisi santarmit vilkuilemaan peräänsä kuten Catherine Deneuve? Ei taida onnistua tässä elämässä. 

Eletään tänäänkin hyvä päivä, vähän parempi kuin keskiverto.

Love,

Johanna

2 comments:

  1. Hauskaa faktaa! Täällä Istanbulissa näkee kaikenlaista pukeutumista, mutta valtaisasta tarjonnasta huolimatta en ole (vielä) ostanut vaatteita enkä edes kartuttanut laukkukokoelmaanikaan! No, onhan tässä vielä kolme päivää aikaa kiriä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oletko Sinä ennättänyt jo sinne saakka! Ihanaa lomaa. Kummasti huomaan, että olen asettumassa enemmänkin ihailijan ja katselijan paikalle kuin omistajan. Enää ei ole niin tärkeää saada jotain tavaraa omakseen, ilo tuottaa pelkkä katelukin :)Nauti olostasi!

      Delete