Wednesday, May 16, 2012

Welcome Baby!

Kirjoitin melkein kuusi viikkoa sitten meidän erilaisesta pääsiäisestä. Silloin kolaroitiin. Onneksi kaikki selvisivät vammoitta ja jomotukset menivät ohi. Autokin palasi tänään kotiin. 


Kustannuksia kertyi vastapuolen vakuutusyhtiölle enemmän kuin arvasimme. Korjauskulut olivat yli $14.000, vuokra-autonkäyttö varovaisesti arvioiden $2.000. Lisäksi huomasimme, että vielä pitää vähän korjata: toinen takavalo on edelleen halki ja takaluukku epätasainen. Laskua siis vielä kertyy. Lisäksi auto täytyy käydä arvioimassa ja hakea hyvitystä arvonalennuksesta. Etten sanoisi, että mikä soppa!

Mutta on menopeliä ollut vähän ikävä. Keväiset aamut ovat tuntuneet vähän tylsiltä, kun tuuli ei höngi hiuksiin. Ei kuulu lintujen liverrys eivätkä kantaudu luonnon rehevät tuoksut sieraimiin. Kohta on niin kuuma, että katto pitää pitää ylhäällä ja ilmastointi täysillä. Tervetuloa kotiin!

8 comments:

 1. Huh,aikamoiset kustannukset,mutta pääasia että rakas auto on taas kotona:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä alkaa mennä kyllä tosi mutkikkaaksi, sillä tänään aamulla huomattiin että navigaattori ja radio eivät toimi... Lisää korjauksia tiedossa :(

   Joskus joku auto tuntuu vain niin persoonalta, että sille alkaa ihan jutella. Mulla on tapana taputella autoja...

   Delete
 2. Toivottavasti rakas "perheenjäsen" saadaan kuntoon ;) Meilläkin autoja on aina kutsuttu nimillä. Aika hassua kyllä, mutta lapsetkin ovat tottuneet siihen!

  Mukavaa loppuviikkoa! Täällä Suomessakin vihdoin kesä nostaa päätään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kiva kuulla, että on muitakin hassuja :) Kyllähän auto on sikäli aika tärkeä "perheenjäsen", että toivottavasti aina mahdollisimman varmasti ja turvallisesti kuljettelee paikasta toiseen.

   Katsoin, että siellä on jo ihan hellelukemat! Kevät on ihanaa aikaa.

   Delete
 3. Toivottavasti saavat kuntoon!
  Aika hurjia summia jo mennyt..

  Terveisiä aurinkoisesta Suomesta ;-)
  hellelukemia!!! yes ;-)

  ReplyDelete
 4. Katsoin, että teillä on helleaalto! Arvaa vaan, onko ikävä sitä Suomen kevättä...

  Eiköhän auto kuntoon tule. Mutta niistä päälle näkyneistä lutuista ei kyllä arvannut kuinka paljon korjattavaa loppujen lopuksi oli.

  ReplyDelete
 5. Kiva kuulla, että autonne on taas kotona. Ajakaa varovaisesti. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Unelma! Viime päivänä on sadellut ja ihmiset alkavat silloin ajaa ihan hullusti. En tiedä haluavatko mahdollisen ukkosmyrskyn alta pois vai mitä, mutta monella tuntuisi vauhti vaan kiihtyvä.

   Delete