Sunday, May 20, 2012

Naapurin tervehdys

 Heinäkuun alussa saamme takaisin naapurit, jotka ovat olleet viimeiset kolme vuotta Kaliforniassa. Meillä on ollut ikävä näitä ihmisiä. Lomien aikaan olemme nähneet, käyneet lounalla ja vaihtaneet joululahjoja joulun alla, mutta nyt he tulevat takaisin! 


Toinen naapurimme koputti oveen ja ilahdutti meitä tekemillään drinkeillä. Ihan tarkkaan en tiedä mitä juomissa oli marjojen ja rommin lisäksi, mutta hyviä olivat. Rouva on armoitettu kokki ja esteetikko. Lasin reunat ovat koristellut ja ruoka kauniisti aseteltu lautaselle. 


Kippis ja skål! Iloa toukokuiseen viikkoosi!

12 comments:

 1. Oioi, näyttääpä todella hyvältä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naapurilla on kyllä taito hyppysissä. Alkoholin maku oli vieno, tuskin huomattava.

   Delete
 2. Hyvät naapurit on elämän suuri ilo. Huonot naapurit taas.... No tiedätte kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun pitäisi ehkä joku kerta laittaa myös esimerkki siitä, kun kaikki ei mene ihan putkeen :)

   Delete
 3. Muistan, että olet aikaisemminkin kertonut tästä naapurista, joka tuo aina välistä ihania herkkuja teille. Näyttääpä herkulliselta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on jäänyt nyt monta herkkua kuvaamatta. Olen vain ahminut. Hän tekee mm. herkullista sushia kurkun kuoreen.

   Delete
 4. Onpa mukavaa kun mieluisat naapurit tulevat takaisin.Ja ihanan näköinen drinksu! Ovatko samat naapurit jotka ennenkin ovat tuoneet sinulle jotain herkullista?Muistan sinun postanneen keittotaitoisesta naapurista;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain tämä on tämä meidän superihana naapuri! Itse olen aika konservatiivinen keittiössä ja musta on niin upeaa, kun naapuri kokeilee kaikenlaista aika estottomasti.

   Sain helmikuussa tietää, että nämä toiset naapurit tulevat takaisin. Olen voinut olla vähän apuna koulujen järjestämisessa ja muussa. Sieltä palaavat lasten mieluisat kaverit. Olemme usein haikailleet ex-tempore kokoontumistemme perään ja nyt voidaan taas yhdessä istuskella vaikka takapihan nuotiolla ja parantaa maailmaa. On ollut yksi kivoimpia uutisia tänä vuonna :)

   Delete