Sunday, January 1, 2012

Suolla

Vuoden ensimmäinen päivä alkaa olla illassa. Huomenna alkaa taas arki.


Lämpö helli edelleen. Teimme koko peheen voimin pitkän lenkin suolla (tosin kuvan "pitkospuita" pitkin), tutkimme maita ja mantuja. Haikkailuun hujahti pari tuntia ihan huomaamatta. Hyvää ja kevyttä ruokaa, yhdessäoloa, valmistautumista alkavaan viikkoon.

Yksi lupauskin tuli rikottua. Olen juhlapyhien aikaan sortunut kaikenlaiseen maisteluun, pala sieltä, toinen täältä. Kuin pikkuinen hiiri nykerrän herkkupaloja. Sen piti loppua. Tuskin sain silmät auki - olin aamukahvia keittelemässä - kun taitoin miehen työkaverin lahjaksi leipomasta kakusta maistiaisen. No, on tässä vielä vuosi aikaa petrata. Toivottavasti muiden lupaukset kestävät pidempään.3 comments:

 1. Hauskaa tuntui olevan patikoinnissa.Hei sille napostelulle on olemaas käsitekin - siis jos aina pitää olla jotain hyvvää esim.kahvinkanssa ym.Silleen positiivinen ja huumori -merkityksessä se sana on "kermape.se".Hyi en viitti kirjoittaakaan koko sanaa - hieman ruma sana se on. Mutta tulipahan nyt tähän yhteyteen laitettua. Anteeksi. :)

  ReplyDelete
 2. Ihan tuollaisella samanlaisella puisia "teitä" pitkin kävelimme suon yli Miamin alueella:)Hyvä että on vielä kokonainen vuosi betrata,mutta kyllä sitä aina joskus voi vähän herkutellakin;D

  ReplyDelete
 3. gone to the beach, kiitos! No nyt tiedetään nimikin tälle napsimiselle :) Olen kuullut vähän toisenlaisen version. Tämä on näitä uudisilmaisuja jo vissiin, joista olen jäänyt paitsioon.

  Yaelian, Miamissa taitaa olla lisämausteena vielä alligaattorit ja krokot... Onneksi ne meiltä puuttuvat. Joo, vähän nolo alku, mutta eiköhän se tästä.

  ReplyDelete