Wednesday, December 28, 2011

Kate Spade tumppuja

Kate Spade tekee mielestäni hauskoja vaatteita ja asusteita. Niissä on aina jokin juju, yleensä yksinkertainen oivallus.


Kuten nyt nämä Taxi-tumput. Keltaisella parilla varmaan saa huidottua itselleen taksin. Musta-valkoinen parikin oli aika vänkä. Nettisivuilla on myös muita ideoita, jotka näppärä neuloja osaisi toteuttaa. Itse olisin kyllä tarvinnut pienenä tumput, joissa olisi ollut O ja V - vieläkin tuntuu menevän sekaisin suunnat ja usein tulee se toinen vasen... Ja ankaran lumipesun jälkeen olisi voinut näyttää paria O ja K.Musta-valkoinen lainausmerkeillä varustettu pari sopii oivallisesti sille puhujalle, joka laittaa sanan jos toisenkin puhuessaan lainausmerkkeihin huitoen käsiään niin vimmatusti.


Ja miltäs vaikuttaisivat sormikkaat, jotka on varustettu timanttisormuksella? Eihän sen aina ihan aito tarvitse olla.


Lukeudun niihin ihmisiin, joilla keikkuvat aurinkolasit otsalla. Ihan pakon sanelemaa, sillä aurinkolaseja täytyy käyttää ympäri vuoden ja jos laitan ne jonnekin muualle, niin sitten niitä ei enää löydy. Alempi hattu on nimeltään "Head in the clouds" - sopisi haaveilupäiviin.


Ylemmät tuotteet ovatkin jo alennusmyynnissä. Pikkulaukkuja olen silmäillyt aina silloin tällöin himoiten. Taannoin oli pianonkoskettimet. Nyt olisi tarjolla kirjallisuutta.


Laukkujen katselusta tulee jo kultturelli olo :)


10 comments:

 1. Nää oli mulle ihan uusi tuttavuus, tosi hauskoja. Erityisesti tykkään tuosta "Head in the clouds" hatusta. Sopis hyvin tälläselle höperölle haaveilijalle. ;)

  ReplyDelete
 2. Itkupilli, mä en ole tiennyt Spadesta oikein muuta kuin käsilaukut. Nyt kun olen seuraillut vähän tarkemmin, niin sekä pukeutumis- että asustepuolella on vaikka mitä kivaa. Ja upeita, rohkeita värejä, joista tulee ihan Marimekko mieleen.

  ReplyDelete
 3. Ihan mielettömän hauskoja! Pakko varmaan jalostaa noita tumppuideoita omaan käyttöön. Multa nimittäin puuttuu lapaset ja ajattelin kutoa itselleni sellaiset. Nyt niihin on pakko keksiä jotain hauskaa : )

  ReplyDelete
 4. Onpa kivoja! Nuo tumput varsinkin :)

  ReplyDelete
 5. Oi miten ihania!!! En ole tiennytkään, että tällaisiakin on joku tehnyt. Oih, tuo aurinkolasipäähine olisi ihana.

  Kiitos taas kerran ihanasta postauksesta!

  ReplyDelete
 6. Hauskat käisneet! Täällä vaan ei enään muutamaan talveen ole tarvinnut minkäänlaisia käsineitä...

  ReplyDelete
 7. Spaden laukkuja olen ihastellut jo jonkin aikaa, nuo taxi-tumput olisi aivan ihanan pirteät talven harmauteen! Nettikauppaan kuolaamaan, mars!

  ReplyDelete
 8. Olipas kivoja lapasia!
  Jos osaisi neuloa voisi kokeilla..mutta täytyy tyytyä ihailemaan toisten tuotoksia!

  Mukavaa loppuvuotta!

  ReplyDelete
 9. Heii, toivottelen ennenkuin unohdan, HAPPY NEW YEAR 2012!

  May all your dreams & secret hopes come true ;)

  ReplyDelete
 10. Täällähän on ihania ideoita tumpunkutojille. :-)

  Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2012 teidän perheellenne.

  ReplyDelete