Saturday, September 3, 2011

Kiitos Toukokuuntyttö Hannis!

Kun postilaatikossa on tällaisilla postimerkeillä varustettu paketti tietää, että jotain kutkuttavan jännittävää on odotettavissa :)


Toukokuuntyttö Hannis järjesti blogissaan arvonnan, jossa piti ehdottaa uutta elämää lapsen pieneksi jääneelle kärpässienin kuvioidulle bodylle. Ehdotukseni oli haudepussi ja joulusukka. Ja mä voitin! Kiitos Hannis.


Paketissa oli kaikenlaista ihanaa. Osa nameista ei ennättänyt kuvaan, sillä jonkinlaisen primitiivireaktion vallassa tempaisin paperit Fazerin sinisen päältä ja porsastelin kaikki suklaat ihan yksin. Vieläkin hävettää. Mutta kyllä lapsillekin herkkuja jäi, siitä oli Hannis pitänyt huolen.


Paketissa oli namin lisäksi suloisen pehmeä me & i -merkkinen huivi. Puuvillainen huivi on helppo yhdistää monenlaisten asujen kanssa, väri on vaalea beige. Huivin teksti sattui ihan kohdalleen: ehkä se suklaiden syönti oli sittenkin vain kaukoviisasta toimintaa, kun koskaan ei tiedä... Meillä oli pojan kanssa ollut juuri pari päivää aikaisemmin vakavamielinen keskustelu siitä, kuinka kouluun laittamistani eväistä pitäisi ensin syödä kaikki muu ja lopuksi jälkkäri. Poika oli eri mieltä ja perusteli, että entäs jos tulee maailmanloppu ja jää jälkkärit syömättä. Poika nosti peukut pystyyn tälle huiville. Olisittepa nähneet virnistyksen. Siitäs sait äiti!

Kauniissa lautasliinoissa on me & i -tuotteiden geisha. Mun pitää miettiä näille erityinen käyttötarkoitus. Ehkä vähän misoa, sushia, vihreää teetä.


Paketissa oli myös jotain, jota olin suoraan sanoen himoinnut siitä alkean kun kuulin, että tällainen aarre ilmestyy.


Nimittäin Toivekoti & Puutarha -lehden numero, jossa esiteltiin Kotiliesi blogista tutun Wilhelmiinan kaunis koti ja perhe. En tiedä mistä Hannis keksi, että tämä on minulle aivan erityisen mieluisa. Juttua lukiessa sitten yllätyin kun huomasin, että Hannis oli kirjoittanut tekstin ja stailannut kodin. Tiesin kyllä entuudestaan, että tämä neljän pojan äiti, hockey mom ja talonrakentaja on varsinainen tehopakkaus.


Wilhelmiinan kotiin tutustuessa pusertui kyynel silmään. Miten jollain voi olla näin rakkaudella vaalittu ja pienintä piirtoa myöten valloittava koti! Ystävilleni olen esitellyt lehteä. Saavatpa nyt toisenlaisenkin perspektiivin suomalaiseen sisustukseen ;)


Kiitos vielä kerran Hannis tästä mieltälämmittävästä, ilahduttavasta paketista. Toivon Sinulle ja teidän perheen miehille onnellista syksyä, puhtia niihin rakennushommiin.

14 comments:

 1. Sait todella kivan lahjan hyvästä ideastasi :) Varmasti kiva saada laittaa suu makeaksi suomalaisilla karkeilla ja lukea uutta lehteä!

  Itse nautin kovasti suomalaisten lehtien lukemisesta. Itselleni tulee Kovinkki tänne pallon alle. On kiva tietää, että mitkä aiheet ovat pinnalla ja millaisissa kodeissa suomalaiset asuvat.

  Mukavaa Sunnuntaita!

  ReplyDelete
 2. Mirjami, mulla on joitakin suomalaisia lehtiä varastossa ja kaivan ne vuoden, parin välein esille ja luen uudelleen. Olen jo taas unohtanut valtaosan jutuista. Mulle tuli myös Kotiliesi, mutta maksut alkoivat olla jo niin mielettömät, että en tohtinut jatkaa tilausta. Nämä lehdet ovat kyllä aarteita.

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Ihana palkinto! Sulla pitaisi olla joku lehdenvaihtokaveri Suomesta. Me aloitamme eraan blogiystavan kanssa sellaisen projekstin tana syksyna. Vaihdamme lehden tai pari aina tietyin valiajoin.

  ReplyDelete
 4. Onnea voitostasi! Ihanan palkinnon olet saanut :) Jos innostut tuosta Tuulan ehdottamasta lehtivaihdosta muista minua :)

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana paketti ja ihan oikeaan osoitteeseen se tulikin! Tulipas hyvä mieli tästä postauksesta.

  Ja Hannis on tosiaan melkoinen pakkaus... :)

  Makeita päiviä teille!

  Ylva

  ReplyDelete
 6. Kiva blogi sinulla. Suosittelen ystävättärelleni joka asuu myös siellä.

  ReplyDelete
 7. Voi miten ihana palkinto hyvistä ideoistasi! Fazerin suklaa saattaa tosiaan huomaamatta sulaa ennenkuin sitä ehtii kuvata... aivan ihana tuo poikasi selitys jälkiruoan syömisestä ensimmäisenä.

  Ihanaa sunnuntaita, kun se siellä koittaa!

  ReplyDelete
 8. Kiva palkinto & yllätys!

  Mukavaa sunnuntaipäivää!!

  ReplyDelete
 9. olipa sulla suklaahimo, hyvä et paketti tuli :)

  ReplyDelete
 10. Onnea arpaonnen johdosta ja ihana palkintopaketti:)
  Varmaankin oli oikein juhlapäivä kun tuli sekä suomalaisia namuja että lehtiä;D

  ReplyDelete
 11. Aivan mahtis postipaketti ;) Eat dessert first! Toivottavasti teet postauksen myös siitä, miten uusiokäytät voittamasi bodyn!

  Mä voisin hei ilomielin ruveta sun lehtivaihtiskamuksi. Rakastan amerikkalaisia sisustuslehtiä.

  ReplyDelete
 12. Hip hei, ihana että tykkäsit :-) Ja mä niin tiedän, että Suomi-paketista on löydyttävä suomalaista suklaata - siksi se! Muuten btw: viime viikolla tänne tuli varsinainen yllätyspaketti. Hitsit sinua, ei olisi tarvinnut :-D Mutta kun sen sain, olin ihan hurjan iloinen! Ja mä pidän ne namit täällä itselläni, vaikka vähän on annettu lapsillekin. Omat de-ja-vu- namit :-) OOT IHANA!

  ReplyDelete
 13. Olipa kiva lukea, että ilahduit saamastasi paketista.
  Nyt olen taas kotona ja kaikki ystävien blogijutut on lukematta.
  Mukavaa alkanutta viikkoa teidän perheellenne.

  ReplyDelete
 14. Oi ihana Hannis :) Mukava että sait mieluisan paketin ja kiitos kauniista sanoista Johanna:)

  ReplyDelete