Tuesday, April 19, 2011

Paketti

Postinkantajamme Wayne asetteli paketin laatikkoon hyvin huolellisesti.


Wayne on muuten sellainen postinkantaja, joka tulee läpi tuulen ja tuiskun - ei suinkaan nähdäkseen puuterihuiskun - vaan toimittaakseen postin usein ihan ovelle saakka.


Avasin paketin varovasti. Sisältö oli ylösalaisin. Näytti lupaavalta.


Jännitys tiivistyi ja tiivistyi.


Näytin saaneen sitä mitä tilasinkin. Aidon, oikean häämukin!


Ja juuri nimenomaan sen, joka meni vähän poskelleen :)

18 comments:

 1. Hahhaa - mäkin näin just noista kertovan uutisen! Ihan paras. Vielä reilu viikko, sitten Kate saa Williamin ja puolet valtakunnasta ;)

  ReplyDelete
 2. Sally, en ole ihan varma kuinka "vahinko" tämä muki oli valmistajilleen. But I don´t care. Tässä on kuitenkin kolme brittien kuningashuoneen suosikkiani: Harry (kuva), William (nimi) ja Kate (nimi ja kuva).

  ReplyDelete
 3. Minäkin näin mainoksen tuosta mukista.
  Hinta taisi olla kymmenen puntaa.
  Hauska kommahdus ja mukava muisto.

  ReplyDelete
 4. Tämähän on tulevaisuuden keräilyharvinaisuus! Säästä muki parikymmentä vuotta ja olet varakas nainen kun myyt tämän, eikös vihheellisistä postimerkeistäkni makseta omaisuuksia?!?

  ReplyDelete
 5. Sirpa, englannista tämän tilasin ja sain odottaa pakettia muutaman tovin. Epäilen, että tämä oli valmistajalta tahallinen teko, mutta muki muistuttaa siitä, että tekevälle sattuu :)

  Lumo, minulla on vähän sellainen hytinä, että mukeja tuli markkinoille aikamoinen määrä. Veikkaan, että valmistaja teki vielä muutaman mukin lisääkin, jotta kysyntä saatiin tyydytettyä :) Mukia katsellessa voi miettiä monenmoisia filosofisia kysymyksiä, kuten what if...?

  ReplyDelete
 6. täällä yhdeltä blondilta meni hetki ennenkuin piirtyi kuva verkkokalvolle oikeasta sulhosta..huonosti on tullut seurattua :)
  todella hauska juttu ja muisto :)))

  ReplyDelete
 7. Jaana, mulla oli eilen oikein hauskaa, kun testailin kotiväkeä. Täydestä meni kuin väärä raha. Mies sitten jossain vaiheessa äkkäsi, että miksi Williamin hiukset on punaiset :)

  ReplyDelete
 8. Hauska! Tuollaisen mäkin voisin ottaa, vaikka virallisista "fani"tuotteista en olekaan kiinnostunut...

  ReplyDelete
 9. Niinu, minä olen myös aina ihaillut "fanituotteita", mutta todellista halua hankkia niitä omaksi ei ole tullut. Tosin viimekesäiset Victorian häätuotteet olivat lähellä... Mutta tämä oli niin hauska. Varsinkin tämä Harry tuntuu olevan varsinainen hulivili ja samalla kovin sympaattinen. Onhan niitä mokia nuorelle miehelle tullut (höhlä asuvalinta naamiaisiin), mutta kellepä niitä ei tulisi...

  ReplyDelete
 10. Hihi, katsoin ensin vähän aikaa tuota kuvaa, et eihän tuo oo Willis vaan Harry. Sit luin kirjoittamasi tekstin loppuun. :D

  ReplyDelete
 11. Heh heh,että tuollainenkin muki on olemassa,mitäköhän tuleva sulho siitä tykkää;D Hauska memento kuitenkin;D

  ReplyDelete
 12. Siis jokin hupimuki? Täytyy olla.Eikö Englannissa olisi pottery-paikkoja jossa mukit olisi tehty.Että näin vakavasti suhtaudutaan kun päästetään maailmalle tällaista tavaraa.
  Toivottavasti ovat tehneet myös mukeja oikean sulhon kuvilla. Ei tällaiset Charlesin naimisiin menon aikaan olisi saanut mennä oikeeseen
  "levitykseen". Hupimuki. Luulen. Uskon niin paljon ko.maahan - - kai nyt yksi muki osataan oikein painaa. Missä muki oli tehty:)

  ReplyDelete
 13. Vielä hei: Itse jos olisin tilannut mukin - olisin mieluummin ottanut mukin oikealla hääparilla varustettuna. En usko antiikkiarvoon. Jospa ne lähettää uuden mukin myöhemmin sinulle. :)Myöhemmin:)

  ReplyDelete
 14. Voi toi on ihan paras, mulla meinas kahvit lentää näytölle, kun viimein hokasin mistä on kyse. Olet saanut kyllä oikean "aarteen". ;)

  ReplyDelete
 15. Hauska juttu, onneksi hovissakin löytyy huumorintajua.

  ReplyDelete
 16. Toi on hyvä!!:)
  Ja hieno muisto!:)

  ♥HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ♥

  ReplyDelete
 17. Heh, hauska muki! En tiennytkään näistä :-) Harry mun suosikki, kuten arvata saattaa. Punatukkainen :-)

  ReplyDelete
 18. Multa on tuo mokamuki menny ihan ohi :) Tosi hauska! Hääkisastudiota pystytän täällä myös :)

  ReplyDelete