Tuesday, April 12, 2011

Lasten ja imeväisten suusta

Selailin Victoria´s Secretin uutta kuvastoa. Näyttäisi jälleen olevan pinkkejä alusasuja tarjolla. Vaikka en päällysvaatteissa juuri pinkkiä suosi on pinkkiä muuten kiva käyttää :)Muistan, kun joku vuosi sitten olin laittamassa ylleni puseroa ja lapsi sattui näkemään äidin vyötärönseudun. "Äiti, mikä tuon ruumiinosan nimi on?", lapsi kysäisi osoittaen äidin jenkkakahvoja...


Mutta liikuttava oli myös tyttäreni n. 3-vuotiaana. Hän näki äidin vaaleanpunaiset rintaliivit ja kysäisi josko hän voisi saada ne sen jälkeen, kun äidistä aika jättää. Lupasin. Sanoin, että sopivat joka tapauksessa paremmin hänelle kuin hänen veljilleen.


11 comments:

  1. No voi, perintöliivit : ) Lapsien suusta kuulee kyllä välillä todella hauskoja ja herttaisia kommentteja. Meidän esikoinen on ollut pienestä pitäen naisellinen tyyppi, ja välillä aiheuttanut kyllä aihetta hymyyn hauskoilla kommenteillaan naiseudesta ja ulkonäöstä.

    Kauniita alusvaatteita kuvissa!

    ReplyDelete
  2. Kun näitä kauniita alusasuja katselee,
    haikailee nuoruuttaan. Tai ei ehkä niin
    nuoruuttaan, vaan jenkkikahvatonta aikaa.
    Kauniita ja pirteitä värejä.

    ReplyDelete
  3. Wau, mikä pinkki!

    Meillä lapset aina sanovat, että heillä on "ihanan pehmeä äiti" ;)

    Blogissani on jotain sulle..

    ReplyDelete
  4. Kierrätys kunniaan!!
    Ihana, vieläkö odottelee kovasti perintöään? =)

    Tosi upeet pinkit!!

    ReplyDelete
  5. Victoria's Secret, oih! Ihania vaaleanpunaisia unelmia. Ja hauska tarina :)

    ReplyDelete
  6. Anne, luulen, että tytöllä on jo maku muuttunut ja ajatus perintöliiveistä ei enää niin innosta :) Nuo ensimmäiset todella pinkit liivit ovat La Perlan, alimmat Victoria´s.

    Sirpa, kieltämättä kovin pitsisiä ja vahvan värisiä liivejä tulee harvemmin käytettyä. Ja mikä siinä onkaan, että ne jenkkakahvat ilmaanutuvat :)

    Sally, Sinullapa on kultaiset lapset. Ihanasti sanottu! Kiitos haasteesta, täytyy vähän silmäillä kuvia sillä silmällä.

    Christina, eikös jossain mainokessakin sanota, että kestää isältä pojalle... :D Miksikäs sitten ei liivit.

    Fredrika, eräs ystäväni on kovin nyreissään, kun antoi tyttärelleen nimeksi Victoria. Pojat kuulemma kilvan kyselevät, että mikäs se onkaan se Victorian salaisuus... Voin vain kuvitella, kuinka murkkuikäistä tyttöä ahdistaa. Mutta kauppa on kyllä ihana!

    ReplyDelete
  7. Ihana kommentti tyttäreltäsi. Itse asiassa siirryin juuri koneelle VS:n kuvaston äärestä. Ihania ovat alusvaatteet ja kovin hoikkien tyttösien päällä.
    Jos olen oikein ymmärtänyt on Pink -merkki Victoria's Secretin nuoriso linja. Ja sen merkin vaatteet ovat suuressa suosiossa oman tyttäreni ikäluokassa (13v.). 'Kaikilla' kuulemma on Pinkin huppareita ja t-paitoja. Onhan siellä alusvaatteitakin mutta noista olen kuullut toiveita. Ja kerran siellä poikkesimmekin katsomassa niitä ihania huppareita. Omaan silmääni eivät kovin erikoisilta näyttäneet.

    ReplyDelete
  8. Onpas kivan värisiä!
    Joo, hyvin räväköitä värejä ei tule paljon hankittua kun pitää muistaa,että ei näy sitten työpuvun alta :-)

    ReplyDelete
  9. lol, lasten suusta kyllä kuulee ihan parhaat. ;D

    Ja voi taivas miten suloisia hepeneitä, mä aina hypistelen tollasia, mutta usein päädyn sitten tylsiin ja yksinkertaisiin. Ehkä sitä vois taas hiukan irrotella, pinkki on kyllä niin ihanan hemaiseva väri. ;)

    ReplyDelete
  10. Hih,lasten suusta kyllä kuulee kaikenlaista;D Kyllä nauratti tuo rintsikoiden kierrätystarina,D Victoria's Secretissä onkin aika ihania hepeneitä. Aika shocking pinkit nuo ensimmäiset;D

    ReplyDelete
  11. Hih, mä täällä hihittelen ruudun takana :)
    Ihania alusvaatteita ja ihania sutkautuksia :D

    ReplyDelete