Monday, March 7, 2011

Tuliko tennareista Bidenit?

Vasta tänään valkeni, että Converse ja Marimekko ovat iskeneet hynttyyt yhteen.


Lopputulos näyttääkin vallan mainiolta. Meillä on yksi vitosluokkalainen, joka riemusta kiljuen laittaisi tossut jalkaansa. Huolestuin syvästi, että hakumatka on turhan pitkä ja riittääkö näitä meille saakka. Marimekon sivuilla sanottiin, että tossuja on rajoitettu erä. Mutta apu löytyy lähempää, sillä Conversen Marimekko tossut voi ostaa netistä.


Mutta ovatko nämä nyt sitten nimeltään Bidenit? (Taustaa: USA:n varapresidentti Joe Biden seurueineen poikkesi Marimekon myymälään Helsingissä vieraillessaan.) Samalla logiikalla kuin Jenni Haukion kantamasta kelta-mustasta laukusta tuli Jenni-laukku?

12 comments:

 1. Mulla on Converseissa Hessu Hopo -olo, muuten hankkisin ne välittömästi. Viimeksi mulla on ollut Converset 20 vuotta sitten, mutta lapsen ensimmäiset kengät oli ihanat punaiset sellaiset ja kokoa 21. Söpöt! Täksi kevääksi harkitsen hänelle keltaisia.

  ReplyDelete
 2. Nanna, hyvin tiivitetty, kyllä niissä tulee vähän Hessumainen olo :) Huomasin tossuja katsellessa, että itselleni en niitä osaa edes havitella. Tyttö tykästyi Chuck Taylor Hi -malliin sillä Pikku Suomu kankaalla. Ne näyttävät kyllä kerrassaan metkoilta.

  ReplyDelete
 3. Just perjantaina kävelin Espan Marimekon ohi, ja ikkunaan aseteltiin kyseisiä tossuja. Ehkä ne ovat mukavammat jaloissa kuin pari vuotta sitten ostamani Marimekon tennarit. Ne olivat epämukavat kaikinpuolin :(

  Niistä perinteisistä Converseista tykkään. Ehdotin pojalleni sellaisia, mutta eivät ole kuulemma hänen ( valikoivan) makunsa mukaiset.

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 4. Kristiina, Converset on jalkineina ihan ok, siis mukavat. Viime keväänä täällä oli pikkutytöillä huikea Converse-buumi. Sellaiset oli joka toisen tytön jaloissa ja vaaleanpunaisena tietysti.

  Mielestäni tämä on oikein hyvä aluevaltaus Marimekolta. Saas nähdä miten kauppa käy.

  ReplyDelete
 5. Minulla on tennareita, eikä hopotuta yhtään : )
  Ylimmän kuvan tossuissa olisikin kivasti mun värit. Tosin tuon väriset minulla on jo adidaksen versioina, joten...

  ReplyDelete
 6. Aika kivan näköiset ovat nuo Mari-Converset! Itse en ole sellaisia omistanut (siis Converseja)mutta pojan tyttöystävällä on jonkinlainen heikkous niihin...

  ReplyDelete
 7. Anne, mulla se ehkä johtuu jalan mallista - olisiko sellainen "ankkamainen" oikea kuvaus... ;) Nämä ovat kyllä pirteännäköiset. Varmasti tuntuu askel kepeältä. Jostain syystä tulee mieleeni kesäinen Helsinki, auringon kuumentamat kadut ja jäätelötötterö...

  Yaelian, Converse mania taitaa olla sikäli ihan kiva, että tossut eivät maksa ihan päättömästi. Ainakin tytölle olen joskus löytänyt alesta ihan hyvänhintaisia jalkineita. Mun selkä ei taitaisi enää tasapohjaista tossua sietää, vaikka muutenhan nämä ovat kovin nostalgiset.

  ReplyDelete
 8. Ahaa, noista siis radiossa puhuttiin aamulla :) Aika hyvän näköiset!

  ReplyDelete
 9. Mari, minulta oli tämä yhteistyösopimus mennyt ohi korvien ja vasta eilen luin iltapäivälehdistä Bidenin vierailun yhteydestä. Olisi kyllä kiva päästä sovittelemaan.

  ReplyDelete
 10. Aika hyvä lanseeraus! Converse on legenda ja hyvin Marimekon "kuosit" istuvat näihin jalkineisiin :). Kivat kenkulit!

  t.Minna :)

  ReplyDelete
 11. Kivat kengät, mutta aivan eri tyyliä kuin minä :) Todellakin, kun joku tässä jo mainitsi, niin Hessu Hopo on oikein oiva ilmaisu :)

  ReplyDelete
 12. Kivat tossut. Tuollaisia on mukava taas kesällä katsella nuorison jaloissa.

  Minäkin käytän kävelylenkkareita, mutta niissä on oltava pohjissa hyvät tuet. Koskahan lenkkareita valmistetaan kukallisina?

  ReplyDelete