Thursday, March 3, 2011

Life is good

Ennusmerkit eivät ole kovin hyvät, kun päivä alkaa lapsen sukkien etsimisellä, toisen lapsen läksyt ovat kadonneet ja kolmannen kynsien havaitaan olevan kuin Jörö-Jukalla. Koti on kuin pommin jäljiltä ja puolisollekin tulee motkotettua. Makaronilaatikko on huikein gastronominen suoritus johon kykenee... Mutta päivä voi saada mahdottoman hyvä lopun, enemmän kuin on oikeastaan ansainnut.

Naapurimme Kerry koputti ovelle hiukan klo 18 jälkeen. Tuliaisina oli dipattavaa ja pullo viiniä. Viiniä oli kaadettu jo valmiiksi laseihin.

Tunnelma meidän kotona muuttui. Yks kaks olimmekin kaikki kovin hilpeitä ja juttu luisti ruokapöydässä.

Kerry tietää viehtymykseni viinien suhteen. Merlot ja Malbec ovat suosikkejani. Tämä puteli maistui pirteälle ja hedelmäiselle.

Olin siivoamassa illallispöytää, kun ovikello soi. Kerry toi miehelleni ja minulla jälkiruuat. Näissä drinkeissä oli mm. suklaa- ja kermalikööriä, mantelirouhetta päällä, mansikka koristeena.

Meillä on ihanat naapurit. Kiitos, Ms. Kerry!

16 comments:

 1. Wow!! Todella huikeita ylläreitä naapurista. Rouva Kerry taitaa olla ihminen, joka saa itselleen iloa toisten ilahduttamisesta. Ja näin arjen keskellä tuollainen ylläri on erityisen hieno.

  ReplyDelete
 2. Aivan huikea ylläri, kertakaikkiaan!! :D

  ReplyDelete
 3. Sinulla on oikea aarre naapurissa!
  Hänellä taitaa olla ylimääräiset tuntosarvet joilla aistia milloin piristys on tarpeen ;-)

  Lähettäisitkö tänne yhden rouva Kerry myös ;-)

  ReplyDelete
 4. Täydellinen päätös kaaosmaiselle päivälle - varmasti aamun hankaluudet unohtuivat. Teillä on aivan huippuihanat naapurit.
  Onnellista viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Mieletöntä! Ihana naapuri, kerrassaan! Kateeksi käyp :) Ja tuo jälkkäri vaikuttaisi olevan myös meitsin makuun, selvästi :)

  ReplyDelete
 6. Voi, minäkin haluan tuollaisia naapureita! :) Ihan mahtavaa, että huono päivänne sai noin loistavan päätöksen. Jos Mrs. Kerry ikinä on loman tarpeessa, niin meille kyllä mahtuu ;)

  ReplyDelete
 7. Enpä osaisi kuvitella omien naapurieni tekevän tuollaista, ihania ihmisiä.

  ReplyDelete
 8. Moikka

  Olipas ihana juttu naapuriltasi
  tuollaiset piristävät varmasti:)

  Meillä vanhassa talossa oli mummo
  joka antoi lapsille aina keksejä<3

  Kiva blogi sulla:)

  Jamssi

  ReplyDelete
 9. Mielettömän ihana naapuri on Ms.Kerry! Mistä minä löytäisin tuollaisen...Ja sinulla on muuten hyvä viinimaku;D

  ReplyDelete
 10. Oi joi, hyväntekijänne olikin Ms. eikä Mrs. Onneksi hän ei tätä itse lue :)

  ReplyDelete
 11. No siis mistä tuollaisia naapureita saa :) Oikea aarre!

  ReplyDelete
 12. Voi miten ihanaa ihmisten elämä olis, jos kaikilla olis naapurissa Ms.Kerry. Teidän kyllä kelpaa. :)

  ReplyDelete
 13. Kiitos kaikista kivoista kommenteista ja kiitos, kun teitte ilostani vielä kaksinkertaisen :)

  Ms. Kerrystä vielä sen verran, että hän on Mrs., mutta täkäläinen tapa on käyttää lyhennettä Ms. etunimen edessä. Minäkin olen naapureille Ms. Johanna. Toki aikuisten kesken jätetään Ms. pois, mutta lapset tätä muotoa käyttävät ja satunnaisesti aikuisetkin.

  Ms. Kerry on kyllä ihan huippu. Hän esimerkiksi suunnittelee lastensa kesäohjeman kahden ja puolen kuukauden kesälomaksi ei ainoastaan päivän, vaan myös tunnin tarkkuudella.

  Tässä taannoin hän päätti, että perhe syö vastedes orgaanista ruokaa ja niin kaikki epäorgaaninen lempattiin kaapeista pois.

  Hänellä on myös mukava tapa läiskiä minua harteille puhuessaan (kuten miehet), joskus takamukselle ja tervehtiessä hän vetää minut karhumaiseen syleilyyn ja antaa kunnon märän pusun poskelle. Jotenkin tuntuu, että Ms. Kerry on ottanut meidät siipiensä suojaan :)

  ReplyDelete
 14. Täydelliset naapurit!! Mistä noita saa? :D Toi jälkiruoka näytti kerrassaan suussasulavalta!... :) Ihanaa, kun on ihmisiä, jotka osaavat pelastaa huonotkin päivät sydämmellisyydellään! :) Kivaa sunnuntaipäivää sinne!

  ReplyDelete
 15. Wow, ei kuulosta kamalan rentouttavalle tuo lapsien kesäloman suunnittelu tunnin tarkkuudella...

  ReplyDelete
 16. Anonymous, mutta se kertoo aika paljon naapuristani, joka organiseeraa ja laittaa järjestykseen kaiken mahdollisen :) Itse en pysty näin perusteelliseen toimintaan.

  ReplyDelete