Wednesday, February 2, 2011

Testissä Q10 voiteita ja naamioita

Luin alkuviikosta Ruusutapetilla blogin Nannan mietteitä Lidlin Iseree -voiteista. Meillä ei ole Lidl-myymälöitä, mutta saksalainen Aldi löytyy. Ketjujen konseptit ovat samanlaisia. Niiltä jalkaini sijoilta huristelin parisenkymmentä mailia Aldiin ja tutustuin heidän kosmetiikkasarjaansa Lacura.

Etsin jääkaapista kurkkua silmien päälle. Ei löytynyt, mutta hyvin viilennetyt Jaffa-suklaakeksit ajoivat saman asian. Q10 Ultra Firming Mask -naamio antoi pikantin lisämaun. Kuivumisaikakaan ei tuntunut niin pitkältä.

Lacura Q10 Anti-wrinkle Night Cream on pärjännyt hyvin eurooppalaisissa testeissä, samoin myös päivävoide. Kumpaakaan ei ollut tarjolla. Mutta olipa Q10 Restorative Cream, Hydra Complete Cream with Sea minerals, Q10 Ultra Firming Mask ja Hydra Complete Mask. Hinta $3.99 + verot.

Ensinnä heti autoon päästyä kokeilin Q10 Restoretive Creamiä. Tuote on aika paksu, mutta kyllä vaan tuntui restaurointi käynnistyvän. Kotipihassa katsoi jotenkin hehkeämpi nainen taustapeilistä. Tosin näköä haittasi vähän silmiin joutunut rasva. Kyyneleitäkin tirahti poskelle. Mutta rasvan tuoksu oli kiva, meloni siinä mielestäni vivahti.

Sitten huuhdoin rasvan pois ja kokeilin Q10 Ultra Firming Mask -naamiota. Tuote imeytyi nopeasti, myös niihin Jaffa-kekseihin. Iho hiukan punoitti parikymmenminuuttisen hoidon jälkeen. Mutta sitä hehkua! Iltamyöhällä oli vielä säteilevä olo ja tuntui, että poskipäät olivat kohonneet. (Seuraavaksi kokeilen runsaammalla annoksella myös decoltee-alueelle). Yöksi levittelin merimineraaleja sisältävän Hydra Complete Cream -voiteen. Aamulla näytin levänneeltä ja virkeältä, milteipä porkkanalta.

Hydra Complete Mask -naamiota olen ennättänyt käyttää vasta käsiin. Ja kädet kyllä nuoreni ainakin 10 vuotta! Tuotteessa on aavistuksenomainen merellinen tuoksu, kuin raikas merituulen henkäys.

Totta puhuakseni olen yllättynyt ihan iloisesti. Päähän ei kasvanut sarvea ja iho tuntuu pehmämmältä, kimmoisammalta. Pintakuiva iho on toistaiseksi kiittänyt. Näitä tuotteita on varmastikin hyvä käyttää kuuriluontoisesti. Nyt vain odotan, että kauppaan tulisi yö- ja päivävoidetta. Ne kuulemma lähtevät hyllystä aina lentäen, näin minulle kaupassa kerrottiin.

Jaffa-keksejä piti maistella muutama ilman ryppyrasvaa ja olivat herkullisia ihan sellaisenaan. Koko on pienempi kuin Pims-kekseissä, mutta maku melkein samaa luokkaa.

16 comments:

 1. Tein tänään Lidl-reissun ihan vartavasten Nannan suosittelemien voiteiden takia. Taisin napata hyllyltä viimeisen yövoiteen. Ostin myös päivävoidetta ja käsivoidetta. Vanulaput olin jo aiemmin todennut tosi hyviksi ja edullisiksi. Eipä ostokset paljoa kukkaroa köyhdyttäneet - hyvä niin.

  Lidlissäkin olisi hyvä keksi- ja herkkuvalikoima, mutta onnistuin välttämään ne.

  Nyt siis voiteita levittelemään!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 2. Kristiina, Nannan blogista saa kyllä hyviä vinkkejä ja muutenkin hyvää mieltä! En muuten ihmettelisi, vaikka nämä Lacurat olisivat samoja tuotteita kuin Iseere, mutta eri nimellä. Suuriin volyymeihinhän halvat hinnat perustuvat ja aina parempi jos kaksi ketjua hankkii samaa tuotetta.

  Olen ollut näihin ihan oikeasti tyytyväinen. Eivät hullumpia ollenkaan.

  ReplyDelete
 3. Apua!! : )) Jaffakeksit toimivat ainakin sisäisesti, mutta tämä on uusi lähestymistapa. Appelsiininen tuoksu on varmasti ainakin hoitava!

  Kiva lukea näitä kosmetiikkavinkkejä. Luin kanssa Ruusutapetilta Lidl voiteista. Näissä blogivinkeissä on se hyvä puoli, että saa mielipiteen kuulla suoraan käyttäjältä / testaajalta. Itse en raski muutenkaan käyttää Dior ym merkkituotteita, joten pätevät vaihtoehdot on löydyttävä edukkaista - keskihintaisista (meinasi tulla typona keksihintaisista) tuotteista.

  Mahtava kuva! : )

  ReplyDelete
 4. Jee, vinkit ovat taas olleet hyödyllisiä ja hyvä, että säkin löysit vastaavia! Voisin hyvin kuvitella noiden olevan samoja, koska pahvipaketit Lidlin voiteissa oli samanmalliset. Tosin noi sun putelit on vaan paljon kauniimmat!

  ReplyDelete
 5. Ihanat jaffa-silmälaput :D Mulla myös itsellä ja miehellä noita Lidlin rasvoja ja hyviä ovat olleet hintaansa nähden!

  ReplyDelete
 6. Hahah, noi Jaffa-keksit silmillä sai kyllä naurut aikaiseksi, kiitos siitä! Mäkin olen lukenut jostain kosmetiikkablogista kehuja Lidlin voiteista (ja muistaakseni jotain Pirkankin voidetta on kehuttu)..pitää tutustua.

  ReplyDelete
 7. Tää oli uusi ulottuvuus Jaffa-kekseihin :D En ole kuullutkaan, että niitä voisi noinkin hyödyntää...pitänee kokeilla joskus ;)

  ReplyDelete
 8. Anne, olet muuten ihan oikeassa. Mietinkin miten oli niin virkku olo, mutta se täytyi olla se appelsiinin eteerinen tuoksu! Aromaterapiaa siis ihan parhaimmillaan.

  Nanna, kiitos vielä vinkistä! Minä taas siellä kaupassa ajattelin, että kyllä ne Nannan putelit sentään oli tyylikkäästi mustaa ja valkosta eikä tämmöistä vauvaosaston kamaa...

  Salanimi, Jaffa-laput ovat kierrätystä parhaimmillaan, kun ei jää ongelmajätettä. Niitä kurkkuja ei oikein viitsi syödä. Kyllä näissä on hinta- laatusuhde paikallaan.

  Tytär, suoraan sanottuna en olisi uskaltanut ilman Nannan esimerkkiä tuotteita kokeilla. Olisin ajatellut, että ne on Kiinassa tehty ja putoaa nenä päästä kun näitä käyttää. Voivathan toki saskalaisetkin tuotteensa tyriä, mutta kynnys kokeilla oli matalampi.

  Assari, yhdet parhaimmista (ainakin maultaan) silmälapuista mitä mulla on ollut. Ja kuten tuossa Anne jo ehdotteli, niin tuli aromaterapiaa samalla.

  ReplyDelete
 9. Hih,hih,enpäs tiennytkään että Jaffa-keksit ovat hyviä myös silmänaamiona;D
  Aldissa olen käynyt ja Lidlissä tietenkin,meillä täällä ikävä kyllä ei ole kumpaakaan.Vaikka etupäässä käytän orgaanista kosmetiikkaa,ja nykyään teen huulirasvani itse,niin olen jo vuosia käyttänyt Lidlin Iseree Anti Wrinkle päivävoidetta,joka on tosi hyvä.Nytkin Suomessa ollessani ostin uuden putkilon...

  ReplyDelete
 10. Ja ei kun Jaffa-keksejä ostamaan ;-)
  Tuli todellakin uusi käyttötarkoitus

  Ja koska nenä on pysynyt päässä ja ihokin tuntunut paremmalta,lienevät kokeilun arvoisia ;-)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
 11. Anne-Marie, ainakin niitä Jaffa-keksejä suosittelen lämpimästi. Niihin tulee kyllä addiktio. Ei sen puoleen, nämä voiteet ja naamiot tuntuvat edelleen hyviltä :)

  Ihanaa viikonloppua myös Sinulle!

  ReplyDelete
 12. Minä olen koukussa iorin kasvonaamion, jonka jätän yöksi. Eikä se edes näytä naamiolta. Laitan aina saunan jälkeen. Sen hinta ei ole niin huima, kuin vastaavan kosmetiikkasarjan ns. ryppyvoiteiden, joita mm. Sharon Stone mainostaa.

  Muuten käytänkin apteekin sarjoja Vichy ja Louis Widmer.

  Hauska postaus Jaffa kekseillä;-)

  ReplyDelete
 13. Leena, kiitos! Silloin kun löytää mieluisan tuotteen, niin siitä on kyllä valmis maksamaan vaikka hiukan enenmmän. Minulle vaan tahtoo käydä niin, että kaikkien mieluisten tuotteiden valmistus lopetetaan. Vichyä on myös kokeiltu.

  ReplyDelete
 14. Ou, I see. Oikea muoto tietysti Pims... Pitää korjata, kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
 15. Good answers in return of this question with solid arguments and describing all about that.
  http://www.trojanifsc.net/atle/JosefinamhKaspermt

  Also visit my web-site face cream

  ReplyDelete