Saturday, February 26, 2011

Kumpparit

Loppukesästä kirjoitin kaipuustani punaisia kumppareita kohtaan. Kaipuu on nyt muuttanut muotoaan. Kumpparit kuin kumpparit olisivat paikallaan. Viimeksi olen omistanut kumisen jalkineparin n. 15 vuotta sitten. Sadekelillä pysyttelen yleensä sisätiloissa tai huristan autolla ovelta ovelle. Mutta entäs jos tulee vedenpaisumus tai muu katastrofi?

Juicy Couturen saappaita olisi tarjolla myös mustina. Luonnonväri kuitenkin puhuttelee, ehkä siksikin kun logo sulautuu paremmin taustaan. Alehinta olisi $77.


BCMGMAXARZIA kumppareissa on sitä jotain. Näistä tulee mieleen sekä motskarit että metsästys. Alehinta olisi sentin vajaa $100. Ehkä kuitenkin odotan seuraavaa Suomen matkaa ja nokialaisia. Hait kenties, mutta mustina. Vaikka kai tämän hetken virtausten mukaan pitäisi ymmärtää kaihota aitojen Wellington bootsien perään...

Ilmiselvästi maailma on lipsahtamassa musta-valkoiseen suuntaan, sillä Ralph Laurenin sivuilta iski silmiin Houndstooth Boston Bag. Ikävä kyllä vielä 50% alessakin laukku maksaa sen verran, että ostamatta jää. Ralph Lauren on muuten siitä veikeä valmistaja, että vielä kertaakaan en ole heidän tuotteisiinsa pettynyt oli kyseessä sitten sukat tai laukku. Mallit ovat klassisia, ajattomia, työ viimeisteltyä, laatu lujaa.

Tosimielellä taidan jäädä kuitenkin odottelemaan, että Ring & Buckle Leather Satchel kauden loputtua alennetaan. Tämä näyttäisi pysyvältä rakkaudelta. Hinta on nyt $895 ja verot päälle.

14 comments:

 1. Tuo alin laukku on tosi kiva. Aika ajattoman oloinen. Hyvä löytö!

  T. Heli

  ReplyDelete
 2. Heli, mitä enemmän katson tätä Ring & Buckle laukkua sitä enemmän se viehättää. Tämä täytyy käydä tarkistamassa ihan livenä. Luulen, että tämä oli sellainen laukku jolla pärjäisi sitten seuraavat 10 vuotta.

  ReplyDelete
 3. Heippa Johanna, ihana postaus;-) nuo beiget saappaat nostivat ihan ihokarvat ylös, iik ei tuollaisia täältä saa! Yleensä en pidä Juicyn ylikoristelluista tuotteista mutta eihän tuollaisia sadesaappaita voisi vastustaa.. menisivät aivan upeasti muuten tuon alakuvan laukun kavereina;-).

  Iloisia päiviä sinulle ja kiitos mukavasta blogistasi!

  ReplyDelete
 4. Molemmat kumppariehdokkaasi ovat varsin makeita!

  ReplyDelete
 5. Ihania laukkuja,etenkin tuo alempi,mutta hintavat:-( Myös ensimmäiset saappaat ovat aika kivat! Minullakaan ei ole kumppareita ollut ties milloin viimeksi,vaikka joka talvi ihailen niitä kaupassa.Sateita vaan on ollut sen verran harvoin,ettei sen vuoksi ole tullut ostettua. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Aamunkukka, kiva kun tulit kommentoimaan! Olen ollut huomaavinani, että Juicy on siirtymässä hillitympään tyyliin. Katselin kevään uusia käsilaukkuja ja niitä ei heti arvannut Juicyn tuotteiksi ollenkaan. Luulen, että etenkin nuorempi käyttäjäkunta kuitenkin rakastaa tätä kruusattua tyyliä.

  Totta muuten puhut, tuo laukku ja saappaat olisivat oiva pari!

  Leena, tämä on varmaan se ongelma miksi en saa saappaita hankittua: mä tykkään niin monenlaisista ja monentyylisistä! Kyllä näillä voisi loiskuttaa lätäköitä ja siinä mennessään vielä laulaa...

  Yaelian, onpa mukava kuulla, että on joku toinenkin joka ei omista saappaita. Minua on melkein tämä saappaattomuus nolottanut.

  Alemmasta laukusta mietin, että jos sen saisi 50% alennuksella niin sen voisin ehkä hankkia. Edellinen Laurenin laukku on ollut jokapäiväisessä käytössä kai jo viitisen vuotta ja edelleenkin se näyttää hyvältä. Maksoin siitäkin murto-osan alkuperäisestä.

  Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  ReplyDelete
 7. Kivoja juttuja nuo saappaat ja laukut.
  Tuo ruskea olisi kiva, kun siinä on olkaremmikin. Minulla on nykyään hyvä kaikkien kassien ja laukkujen roikkuvan jostakin, muutoin saatan unohtaa.
  Voit uskoa, että monta sateenvarjoa olen jo hukannut, kun niitä en ole voinut kaulaani ripustaa. :-)

  ReplyDelete
 8. Unelma, minun ongelmani ovat hanskat. Ne aina joutuvat jonnekin! Nykyään ostankin vain sellaisia, että ei sitten jälkikäteen paljon harmita. Aurinkolasien kanssa olen oppinut laittamaan ne tiettyyn paikkaan kotona tai käsilaukussa.

  ReplyDelete
 9. Minä sain punaiset haisaappaat joulupukilta, tosi ihanat :) Nuo ylimmäiset saappaatkin on kyllä tosi makeet... Ja tuo Ralph Laurenin pepitaruutuinen laukku... Huoks... Ihana!

  ReplyDelete
 10. Minulla on punaiset kumpparit, mutta huolisin kyllä nuo alemman kuvan rokkaavat kumikengät omaan käyttöön myös.

  ReplyDelete
 11. Muuten, seurasin nyt talvella ihmisten jalkoja kun istukselen ostareissa! Upeita,pitkiä/lyhyitä varsia, yksivärisiä,/ruudullisia/kukallisia kumppareita, ja käyttäjät oli nuoria naisia. Totesin että vissiin on muotikamaa nykyjään tuolla Keski-Euroopan miljoonakaupungissa jossa asun, kun en ole täällä Suomessa! Käytännöllista koska siellä oli jo toinen talvi,tosi loskanen. Mutta samaa kyttäämistä jatkoin täällä Jyväskylässä, jengi käytti kangastennareita ja pakkanen-25 C...vissiin
  täällä se muoti menossa!??? Ite olen tennareiten ja kumppareiten aikakaudelta, -60 luvun nuori, ja jostain syystä en ihan hirveesti niistä tykkää. Mulla on Eccon coretexit jaloissa...;)

  ReplyDelete
 12. Mari, Sinullapa oli oiva pukki! Minäkin mielelläni ottaisin Hai-saappaat vastaan :) Mikä siinä onkin, että ne Hait ovat jotenkin nostalgisen ihanat!

  Anne, punaiset kumpparit ovat kai siitäkin niin mukavat, että tuovat väriä harmaaseen päivään. Ainakin oletan, että sadepäivät ovat vähän harmaita. Kyllä noilla nauhallisilla saappailla tarpoisi...

  Maikku, Eccon coretexit kuulostavat sekä mukavilta että laadukkailta. Niissä eivät varpaat varmaan ihan ensimmäiseksi kastu.

  Luulen, että jos säät jatkuvat näin epävakaisina, niin kumppareiden kysyntä kyllä kasvaa. Nokialaisia ei kai enää tehdä Suomessa, vai tehdäänkö? Siinähän olisi oiva vietituote, kun nimikin jo tunnetaan :)

  ReplyDelete
 13. Ihanat nuo Juicyn kumpparit ja tuo Laurenin laukku!! Voisin tahtoa.... ;-)

  Näin mainoksen,että Nokian perinteisä kumppareita on nyt valkoisena.Ne näytti tosi kivoille.Entiset mustat sanoivat sopimuksen irti(mutta niissä lukikin nimeni vielä tyttönimellä...eli ei ole hirveästi tullut käytettyä hih)

  ReplyDelete
 14. Anne-Marie, valkoiset Nokian kumpparit täytyy googlata heti! Wau. Sinä olet kyllä onnistunut valitsemaan sitten alunperin hyvän parin ;)

  ReplyDelete