Thursday, February 17, 2011

Iittala Taika-muki tarjous!

USA:ssa asuvia saattaisi kiinnostaa tämä juttu. Sähköpostiini kolahti juuri tarjous Iittalan musta-valkoisista Taika-mukeista. Neljän mukin hinta on $32.00 ja halvin postitus $5.95. Postarit pysyvät samoina, vaikka UPS Groundilla tilaisi enemmänkin. Mukit ovat myynnissä Finnstyle verkkokaupassa. Olen heiltä ostanut aikaisemminkin ja kaikki on toiminut erittäin hyvin ja luotettavasti.

Minä kävin jo omat neljä mukiani tilaamassa. Nyt mietin, että olisiko pitänyt tilata enemmän, vaikka lahjoiksi...

20 comments:

 1. Leena, aloin jo miettiä että onkohan näissä jotain vikaa... Mutta ei kai. Ja ei taida saada Iittalan tehtaanmyymälästä edes kakkoslaatua tähän hintaan, postareineen tämän hetkisellä kurssilla euroiksi muutettuna 28 euroa.

  ReplyDelete
 2. Kiitos vinkistä, mä tykkään noista mukeista, eikä oo kyllä hinnalla pilattu.

  Ja muutenkin kiva linkki, lahjaksi olis kiva antaa suomalaista, ja kyllä mä tänne omaan kotiinkin jotain kaipaan, vaaleanpunaista Mariskoolia katselin jo sillä silmällä tuolta verkkokaupasta. ;)

  ReplyDelete
 3. Itkupilli, näillä on joskus muulloinkin ollut poskettomia tarjouksia, mutta tämä on kyllä ihan parhaasta päästä. Meillä tyttö haluaisi sellaisen vedenvihreän mariskoolin :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkistä!
  terv. Laura Kaliforniasta

  ReplyDelete
 5. Hei Laura, ole hyvä! Teillä on siellä Kaliforniassa mukavat oltatavat Itkupillin kanssa :) Välillä tulee kova ikävä.

  ReplyDelete
 6. Hih, mulla on ne jo klikattuna ostoskoriin! Pitääpä käydä finalisoimassa ostokset ennen kuin ne loppuvat! Terkut Teksasista, myös Lauralle ja Itkikselle ;-)!

  ReplyDelete
 7. Joo, justiinsa nämä musta-valkoiset ovat mulle ne suoskikki Taika-mukit! Edullista.

  ReplyDelete
 8. Hyvä valinta ja mahottoman kaunis sarja...;)

  ReplyDelete
 9. M-K, saas nähdä kuinka suuren erän ovat tilanneet :) Teille on tulossa sinne Teksasiin lämpöaalto, mekin saadaan siitä oma osamme. Tänään pitäisi lämpöjen nousta jo reippaasti yli 20 C!

  Anne, muta-valkoiset sopivat vähän joka lähtöön. Ja eikös muki nähty myös Kate Winsletin kädessä.

  Maikku, ennestään meillä on valkoista, punaista ja tummansinistä. Ajattelin, että musta-valkoista en hankkisi, mutta tämä hinta oli niin hyvä. Olen täällä ihan Taian lumoissa :)

  ReplyDelete
 10. Taika-kupit ovat niin ihania !Ja teillä saa niitä tosi edullisesti,voi kun täälläkin saisi...

  ReplyDelete
 11. Yaelian, aloin tätä asiaa oikein pohtia. Suomessa muistaakseni oli jokin aika sitten polemiikkia siitä, kun Iittala oli kovasti painostanut jälleenmyyntihintojen suhteen. Jonnekin kai sitten mahdollinen ylituotantokin pitää saada käsistä. Olisi kiva tietää, miten myyntihinta voi olla näin matala. Se jää vain arvailtavaksi.

  ReplyDelete
 12. Onpa hyvä tarjous...haluaa tännekin!
  Täällä jopa outleteissä hinnat kalliita!

  Voisit alkaa meille "diileriksi" ;-) Suomalaisia tuotteita suoraan Amerikasta ;-)

  ReplyDelete
 13. Anne-Marie, tämä on kyllä perin omituista! Toisaalta olen löytänyt esim. Skagenin kelloja täältä 1/3 hintaan siitä, mitä ne alunperin ovat. Ja siis ihan oikeista kaupoista, eikä mitään kopioita. Samoin olen ostanut Marimekon pöytäliinoja murto-osalla suomalaisista hinnoista. Hinnoittelu on merkillinen juttu :)

  ReplyDelete
 14. Tosi kauniita - ja mustavalkoinen on aina tyylikästä.

  ReplyDelete
 15. En voi tajuta, että sinä saat nuo Taika-mukit halvemmalla kuin minä, joka asun tehtaan myymälän vieressä ja kuulun Iittala-Klubiin. Olen jättänyt ostamatta pääasiassa hinnan takia ja toissijaisesti, koska haluan niitä, mutta en oikeesti tarvitse. Haluaisin koko astiaston joulun ajan käyttöön punaisena ja muuten ottaisin sen sinisen.

  ReplyDelete
 16. Helena ja Mari, odotan että tulisivat jo!

  Leena, tämä on sellainen mysteeri, että olisipa kiva tietää miten tämä on mahdollista. Ainoa päätelmäni tällä hetkellä on, että a) joko ulkomaille myydään Iittalaa halvemmalla tai b) Suomessa on kovemmat katteet.

  ReplyDelete
 17. Hei! Kiitos vinkistä. Toivottavasti en ole liian myöhässä. Vaikka juuri olen saanut aseteltua astiat kaappeihin ja ylimääräistä tilaa ei liiemmin jäänyt. Mutta voinhan laittaa ne sivuun odottamaan kun tarvitaan suomalaista lahjaa. Ainakin voin yrittää uskotella itselleni, että maltan ne lahjoittaa.

  Iloinen yllätys oli paikallisessa Crate & Burrelissa käydessäni Marimekon tekstiilit. Vaikka olinkin lukenut niiden rantautuneen Nykiin en tiennyt niitä löytyvän muualtakin. Pyyheliinojen hinnat ainakin vaikuttivat aika kohtuullisilta. Täytyy vielä tarkistaa josko joudun tekemään uuden reissun. Terveiset Teksasista!

  ReplyDelete
 18. Saya, mun mukit tulivat jo eilen. Postituskin oli siis nopea. Mukit oli pakattu kahden mukin Iittalan pakkaukseen, joten siinä ne on mukava antaa eteenpäinkin. Jos raaskii. Mua nyt vähän harmittaa, kun en tilannut enemmän.

  Täyy tehdä retki Crate & Barrelille. Meidän Barrellilla on ollut vain Marimekon pöytäliinoja.

  ReplyDelete