Sunday, February 6, 2011

House Hunting

Aurinko helli meitä lämmöllään ja päivä oli mitä mainioin talonmetsästykseen. Vähän katsastelemme, tutkailemme mitä on tarjolla. Löysimmekin varsinaisen helmen. Talo on esittelytalo, jota on myös vähän kalustettu. Neliöjalkoja reilut 4000, kerroksia kolme, kaikkea yltäkylläisesti, myyntihinta $750 000.

Kodinhoitohuoneesta löytyi musta-valkoinen koristetyyny.

Keittiön ja olohuoneen välissä on tila ruokailuryhmälle. Tässä nautitaan aamupala ja vähemmän viralliset ateriat. Saarekkeen ympärilläkin mahtuu istumaan.

Tiskatessa voi kurkkia takapihalle.

Keittiö hiukan toisesta kulmasta.

Tämä astiakaappi on ruokasalin ja keittiön välissä. Hyvä säilytyspaikka juhlavammalle astiastolle ja tarjoiluastioille.

Autotallista johtaa kulku talon sisälle. Kuraeteiseen on yhdistetty myös työpiste, jossa voi hoitaa laskuja ja muita tuikitarpeellisia paperitöitä.

Olohuoneen ikkunoissa pesemistä riittää.

Mutta kyllä vain valaistus on kaunis.

Takan edessä on mukava istuskella ja selän takana aukeaa näkymä takapihalle.

Master bedroomin yhteydessä toisessa kerroksessa on varsin tilava kylpyhuone.

Pylväät kielivät siitä, että mallia on haettu roomalaisista kylpylöistä.

Rouvan vaatehuone. Huoneen keskelle saisi vaikka tanssilattian. Herran vaatehuone oli vähän vaatimattomampi, mutta kyllä sinnekin paita poikineen uppoaa.

Tytön huoneen yhteydessä oli tällainen kylpyhuone. Punaista, yksinäistä tähteä käytetään paljon sisustuksissa.

Ja sitten sokerina pohjalla: tytön huone.

Huone on sisutettu iloisin värein.

Kerrossänkyjä käytetään paljon, vaikka lapsi majailisikin huoneessa yksin. Sänky on kätevä silloin, kun kavereita tule yökylään.

Lukunurkkaus.

Punaiset unikkotarrat sointuvat kauniisti vaaleaa lilaa taustaa vasten.

Työpöytä. Tässä on hyvä keskittyä koulunkäyntiin.

27 comments:

 1. On kyllä hulppeat ja upeat tilat, niin kuin amerikkalaisissa taloissa usein on. Erityisen ihastuttava on toi tytön huone. Kauniit värit.

  Mä seuraan telkkarista innolla kaikkia House Hunting ohjelmia. Mutta ehkä pitäis ruveta käymään myös ihan oikeilla kierroksilla.

  ReplyDelete
 2. Itkupilli, tämä oli valtavan kaunis talo. Asuinealue oli sellainen, että lämpenimme ihan kovasti. Siellä teillä tällainen talo maksaisi kai aika paljon enemmän :)

  Tuo tytön huone oli kaunis ja raikas. Siitä sai ihan kivoja ideoita. Meillä alkaa olla aika laittaa pinkki/keltaista huonetta uuteen kuosiin.

  ReplyDelete
 3. Juu, varmaan olis todella paljonkin kalliimpi, huimia eroja kyllä talojen hinnoissa eripuolilla Amerikkaa.

  Ja arvaa mitä, piti tulla heti kertomaan, mäpä kattelin Super Bowlin telkkarista ja ymmärräkin siitä jo aika paljon, mies selitti sääntöjä innoissaan koko peilin ajan. Ja me voitettiin! Go Packers!

  ReplyDelete
 4. Aika kiva talo! Eikä mikään överi, vaan hyvinkin lapsiperheelle sopiva. Muutamaan yksityiskohtaan kiinnitin heti huomiota; keittiössä on koristeena Aarikan lammas look-alike ja nuo verhot ja sängynpeitteet (kelt) ovat kivat.

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa / näyttää hyvälle!
  Paljon pikkuruutuja tosiaan pestävänä, mutta kauniit ikkunat ja tuo punainen nojatuoli tytön huoneessa - ooooh.

  ReplyDelete
 6. Minakin ihan ihmeissani katselin sita lammasta ;). Mutta se ei siis ollut aito? Mutta hienot oli puitteet.

  ReplyDelete
 7. Kivasti tuntuu olevan tilaa ja sopivan hulppeeta. Nuo isot ikkunat tuovat niin ihanasti valoa sisälle, vaikka käytännölliset ne eivät olekaan.

  ReplyDelete
 8. Onpa kaunista!
  Ihanat nuo ikkunat( vaikka samaa mieltä tuskinon pesupäivänä),tuovat niin kauniisti valoa!
  Minäkin bongasin lampaan ;-)

  Kauniit unikot! Kyllä tarroilla saa kivoja yksityiskohtia!

  Mukavaa alkanutta viikoa!

  ReplyDelete
 9. Oi, mikä talo! Nuo isot ikkunat olivat ihan mielettömän hienot ja unikkotarroistakin tykkäsin paljon.

  ReplyDelete
 10. Suurta ja kaunista! Huokailen. Meillä täällä kaikki on tavallisella kansalla paljon vaatimattomampaa. Tuollainen keittiö olisi minulle oikein unelmien täyttymys. En kuitenkaan enää jaksaisi noin isoa kotia hoitaa.
  Teille nuorille tuo talo sopisi varmaankin hyvin. Toivon, että löydätte mieluisan kodin, jossa viihdutte ja elätte onnellisena perheenä.

  Näitä kuvia oli mukava katsella. :)

  ReplyDelete
 11. Oi miten kaunis talo! Amerikassa on tosiaankin kauniita taloja,olin parissa sellaisessa vierailulla ja yöpymässä. Keittiö ihana tuossa,vaikka yleensä pidänkin vaaleammasta sellaisesta.Eikä hintakaan päätähuimaava,kun ajattelee näitä Tel Avivin hintoja...

  ReplyDelete
 12. Ihastuttava talo!

  Mäkin käytän noita "barn star" tähtiä sisustuksessa. Suurin mikä meillä on sisällä, on halkaisijaltaan hieman yli 100 cm ;)

  ReplyDelete
 13. Super ihana, laittele vaan lisää kuvia ainakun käytte talo kierroksilla..niin erilaista kuin täällä koto suomessa.
  Tarttis varmaan joskus vuokrata talo jostain ulkomailta vaikka kuukaudeksi, niin pääsis ihan erilaisiin tunnelmiin..vaikka joku ihana maalaistila Provensesta Ranskasta :) sellaista talonvaihtoakin meidän tutut harrastaa ovat olleet tosi tyytyväisiä..

  ReplyDelete
 14. Siellä näyttää tuo asunnon stailus olevan oma taiteen lajinsa ja myös hyvä bisnes.

  ReplyDelete
 15. Tuo sohva ja ikkunat sen takana mahtavat ja myös tytön huone. Ne unikot siinä seinällä aivan pikantit. Tyttären toalet myös ihan viehättävä.

  En ehdi lukemaan yhtään, mitä muut nyt kommentoivat, joten kerro: Oletteko aikuisten oikeesti etsimässä taloa?

  Että minä rakastan näitä sun taloesittelyjä. Sinä todella hallitset homman!

  ReplyDelete
 16. Hieno ja iso on talo, makeet nuo olkkarin ikkunat tosiaan! Minäkin tykkään näistä sinun taloesittelyistä!

  ReplyDelete
 17. Ihana talo, mielettömän upeet noi ikkunat!
  Lisää näitä talojuttuja.=)

  ReplyDelete
 18. Kiitos kaikille kommentoijille!

  Siitä "Aarikan" lampaasta. Huomasin sen kyllä hyllyllä, mutta niin olen jo ollut kauan Suomesta poissa, että ei tullut Aarikka edes mieleen. Mutta ilmiselvästi samasta lammaslaumasta, mutta tokkopa Aarikkaa.

  Hämmästyin siitä, kuinka hyvin hiukan harmaalla taitettu kanerva sointuu punaiseen ja keltaiseen. Hyvältä näyttää ja ne unikot olivat todella kauniit & suurikokoiset.

  Kotien, ja varsinkin näiden uudiskohteiden, stailaaminen on businesta parhaimmillaan. Joissakin kohteissa on myös kuvauskielto. Ystäväni oli ostmassa sisustustarpeita ystävänsä asuntoon ja levitteli kaupassa käytävälle kokonaisuuksia - sai jo käyntikortin ja kehotuksen ottaa yhteyttä jos haluaisi stailata myytäviä taloja. Niin se ura urkenee.

  Ihan tosimielelläkin ollaan liikkeellä. Tämä vanha kotimme alkaa käydä pieneksi. Kohta on kolme murkkuikäistä. Emme varsinaisesti asu ahtaasti nytkään, mutta esim. saunaa ei ole. Vaihtoehdot ovat joko uuden tilavamman kodin löytäminen tai sitten ullakon remontointi.

  Itkupilli, eikös ollut upea matsi! Tai no, mä en voinnut ihan koko ajan katsoa kun alkoi jännittää. Meillä poika selvitti tilanteita, käänteitä ja sääntöjä. Se väliajan show oli upea! Läkähdyttävää menoa.

  Yritän ottaa kameran talokierroksille mukaan. Löysimme muuten tuosta naapurustosta toisen talon, joka vaikutti erinomaiselta. Täytyy yrittää päästä käymään, kun paikalla on esittelijä. Naapuruston hinnat ovat halvempia kuin nykyisessämme, mutta toisaalta koulut eivät ehkä ole ihan niin hyviä. Harrastamaan olisi lyhyempi matka.

  ReplyDelete
 19. Kaunis kaunis talo! Aivan ihana! Mà se haaveilen aina vaan tuollaisesta talosta ja siellà kàymisestà, edes piipahduksen verran :D Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 20. Kaunis talo! Vaikutti olevan kaikkea mitä näin äkkiseltään voisi toivoa :). Olohuoneen ikkunat, voi ah ja oih! Nämä talopostaukset mielenkiintoisia ja inspiroivia!

  Kivaa viikkoa!

  t.Minna :)

  ReplyDelete
 21. Onnea talon etsintään!
  Ihania taloja ja ihania postauksia!!

  Niin kuin aikaisemmin oli jo puhetta nämä sinun taloesittelyt ovat vertaansa vailla ;)
  Haluamme lisää.....

  ReplyDelete
 22. Oih, ihana talo! Toivottavasti tämä on etsimänne tai löytyy toinen vielä mieluisampi, onnea etsintään!

  ReplyDelete
 23. Fredrika, tämä talo oli jo myyty. Mutta esittelijä oli niin mukava, että lupasi rakentaa vaikka toisen prikulleen samanlaisen ;)

  ReplyDelete
 24. Tosi ystävällistä ;) muista pyytää lammas mukaan myös. Unelmien talo ei ole sama ilman Aarikan lammasta.

  ReplyDelete
 25. Kiitos nauruista, Fredrika! En olisi lammasta edes ymmärtänyt pyytää kaupantekijäisiksi. Näin sitä blogissa saa rahanarvoisia säästövinkkejä!

  ReplyDelete
 26. Mä rakastin myös noita show homeja, meillä päin rakennettiin ihan hirvästi ja opin tietämään myös millä firmalla parhaat sisustuksset :-) Sai aina hyviä idiksiäkin, ne oli aina niin viimeisen päälle laitettu. Tätä kyllä kaipailen. Muutenkin olen ollut jotenkin pari viikkoa ihan ihmeellisessä olotilassa: tekis mieli takas :-) Ehkä se on tää Suomen hiivatin luminen talvi. Ei jaksais enää yhtään!

  ReplyDelete
 27. Hannis, mä en ole vielä niin pitkällä, että tunnistaisin firmat toisistaan. Tämä rakennuttaja oli uusi tuttavuus ja sisustuksen suhteen oli nähty enemmän vaivaa kuin yleensä. Olin innoissani!

  Kävin lukemassa sun postauksen ja ymmärrän mistä sun fiilikset kumpuaa. Ne Vancouverin kuvat on upeita!

  ReplyDelete