Monday, January 31, 2011

Miksi mies nauroi?

Aamulla kömmin luolastani. Aika hupaisalta se näyttää, mutta ei mies yleensä päästä hörönaurua. Pitäisikö tästä jo loukkaantua? Toisaalta onhan se hyvä, että kaikkien näiden vuosien jälkeen pelkkä läsnäolo huvittaa.

Mies sitten kysäisi, että kutitetaanko vai pysytäänkö loitolla? Mistä tänä aamuna puhaltaa, kun viesti on vähän epäselvä? Vilkaisin peiliin.

Kutitteluksihan se meni. Vaikka kyllä toisinaan, varsinkin loppuviikosta, myös se b-alkuinen riiviö meillä on nähty.

Sunnuntaina sää helli. Akkuja ladattiin oikein urakalla sunnuntaikävelyn ja koripallon merkeissä. Pihamaalla oli innokkaita pallonpomputtajia naapuritaloista. Pitkästä aikaa oli kiva istuskella terassilla päiväkahvilla. Keväinen päivä houkutteli polkupyöräilijät, lenkkeilijät ja moottoripyöräilijät ulkoilmaan. Autostakin oli kiva ottaa katto alas, niin moni tuntui ajattelevan.

ONNELLISTA HELMIKUUN ENSIMMÄISTÄ VIIKKOA!

7 comments:

 1. Mitäpä sitä ei tekisi parisuhteen eteen... ;DD

  (Ihana saada toinen nauramaan.)

  ReplyDelete
 2. Tästä tekstistä tuli kyllä hymy huulille :) Meilläkin on näitä vastaavia päiviä aina toisinaan, kun tuo puoliso nauraa.

  Oikein onnellista viikkoa myös teidän perheellenne!

  ReplyDelete
 3. Siis täydennän: nauraa allekirjoittaneelle. Tosin parempi se on, kuin se että minut nähdessään purskahtaisi itkuun. :D

  ReplyDelete
 4. Ylva, minua íhan pelottaa, että tulee sellainen päivä että emme osaa enää nauraa itsellemme tai toisillemme. Tänä aamuna pääsin kyllä naurattajana helpolla...

  Assari, nauru ainakin pidentää ikää :) Meillä, siis minulla, on aika paljon tahatonta komiikkaa. Esim. autoista jutellessa mies tyrskii tuon tuosta mun kommenteille.

  ReplyDelete
 5. Sattuipa somasti! Minä illalla viimeksi sanoin jotain mielestäni ihan normaalia ja Lumimies nauroi niin, että vesi juoksi silmistä. Hän yritti nukkua ja minä lukea, mutta aina välillä kuului hörähdyksiä, eli hän mietti kuulemaansa. En kyllä kerro mitä sanoin;-) Mutta ei se minusta ollut yhtään huvittavaa...

  Kutitusleikki on se, jossa minua ajetaan takaa ja kiljun, sillä jos hän saa kiinni, kutittaa niin kauan, että sanon 'kyllä, herra kapteeni'. Olen yliherkkä kutittamiselle, mutta vain kerran nuo sanat on minulta kuultu.

  Johanna, on muutamia asioita avioliitossa, joiden ei soisi ikinä loppuvan.

  Juuri tahaton komiikka on herkullisinta.

  ReplyDelete
 6. On se mukavempi, että toinen nauraa kuin vaikka itkuun purskahtaisi :)

  ReplyDelete
 7. Tämä todellakin toi hymyn huulelle ;-)

  Nauru pidentää ikää :)

  ReplyDelete