Tuesday, January 25, 2011

Kesän 2011 kuumin trendi

Tiedättehän kuinka joskus kaupassa jonottaessa tulee selailleeksi lehtiä siinä kassan vieressä. Tänään tein niin, vaikka ei kai pitäisi. Kannessa puhuttiin tulevan kesän trendeistä.

Onneksi en ostanut lehteä ensin vähän vilkaisematta. Nimittäin huomasin olevani jo ihan kuumien suuntauksien huipulla. Tulevan kesän tärkein trendi on julkaisun mukaan AURINKOLASIT. Mitähän seuraavaksi? Bikinit? Shortsit? T-paita? Flip flopit?

Iloista keskiviikkoa kaikille muillekin akkainlehtien uhreille. Vaan on niitä kyllä mukava selailla :)


HAPPY
AUSTRALIA DAY!!!

23 comments:

 1. Täytyy vaan toivoa,että täällä olisi kaunis ja lämmin kesä...että aurinkolasitkin ovat tarpeen ;-)

  Lehtiä on aina kiva selailla ja haaveilla(tai sitten kauhistella..)

  ReplyDelete
 2. Anne-Marie, joskus lukiessa huomaa, että on ideat olleet toimittajilla vähissä. Toki ymmärrän, että aurinkolasien uudet mallit pitää esitellä hyvissä ajoin, mutta eihän näiden suhteen nyt niin paljon ole vuosien saatossa tapahtunut. Näyttäisi olevan niin, että mitä suuremmat pokat sen parempi ;)

  ReplyDelete
 3. Upeita nuo uudet lasit ovat ja linssit suuria. Tuollaiset tulevat täällä Suomessa kalliiksi, jos joutuu aurinkolasit hankkimaan omilla tehoilla. Huomaan omien lasieni olevan auttamattomasti liian pieniruutuiset. :)

  ReplyDelete
 4. Cool style! Hyvä että aurinkolasit ovat muodissa (huh), niin ei tarvitse siristellä!
  : ) Mulla vaan sattuu ilmeisesti olemaan anti-aurinkolasinenä, kun on vaikea saada laseja istumaan naamalla mukavasti. Mitenhän sitten kun tulee ekat silmälasit... siinä saa optikko säätää.

  ReplyDelete
 5. Minusta tulee sitten trenditon ensikin kesana, ei aurinkolaseja... ;).

  ReplyDelete
 6. Mulla pitäis olla aurinkolasit vahvuuksilla tai piilarit, joten olen (taas) ihan out of game tästä muoti-ilmiöstä. On mulla aurinkolasit (niillä vahvuuksilla), mutta ne eivät ole oikein ajantasalla enää.

  Tyydyn siis vain selailemaan niitä lehtiä silmät sirrillään. Tai sitten jätän senkin homman vaan vähemmälle, ettei tule päänsärkyä. ;)

  Mutta täytyy myöntää, että nuo kuvan lasit ovat kyllä tosi hienot!

  ReplyDelete
 7. Toivottavasti säät sosivat niin, että aurinkolaseja todella tarvitaan. Olen jättänyt vahvuuksilla olevat aurinkolasit toiveikkaasti autoon, niin että ovat käsillä kun niitä tarvitaan. Tänä aamuna aurinko paistelikin ja sen verran matalalta, että lasit olisivat olleet tarpeen. Olin vain niin hämmentynty tuosta valoilmiöstä, etten tajunnut vaihtaa tavallisia kaukolaseja vahvuuksilla oleviin!

  Uudet vahvuuksilla olevat aurinkolasit tarvitsisin, viimeksi hankin ihan tyylikkäät Specksavaersista alle satasella, eivätkä olleet edes putiikin edullisimmat. Varsinaisia laseja piti kyllä metsästää useammastakin paikasta.

  ReplyDelete
 8. Hehheh, on se hyvä vähän selailla lehtiä ennen ostopäätöksen tekemistä, usein huomaa ettei lehteä kannata ostaakaan. Usein niissä on vielä juttuja samoista aiheista samaan aikaan! Noloa, mutta käyn lukemassa parista naistenlehdestä horoskoopit kaupassa..paras paikka lukea lehtiä (siis miettiä ostopäätöstä) Helsingissä on keskustan Stocka. ;D

  ReplyDelete
 9. Monet lehdet on tehty kannen perusteella niin houkutteleviksi ja sitten kun lehteen tutustuu tarkemmin huomaakin ettei se lehti ole sellainen jonka haluaa ostaa. Markkinointia, markkinointia... ;)
  Perusideahan koko touhussa on luoda tarpeita ja myydä sitä kautta tuotteita. Tässä tapauksessa aurinkolaseja. Miksi muuten luulette, että naisille suunnatuissa lehdissä on hienoja ja isoja kuvia, uusia tuulia jne. Miehille taas on omat juttunsa heille suunnatuissa lehdissä. :)

  ReplyDelete
 10. Unelma, en osannut tätä asiaa edes ajatella. Kyllähän siinä aurinkolaseille sitten hintaa tulisi. Itse käytän näitä suuria laseja oikeastaan vain silloin, kun olen paikoillani: rannalla, altaalla, syömässä ulkona. Muuten aurinkolasini ovat huomattavasti pienemmät.

  Anne, samanlaisia ongelmia. Kyllä saa lasit poikineen sovittaa ennen kuin sopivat löytyy. Lehdessä oli kuva laseista, jotka peittivät suunnilleen koko naaman. Mietin, että uskaltaako ne silmillä mennä esim. pankkiin. Luulevat vielä naamioituneeksi rosvoksi.

  Tuula, Sinä olet sitten edelläkävijä! Meillä on niin kirkas auringonpaiste, että naama on yhtä ryppyä jos lasit eivät ole silmillä. Sitä siristelyn määrää. Ja autosta ei näe mitään.

  Ylva, kiitos! Kommentoinkin tuossa Unelmalle, että nämä lasit mulla on niihin tilanteisiin, kun voin olla paikoillani. Ne jotenkin kuitenkin haittaavat ajaessa ja liikkuessa.

  Moni käyttää myös klipsejä, jotka kiinnitetään silmälaseihin. Mutta ne taitaa olla kyllä aika hankalat käytössä.

  ReplyDelete
 11. Lumo, aurinko aina yllättää. Minulla on kyllä niin paha tapa, että huomaan joskus iltahämärällä, melkein pimeällä, vielä pitäväni laseja päässä. Huomaan myös, että vesisateella näen autoillessa paremmin, kun on aurinkolasit päässä. Mistähän sekin johtuu?

  Tytär, kiva, että en ole ainoa salalukija! Täällä se on kyllä ihan yleistä. Jotkut lehdet ovat takuuvarmoja ja tiedän, että jos ostan niin varmasti on mielenkiintoisia artikkeleita. Luen kyllä kuntosalilla pyöräillessä oikeastaan valtaosan lehdistä. Eilen ehdin selailla koko uusimman ElleDecorin :)

  Assari, juuri näin. Ja kyllä vain joskus tulee langettua somaan kanteen. Eniten harmistun lehdistä, joista puolet tai enemmän on mainoksia. Saa selailla lehden puoleen väliin ennen kuin löytyy ensimmäinen juttu!

  ReplyDelete
 12. Hyvä, sitten ollaan muodissa mukana, kerrankin ;)

  ReplyDelete
 13. Mari, eikös olekin mainio juttu? Kaikkea sitä oppii, kun naistenlehtiä lukee.

  ReplyDelete
 14. Voi ei...huono uutinen mulle, mä en osaa käyttää aurinkolaseja, en sitten millään. Enkä kyllä muista koskaan lukeneeni, että olis muotia olla ilman niitä. ;)

  ReplyDelete
 15. Itkupilli, mä opin vasta siellä Kalifornian auringossa ja valossa käyttämään aurinkolaseja. Ne melkein kasvoivat päähän ;) Eikös olekin kumma juttu, että aurinkolasit eivät ole epätrendikkäät. Minua vain huvitti jutun tyyli. Asia kerrottiin kuin aurinkolasit olisivat vasta markkinoille tulleet. Tosin taisin olla turhankin kriittinen lukija.

  ReplyDelete
 16. Aika coolit aurinkolasit,mutta eivät sopisi itselleni! Suosin vähän pienempiä...Mutta aurinkoisessa maassa en voi edes kuvitella astuvani ulos ilman aurinkolaseja,ne ovat ihan must!Terveisiä muuten kylmästä,lumisesta Helsingistä.

  ReplyDelete
 17. Yaelian, Sinä onnellinen! Mutta nyt on sitten ainakin vähän viileämpää. Olinkin vähän kummissani, kun Sinusta ei kuulunut mitään.

  Juu, näillä laseilla peittää vaikka pahemman puoleisen aknen!

  ReplyDelete
 18. Täh?! Shokkiuutinen. Auts. En olisi ikinä arvannut.. Mistä ne nyt ton taas keksi ;D;D Järkyttävää. Heheh.. (hihii, vähän sarkasmia ;))

  Kuva on kyllä ihana!! ja nuo lasit, juuri sellaiset, joista itse tykkään, isot ja peittävät. Viime päivinä on ollut niin ihana huomata,että tarvitsee taas arskoja, tuntuu,että ehkä se kesä sitten tulee lopulta sittenkin...

  ReplyDelete
 19. Karkki, eikös olekin aika mojova yllätys. Kuinka tästä taas selvitään?! Minä myös olen nauttinut, kun aurinko jo vähän pilkistelee. Tosin käytän laseja ympäri vuoden oli aurinkoa tahi ei, toisinaan vesisateella ja iltahämärissä. On vähän pitkät piuhat ja aina ei huomaa ottaa aurinkolaseja pois. Ihmettelee vain kun on niin hämärää ;)

  ReplyDelete
 20. Mä oon sitte varmaan ollu trendikäs viimeset 10 vuotta;) Aina arskat päässä ku aurinko pilkahteleekin pilvien välistä :)

  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 21. J, niin sitä aina yllättää itsensäkin, kun huomaa kuinka keikkuu muotivirtausten huipulla ;) Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 22. Siis olen monenmoisessa ostolakossa, mutta en ikinä aurinkolasien. Ja ne pitää olla juuri tuollaiset suuret. Aaaahh!, ihan kohta valikoimat ovat parhaimmillaan.

  Tähän on pakko sanoa, että aurinkolasit eivät ole pelkkää brassailua, vaan ne voivat ehkäistä kaihia! Siis ei ole kiva puhua tämmöstä muodin äärellä, mutta olen niin aurinkolasihullu, että olen tämänkin syyn kaivanut esille. Äitini ei ole koskaan käyttänyt aurinkolaseja ja häneltä leikattiin juuri jo toisen silmän kaihi.

  Mulla on nyt tuollaiset kuin tuossa kuvassa, mutta ne ovat jo kolme vuotta reissussa rähjääntyneet ja menevät nyt varalaseiski. Löysin viime suven lopulla niin ihanat, mutta hinta oli sikamainen, joten ohitin. Nyt kaduttaa...Niiden on pakko odottaa minua jossakin.

  ReplyDelete
 23. Leena, olen ihan varma, että ne lasit jossain vartovat juuri Sinua :) Aurinkolaseilla on kai monenlaisia terveysvaikutuksia ja tietysti pysyy otsa vähän sileämpänä kun ei tarvite niin paljon siristellä. Silmänympäryksistä puhumattakaan :)

  ReplyDelete