Thursday, January 20, 2011

For Sale: "The Godfather" talo

Talo jossa elokuva Kummisetä II kuvattiin on nyt kaupan.


Talo sijaitseen New York Cityn Staten Islandilla ja myyntihinta on 2.9 miljoonaa dollaria tai tarjous, josta omistaja ei voi kieltäytyä.


Francis Ford Coppola ryhmineen teki elokuvaa talossa ja sen ulkoalueilla puolentoista vuoden ajan. Talon ympärille rakennettiin tekokiviaita ja pihamaalle uima-allas. Kattokin kunnostettiin osana filmaussopimusta. Mm. Connien häät on kuvattu talon tiluksilla, jotka ovat varsin laajat.

Talon 90-vuotias omistaja nukkui pois marraskuussa ja taloa myy nyt hänen perikuntansa. Kiinteistö on ollut perheen omistuksessa yli 50 vuotta. Elokuvan kuvausten ajoilta on vielä tallessa mm. Marlon Brandon vuorosanojen lunttitauluja.

Tudorin tyylisessä kiinteistössä (23 000 neliöjalkaa) on yhteensä 8 makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, englantilainen pubi talon alakerrassa, kaksi takkaa, autotalli neljälle autolle, uima-allas pihamaalla, butler´s pantry...

Tässä vielä joitakin kuvia talon sisätiloista. Välittäjän mukaan talo tarvitsee hiukan modernisointia ja myyjätkin tuntuisivat luottavan talon vetovoimaan eivätkä ole kovin tiloja ehostaneet. Kuvat välittäjän sivuilta.

Keittiö

Yksi kahdeksasta makuuhuoneesta

Sunroom

Työhuone

Ruokasali

Olohuone

"I´ll make him an offer he can´t refuse".

29 comments:

 1. Mulla pysähtyi henki! Siis todella mahtava talo, joskin sisustus kaipaa stailausta. Tuo Sunroom ja työhuone ovat nytkin jo kelpaavat;-)

  Erityisesti muistan ne häät ja erään toisen kohtauksen. En pidä yleensä väkivallasta, mutta en tajua miksi Kummisetä-leffat tekevät ison poikkeuksen ja tv-sarja Sopranos. Taidankin lainata Kummisedän kaikki osat ystävältäni...

  Kiitos erittäin kiinnostavasta postauksesta♥

  Joskus minusta tuntuu, että sinun sisälläsi asuu kiinteistönvälittäjä, sillä pidin myös siitä sun uusien talojen esittelystäsi.

  ReplyDelete
 2. Leena, talo ja ympäristö vaikuttavat kauniilta. Piha-alue on valtavan suuri ja juuri tällainen tudortyyli puhuttelee. Mutta kieltämättä kodin kalustus värikkäine kokolattiamattoineen näyttää aika villiltä!

  Jaa-as, pitää ehkä alkaa tutkailla jos pieni kiinteistönvälittäjä haluaisi ilmaantua ihmisten ilmoille ;)

  ReplyDelete
 3. Huikeita lattiamatto värejä! Ehkä suomalaiseen puulattiakulttuuriin tottuneena, kokolattiamatot ovat vielä jotenkin extra "vou".

  Navettakiveä ja muuta kivirakentamista saisi olla Suomessakin enemmän. Luonnon kivi on ainakin tosi kaunis julkisivussa.

  ReplyDelete
 4. Anne, kyllä nämä värilliset matot alkavat olla täälläkin "out", ja alakerrat yleensä laitetaan jo joko laatta- tai puulattialla. Mutta makkareissa edelleenkin on kokolattiamatot.

  Kivi julkisivussa on kieltämättä kaunista. Talo näyttää heti jotenkin arvokkaammalta.

  ReplyDelete
 5. Siis aiot tarjota!? =D
  Olisihan tuossa kartanoa kerrakseen...

  ReplyDelete
 6. Aila, ajattelin ehdottaa vaihtokauppaa: talo minulle ja koko mun lompakon sisältö heille ;) Kummisedässä taisi olla kyllä jonkin muunlaista kaupantekoa... Tuosta saa kyllä joku aivan uskomattoman kauniin asumuksen!

  ReplyDelete
 7. Ihana talo, kiitos näistä kuvista. Teillä siellä USA:ssa on kaikki niin suurta. Meidän koko kämppämme mehtuisi tuonne olohuoneeseen. ;)

  ReplyDelete
 8. Unelma, talo sinällään on kaunis. Tällainen tyyli kiehtoo kyllä kovasti. Tuossa voisi sitten kasvattaa oikein dynastian! Huomaan uusissa kohteissa, että huonekoko näyttäisi pienentyneen. Viime vuodet ovat opettaneet kovalla kädellä jättisuurten talojen omistajia ja ostajia. Nyt ehkä mietitään tarkemmin myös lämmitys- ja muita kustannuksia. Mutta tämän hintaluokan ostajaa tuskin tällaiset asiat kovasti pohdituttavat.

  ReplyDelete
 9. Olen nahnyt elokuvan monta monituista kertaa. Aivan ihana talo!!! Tahtoo tuon. Taidan tehda sen tarjouksen... ;D.

  ReplyDelete
 10. Tuula, kyllä vain nämä elokuvat on tullut katsottua moneen kertaan. Osta pois, niin minä tulen kylään!

  ReplyDelete
 11. Köyhän iloksi jää vain haaveilu, onneksi se on ilmaista. Oikein synkkänä päivänä muutan virtuaallisesti joihinkin näistä taloista ;)

  http://www.luxuryrealestate.com/

  ReplyDelete
 12. Ari, ja sitten kun alkaa miettiä kaikkia kunnossapitokustannuksia, huolia ja murheita... Oma maja tuntuukin jo ihan kivalta. Ja tuollaisessa talossahan sitä jo eksyisi, ainakin jos on sellainen suuntavaisto kuin minulla :)

  ReplyDelete
 13. Aika mahtava talo,tosin sisustuksen pistäisin täysin uusiksi,ja keittiön kanssa! Ei hintakaan kauhean paha (kaikki on suhteellista) well,one can always dream,,,,,;D

  ReplyDelete
 14. Yaelian, äkkiä konvertoin, niin eihän tämä euroissa ole kuin 2.15 miljoonaa!

  Keittiötä katsellessa mietin, että mikä vimma on saanut laittamaan TAPETIT keittiön seiniin. Muualla kun näyttäisi olevan enemmän maalattuja pintoja. Veikkaan, että mattojen alta löytyy kaunis puulattia.

  ReplyDelete
 15. Onpas talo!Todellakin saisi ihanan modernisoimalla...

  Mutta Leena sanoi tuolla ylhäällä osuvasti,nuo sinun asuntoesittelyt ovat kyllä hienoja ja parempia kuin mitä on joskus täällä saanut..

  Voittaisikohan lotossa sen verran,että saisi tuosta sellaisen "lomapaikan" ;-)

  ReplyDelete
 16. Anne-Marie, nykyään taitaa lotossa olla jo aika valtavia summia liikkeellä. Minä jo tässä mietin, että paikasta saisi kivan bed & breakfast -paikan. Siellä voisi sitten tarjoilla vieraille italialaisia herkkuja hiukan salamyhkäiseen tyyliin...

  No nyt pitää alkaa jo harkita tätä asuntovälittäjän uraa, kun Sinultakin sain kiitoksia. Sinä kyllä osaat aina ilahduttaa.

  ReplyDelete
 17. Wow, aika pähee juttu :)
  Ei taitaisi tosiaan meikäläisenkään lompakon sisältö olla se myyjien havittelema offer :D, mutta ainahan vois yrittää!

  Haaveilen myös, että perustan joskus B&B paikan, oi, se olis ihanaa..

  ReplyDelete
 18. Salanimi, eiköpä vain osteta pois kuleksimasta ja tehdä se B&B? Jos sinä rahoitat kaupasta 99.99%, niin minä voin yrittää löytää loput. Ja voitot puoliksi ;)

  ReplyDelete
 19. Kaikki blogilaiset tulisivat varmasti käymään teidän B&B:ssä ;-)

  ps.Johanna,
  adlibriksessä on ale..

  ReplyDelete
 20. Leenan blogista löysin tänne ja olen nyt lukenut blogiasi vaikka kuinka paljon! Ja jäin heti lukijaksesi :)

  Kiehtova talo, kieltämättä. Vaikka Kummisedän tarina onkin fiktiivinen, tuo talo kyllä elävästi mieleen elokuvan tarinan ja _perheen_. Ja talo on kaunis! Kokolattiamattojen määrä ei varmaan koskaan lakkaa ihmetyttämästä, mutta voi miten pidän noista käppyräisistä puista ja talo ympäröivästä miljööstä muutenkin.

  ReplyDelete
 21. Anne-Marie, kiitos vinkistä! Pitääpä tutkailla tarjontaa. Ja kiitos kannustuksesta!

  Lumiomena, kiva kun tulit poikkeamaan. Minäkin piipahtelen Sinun blogissasi viihtymässä. Siellä onkin jänniä juttuja!

  Kokolattiamatot ovat onneksi jäämässä historiaan, ainakin kylpyhuoneista. Kun kiersimme katselemassa taloja tositarkoituksella tuli tällainenkin ihme nähtyä. Talo oli kaunis ja hyvällä maulla tehty, mutta kylppärin kokolattiamatto oli liikaa :)

  ReplyDelete
 22. Hieno postaus! Kiitos taas kerran :) Nuo lattiamatot näyttää aika hurjan värisiltä... Tuosta vihreästä tulee mieleen biljardipöytä ja sinisestä ruotsinlaiva :D En tiiä miksi...

  ReplyDelete
 23. Assari, kiitos kun kävit kurkkaamassa! Eikös ole aika hurjat värit? Taitavat olla vielä suoraan 70-luvulta nämä matot. Hauskoja mielleyhtymiä, kieltämättä vihreä on kuin biljardipöytä. Tuossahan olisi voinut harjoitella golfputteja!

  ReplyDelete
 24. Ei hullummannäköinen lukaali! Jos olisi löysää rahaa, niin heti ostaisin :))

  Kummisetä-elokuvat ovat tuttuja, mutta en ole varmaan edes nähnyt niitä kaikkia. Olen vähän takapajuinen, mitä tulee elokuviin.

  ReplyDelete
 25. Elegia, kiva kun tulit kommentoimaan! Ja eikös vain ole ihan ostettavannäköinen asumus.

  Kummisetä leffoje on tehty kolme. Tämä ao. elokuva tehtiin 70-luvun alussa ja se sai aika monta Oscaria aikanaan, mm. Brando parhaasta miespääosasta.

  ReplyDelete
 26. Upea ja vaikuttava talo! Sisätilat näyttävät, että remontilla tuosta saisi hienon kodin. Kokonaisuutena mahtava. Olisihan se jännittävä asua tuommoisen historian omaavassa talossa :).

  KIvaa viikonloppua!

  t.Minna :)

  ReplyDelete
 27. Kummisetä on mun mielestä yks parhaimpia sarjoja! Vaikuttavan näköinen talo. Tosin en ymmärrä ollenkaan noita kokolattiamattoja ;)

  ReplyDelete
 28. Kiitos kun laitoit meille tämän postauksen, upeaa kerrassaan. Ostin miehelleni tannoin The Godfather Boxin. Emme ole kaikkea vielä katsoneet. nyt vois katsoa ja käydä sivullasi kuvia tutkailee uudestaan.

  Sinun elokuva suositukset aivan loistavaa! näet ne ennen meitä ja me osaamme odottaa niitä :)

  ReplyDelete
 29. Minna, toivottavasti tämän ostaa joku, jolla on sekä rahaa että makua! Voin vain kuvitella, kuinka upean talosta tulee taitavissa käsissä.

  Mari, kokolattiamattoja ei voi ymmärtää :) Mutta kyllä se mukavalta tuntuu jalan alla, kun on vähän viileämpi aamu. En ymmärrä miten ihmiset pitävät mattonsa siisteinä, sillä ne ovat joka paikassa ihan tahrattomia.

  Maiju, kiitos mukavasta kommentistasi. Oletpa keksinyt miehellesi mukavan lahjan. Kummisetä trilogia on tainnut hurmata aika monta sukupolvea elokuvan ystäviä.

  Minä olen sellaisten perinteisten elokuvien ystävä. Voi olla romanttista, räiskintää tai jännitystä - ei haittaa. Kunhan kerronta on selkeää ja pysyy kasassa. Sellaisia elokuvia tehdään yllättävän vähän.

  ReplyDelete