Wednesday, December 1, 2010

Tunnustus - Award

Tämä päivä sai onnellisen alun: Italiansalaattia blogi muisti minua ja blogiani Sunshine Awardilla. Kiitos - kaunis ja sydämellinen - kiitos! Italiansalaattia on blogi, jossa käyn säännöllisesti kuolaamassa. Kirjaimellisesti nieleskelen täällä ruudun äärellä, kun luen makoisia reseptejä. Epäilen myös, että painonnousuni johtuu Italiansalaatin virtuaalisesti tarjoamista herkuista. Mutta olen addiktoitunut enkä voi pysytellä poissa.

Moni blogi saa mieleni aurinkoiseksi ja juuri sen vuoksi niissä vierailenkin, jätän kommentteja. Nyt haluaisin ojentaa palkinnon seuraaville blogisteille:


Annelle blogista Koti 3:lle: Annella on niin reipas tekemisen meininki, että pyöryttää!


Unelmalle
Mamman Maailma blogista: minulle tulee lämmin ja kotoinen olo vieraillessani Unelman luona.


Margelle blogista Elämän Helminauhaa: tämä blogi on kaunis niin teksteiltään kuin visuaalisestikin, todellista helminauhaa.

Mannukalle Mannukan Maailmasta: elämä on veikeää, kun sen oikein oivaltaa...!

Teistä ehkä joku on palkinnon jo saanut, ehkä moneenkin kertaan. Kiitos kun olette olemassa ja kirjoitatte jänniä juttuja!

Tänään on muutakin juhlan aihetta. Ensimmäinen päivä joulukuuta, vuoden viimeinen kuukausi.

"Have yourself a merry little Christmas,
Let your heart be light
From now on,
our troubles will be out of sight

Have yourself a merry little Christmas,
Make the Yule-tide gay,
From now on,
our troubles will be miles away."

Tänään alkaa auringon laskiessa Hanukkah.


HAPPY HANUKKAH!Otin taas pitkästä aikaa kameran mukaan aamukävelylle. Asuinalueemme vihersuunnittelijalla on miettimistä. Miten esimerkiksi yhdistää...
...orvokit ja...


...jouluseppeleet.


Lopputulos näyttää tällaiselta.


Yksi syy miksi pidän asuinalueestamme ovat nämä hyvin suunnitellut viheralueet.


Kontrastit ovat hurjia, kun osa ruohosta on jo lakastunut.Syksyltä näyttää.


Onnellista joulukuuta!

20 comments:

 1. Kiitos Johanna,
  tämä tuli tarpeeseen. Olin tänään sydäntutkimuksissa ja lähete laitetaan jatkoa varten HYKS:iin Meilahteen. Jännittää vähän.

  Ihania kuvia teidän syksystänne.

  ReplyDelete
 2. Unelma, lähetän paljon lämpimiä ajatuksia sinne Sinun luoksesi ja juttelen Sinusta Taivaan Isän kanssa. Halaus!

  ReplyDelete
 3. Happy Hanukkah!
  Siellä näyttää niin mukavalle! Täällä on lunta ja pakkanen on ollut kiusanamme jo muutaman päivän, noin -20 C!! Huh,äkkiseltään tuntuu TOSI kylmälle!

  ReplyDelete
 4. Anne-Marie, huomasin aamukävelyllä, että tänään on Hanukkah. Myös kolkkiluokkalaisen hyvän ystävän kotona vietettään juhlaa, joten olen yrittänyt muistutella tästä juhlasta itseäni.

  Viime yönä oli niin kova tuuli, että olin jo hipsimässä ruokakomeroon turvaan. Lämpötila voi vaihdella muutamassa tunnissa lähes 20 C astetta ja se on otollista tornadojen syntymiselle. Toivoisin, että olisi joko viileää tai lämmintä, tämä vaihtelu rassaa.

  ReplyDelete
 5. Ihana yllätys, Johanna ja lämpimät kiitokset kauniista sanoistasi! Ihanaa, että kommentoit niin usein blogissani, valitettavasti olen havainnut, että itse en sitä tarpeeksi tee. Yritän parantaa tapani! Happy Hanukkah ja mukavaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
 6. Mannukka, Sinun blogissasi viihtyy! Minuakin harmittaa, kun en ennätä vierailla läheskään niin usein ja kommentoida kuin paikallaan olisi. Sinulla on kauniit jouluvalmistelut. Niitä hyasinttejä kaipaaan.

  ReplyDelete
 7. Voi Johanna sinua!! Olet kultainen sanoessasi niin kauniisti blogistani!! Myös kommenttisi ovat aina ertyissti lämmittäneet mieltäni! Lähetän sinulle sinne kauas lämpimät kiitokset ja otan antamasi tunnustuksesi vähän hämmentyneeä ja ilolla vastaan!:)

  Sinua lämmöllä rutistaen, Marge

  ReplyDelete
 8. Tosi mukavan nakoista teidan asuinalueella, hyvalla maulla suunnitellut viheralueet on kylla ilo silmalle.

  Ja niin erilaista on kylla noiden joulusomisteiden sovittaminen kukkien ja vihreyden kanssa, kuin talvimaisemaan. :)

  ReplyDelete
 9. Vaude! Isosti kiitoksia tunnustuksesta! Tämä toi ainakin minun päivääni sitä auringon paistetta. : )
  Blogimaailman hieno puoli: pääsee tutustumaan monenlaisten blogaajien ajatuksiin, elämään ja arkeen (miksei myös juhlaan!). Tulee sitten sellaisia vinkkejä ja näkökulmia, joita ei muuten tulisi huomanneeksi.

  Aurinkoinen tervehdys myös täältä takaisin sinulle Johanna - Kiitos, että saamme myös sinun mietteitäsi täällä lukea!

  ps. orvokit ja jouluiset kranssit... tosiaan vähän toisenlainen "match", kun täällä orvokit mielletään kovastikin kevääseen ja alkavaan kesään.

  ReplyDelete
 10. Onnea tunnustuksesta! Orvokkeja joulukuussa :) Saako kysyä, missä päin amerikkaa asutte?

  ReplyDelete
 11. Onnea tunnustuksen johdosta! Ihania kuvia asuinalueeltanne,miten kaunista! Ja kiitos Hanukkah-toivotuksista;ensimmäinen kynttilä sytytettiin tänään.Tähän juhlaan kuuluvat myös munkit ja muut rasvassa paistetut herkut,mutta pysyn niistä kaukana...

  ReplyDelete
 12. Johanna, tuo havukranssi on niin kaunis,että tulee mieleen...

  Annen tomeruus ja silti tietty outo rauhallisuus on se mixeri, joka minua siellä saa visiteeraamaan. Ja tänään hänen blogista elämäni eka arvontavoitto.

  Olen ostanut orvokkeja kadulta tammikussa Zürichissä, mutta että joulunakin.

  Happy Hannukah!

  ReplyDelete
 13. Ihania orvokkeja! Tulee jotenkin niin kevät mieleen, kun näkee orvokkeja. ;) Ja se havukranssi on hieno. Anoppi teki meille joskus tuollaisen havukranssin. Se oli ihanan jouluuinen.
  Minä en tiedä miten sopeutuisin, jos ei olisi lunta. Tai edes pientä mahdollisuutta että joulu on valkoinen. (Eihän täällä Suomessakaan ole aina jouluna lunta.)

  ReplyDelete
 14. Voi, tunnustus tuli ihan oikeaan paikkaan! Olet oikeasti niin ihana auringon valo, ja joka kerta täällä luonasi on aivan ihana käydä <3

  Upeita kuvia asuinalueelta! Oih, kun pääsisi vielä käymään sielläpäin.. se olisi kyllä aivan mielettömän suuri haave, jonka haluaisin ehdottomasti toteuttaa vielä joskus.

  Onnellista joulukuuta myös teille, koko perheelle!

  ReplyDelete
 15. Marge, käyn blogissasi lepuuttamassa sielua, löytämässä mielelle polttoainetta. Kiitos. Sinulla on ihana blogi!

  Itkupilli, meni pitkän aikaa ennen kuin esim. orvokit joulukuussa alkoivat kolahtaa. On niitä ollut meidänkin postilaatikolla. Ne Kalifornian jouluvalot siellä palmuissa - niitä on ihan ikävä!

  Anne, ihailen valtavasti tarmoasi tutustua rakentamisen saloihin! Ja taitaa sitä tarmoa piisata kaikkeen muuhunkin. Orvokit ja jouluseppele - match made in heaven?

  ReplyDelete
 16. Mari, kiitos onnitteluista. Atlantin ja Appalakkien välissä majaillaan.

  Yaelian, Sinä olit mielessäni kun Hanukkah toivotuksen laitoin. Poikani hyvän ystävän perhe aloitti juhlallisuudet myös eilen ja he ilahtuivat valtavasti, kun lähetin juhlatoivotukseni. Olisi kiva kuulla lisää perinteistä.

  ReplyDelete
 17. Leena, kyllä orvokit tammikuussakin ovat aika eksoottisia. Orvokki on meidän olosuhteisiin otollinen: kestää vähän kylmääkin.

  Aikaisemmin meillä on ollut joulutähtiä näissä asujaimiston istutuksissa. Budjetti on tainnut tiukentua. Havukransseja käytetään paljon ja aitoja havuköynnöksiä koristelemaan ovia, verantoja.

  Assari, Sinullapa on näppärä anoppi! Kyllä vain lumeton joulu on jotenkin ankea. Jouluvalot tuovat tunnelmaa ja lähes kaikki näyttivät viritelleen valot viime viikonvaihteessa. Yhdet valot näkyvät varmasti kuuhun... Muutama vuosi sitten satoi lunta Tapaninpäivänä. Ehkä tänä vuonna pari päivää aikaisemmin...

  ReplyDelete
 18. Karkki, kiitos lämpimistä sanoistasi. Sinulla on taas taito kääntää tylsätkin asiat hupaisiksi, hauskoiksi. Käyn blogissasi nauramassa, hakemassa voimia katsoa omaa elämää vähän eri vinkkelistä.

  Tämä on kieltämättä ihana maa, paljon nähtävää ja koettavaa. Olemme autoilleet maan halki ja se oli elämys. Varsinkin ne hiekkaiset neljä, viisi ensimmäistä osavaltiota...

  ReplyDelete
 19. Olet todella tunnustuksen ansainnut! Taidat olla sellainen hyvänmielen lähettiläs? ;)

  Nuo orvokit näyttävät kieltämättä olevan kuin väärässä paikassa, mutta ehkäpä siihen ajatukseen täytyy vain tottua, että niitä voi olla esillä muulloinkin kuin Suomen touko-kesäkuussa...

  Me alamme valmistautua pikkuhiljaa itsenäisyyspäivän viettoon, kun maanantaina on vapaapäiväkin. Lupasin lapsille niinkin arkista herkkua kuin mustikkapiirakkaa. :D Voisihan siitä jonkinlaisen suomenlipun ehkä väsätä...? ;)

  Mutta siis, ihanaa, kun olet jakamassa kokemuksiasi meille muillekin. Kiitos siitä!

  ReplyDelete
 20. Juu'u, allekirjoittaneen anoppi on saanut synnyinlahjaksi varmasti kaikki maailman "peukalot" ja sille oikealle peukkupaikalle. Jos alennuskompleksin haluaisin, niin hänen seurassaan onnistuisin. Hän nimittäin tekee kaikkia käsitöitä joita voi kuvitella, maalaa posliinia & tekee tauluja, omaa ihan mielettömän upeat perennaistutukset (ja tietää ihan hirveästi kasveista), todellinen jauhopeukalo... Minoon ihan kädetön häneen verrattuna ;)

  Ps. Unohdin aiemmin onnitella tunnustuksesta. Joten nyt: ONNEA! :)

  ReplyDelete