Thursday, December 23, 2010

Kiitos Anu H.!

Eilen toi postinkantaja paketin kotiovelle. Paketti oli kääritty suloiseen enkelipaperiin. Tutkin vähän kummissani kaunista pakettia. Sitten huomasin lähettäjän. Kiitos Anu! Anu on ensimmäisiä lukijoitani ja muutenkin olemme tutustuneet netin välityksellä.

Paketin sisällä oli jännittävä pussi.Ja pussissa ihania suomalaisia tuotteita! Olen miettinyt jos vaikka mitä jännää voin Anun lahjoilla askarrella.

Lisäksi meillä on joulukuusen alla herkkuja. Ja Anu toteutti tietämättään myös yhden toiveen, joka oli kirjoitettu joulupukin kirjeeseen. Vitosluokkalainen oli kirjoittanut lahjalistaan selvällä suomen kielellä "salmiakkia". Minulla oli jo suru, sillä näytti siltä ettei tämä toive totetuisi. Vaan nytpä toteutuu!

Sydämellinen kiitos Anu koko meidän perheen puolesta. Siunattua ja onnellista joulua Sinulle ja läheisillesi!


P.S.

Olen nyt ollut äärettömän huono blogisti ja touhunnut vain näitä kotiasioita. En ole ennättänyt lukea tai kommentoida, olen vain siivonnut, leiponut ja koristellut. Mutta pitkän viikonlopun aikana korjaan vahingon. Kuulumisianne on ollut jo ikävä.

Tonttuja on ilmestynyt joulukuuseen.

Tämän päivän leivontaurakka on tässä:

Karjalanpiirakoiden tuoksu on vertaansa vailla ja pikkuväki on käynyt hakemassa lämpimäisiä.

Joulusukan pidikkeillekin piti saada piparkakkutagit kaulaan. Olisi ihan hirmuista, jos joulupukki erehtyisi joulusuksita ;)

11 comments:

 1. Ihanan jouluyllätyksen lähetti Anu!
  Ja karjalanpiirakoita,nami!

  Oikein ihanaa ja rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
 2. Voi mikä ihana yllätys! Blogistaniassa on niin paljon hyvää.. Herkullisen näköisiä piirakoita ja tuollaisia joulusukan pidikkeitä mietin juuri äsken.. niillä voisi ripustaa havukranssinkin takkaan..

  Oikein ihanaa ja rentoa Joulua sinulle ja perheellesi! Menestystä Uudelle Vuodelle.

  ReplyDelete
 3. No sä oot ollut kyllä kiltti, kun saat noita ihania paketteja Suomesta. Mulla kyllä täällä kuola valuu suusta lukiessani ja katsoessani sun kuvia. Karjalanpiirakoita!!!!

  Kuullostaa kyllä ihan terveeltä ja normaalilta, ettei ole joulukiireiden keskellä kerinnyt netissä notkua, mulla on ihan toiste päin. Tuskin olisin sillon kerinnyt, kun oli vielä perhettä ympärillä.

  Ihanaa ja rauhallista joulua teidän koko perheelle. :)

  ReplyDelete
 4. Yaelian, Anu on muutenkin ihana! On hämmästyttävää kuinka paljon upeita ihmisiä maailmassa onkaan. Kuten Sinäkin, Yaelian!

  Mannukka, meidän sukankannattimissa on sellainen ongelma, että tuppaavat kolahtamaan lattialle takan reunalta. Ja kuten sanoit, tässä blogimaailmassa on valtavan paljon sellaista, mitä ei voinut edes käsittää!

  Itkupilli, olisit lähempänä niin nakkaisin Sinulle muutaman piirakan. Näistä tuli ihan kelvollisia. Tosin huolettaa onko niitä joulupöytään jäljellä, kun maistiaisia pitäisi saada aina vaan. Lapset ovat siitä hauskoja, että ottavat kouluunkin mielellään evääksi karjalanpiirakoita. Tosin ilman munavoita.

  Ja mulla on edelleen se ajatus, minkä sain Sinun blogissasi. Pitää ottaa pari kuvaa ja lähettää Sinulle ja kysellä mielipiteitäsi. Mutta taitaa mennä ensi vuoden puolelle tällä mun etanavauhdilla.

  Onnellista Joulua kaikille! Laitan vielä toivotuksen erikseen (toivottavasti) huomenna.

  ReplyDelete
 5. Vassoquu Johanna!
  Hauskaa, että ehti jouluksi,postissa sanoivat,että saattaapa olla ettei ehdi tai saattaapa tuota ehtiäkin;)
  Tuo hirvi on kattilan kannen pidin ja en tiedä pitäisikö olla mensan jäsen että sitä osaa käyttää,olen saanut sen pysymään paikoillaan ainoastaan eräässä retro kattilassa missä keitän hernekeiton(ja lukuisista yrityksistä johtuen hirven väri on hieman alkuperäistä värikkäämpi:)
  Siitä lähtee muuten ihana katajan tuoksu!
  Joulurauhaa ja iloa kaikille!
  Anu.

  ReplyDelete
 6. Anu, kiitos Sinulle vielä kerran! Ja voit olla varma, että täällä on yksi kaveri jonka naama on näkemisen arvoinen, kun joulupukki tuo salmiakkia! Lapsi nimittäin kysyi minulta pari päivää sitten, että uskonko joulupukin salmiakkia tuovan...

  Kiitos vinkistä. Hirvi on parhaimmillaan joulukuusessa tähyilemässä maisemia. Kokeilemme seuraavaksi kattilan kanteen :)

  ReplyDelete
 7. Oletpa saanut ihanan joulupaketin! Oikein hyvää ja rauhallista joulua sinne!

  ReplyDelete
 8. Johanna, oikein ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi! ♥

  ReplyDelete
 9. Olipa ihana yllaty saamasi paketti.
  Kauniita joulukoristeita ja nam,karjalanpiirakoita.
  Rauhallista Joulunaikaa sinne kaus,ystavani.

  ReplyDelete
 10. Voi mikä paketti!!

  Ihanaa ameriiiikan joulua teille rapakon taakse!

  ReplyDelete
 11. Oikein ihanaa joulun aikaa ja
  Hyvää Uutta Vuotta!!

  Täällä on jo lahjat avattu ja hetki vielä joulusaunaan ;-)

  ReplyDelete