Thursday, December 2, 2010

Kiitos Anne-Marie!

Kun sataa, sataa kaatamalla. Viime päivinä on tapahtunut kauniita, ilahduttavia asioita. Blogiystäväni (ja toivottavasti muukin ystäväni!) Anne-Marie oli päättänyt ryhtyä Joulupukin apuriksi.

Ja millaisen paketin posti toikaan!

Nuoriso laittaa postimerkit parempaan talteen. Marimekon Lumimarjat printti tuo kotoisan olon. Anne-Marie, Sinä kyllä kiinnität huomiota yksityiskohtiinkin!

"Hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen, oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen" ...osa paketin sisällöstä laitetaan joulukuusen alle, joka täytyy hankkia tulevana viikonloppuna. En tiedä maltammeko odottaa joulua, mutta yritetään!

Joulu- ja sisustuslehtiä VOI ahmia. Olen ollut nenä lehdissä kiinni, kokannut mielessäni jo herkun jos toisen ja talokin on sisustettu uudelleen, koristamisesta puhumattakaan. Kiitos, nämä lehdet ovat upeita!

Jouluinen postikortti. Suomalainen joulutervehdys on ihan erilainen kuin mikään muu joulutervehdys.

Kuinka kauniisti pakattu herkku! En tiedä tohtiiko pakettia edes avata.

Anne-Marie, kaunein kiitokseni omasta ja perheeni puolesta. Sinä toit meille joulua ja iloa, kauneutta. Olemme onnesta soikeina, ystävällisyydestäsi liikuttuneita.

11 comments:

 1. Olipa herttaista postia, Johanna!

  Tiedätkö, kun lähetän ulkomaille jaksoin pyrkiä pakeitn ulkoiseen kauneuteen kauan, kunnes posti lytisti minut. Halusin laittaa Suomea esitteleviä taide yms. merkkejä, mutta aina joku narisi, että tähän kannattaa kyllä laittaa tuollainen pakettikorttimaksulappu. Siis = ruma. Nyt pitää panostaa paketin sisäiseen osaan. Tosin posti myy kauniita Lumimarjalaatikoita ja -toppakuoria. Edes se, kun kaikki on muuten niin tuplahintaista. Aamulla menenkin ostamaan joulupostimerkkejä - paljon.

  Mukavaa viikonloppua, Johanna!

  ReplyDelete
 2. Ihana posti!! Pystyn samaistumaan, koska muistan miten ihanalta ne pulleat, Suomesta tulleet kirjekuoret aina tuntui kädessä. Panttasin usein avaamistakin johonkin erityiseen hetkeen, kuten lapsen päiväunille :)

  Ja onni on kyllä blogiystävät. Mä olen saanut myös useita mahtavia ylläreitä.

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana jouluyllätys. Mikään ei kyllä voita suomenpaketteja. Ja toi paketti oli kyllä aivan erityisen lämmöllä ja huolella koottu. :)

  ReplyDelete
 4. İhana yllatys ystavalta,ja niin paljon kaunista ja kivaa.
  Paketti kaukaa kotimaasta tuo aina ilon tullessaan.
  İhanaa viikonloppua sinulle,ystavain.

  ReplyDelete
 5. Ihana paketti ja ihana ystävä. :)
  Tuo lämmittää varmasti mieltä!!
  Ihanaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
 6. Oi kuinka sòpòn paketin olet saanut. Tuollainen saa olon aina niin kiitolliseksi ja onnelliseksi :D

  ReplyDelete
 7. Miten ihana paketti Johanna! Kyllä tämä blogimaailma on ihmeellinen:-)

  ReplyDelete
 8. Ihanan yllätyksen sait! Kyllä blogeissa liikkuu paljon hyvää energiaa!

  ReplyDelete
 9. Oi ihanuutta ja (blogi)ystävyyttä! Itse odottelen tilaamaani Suomipakettia, joka lähtenyt maanantaina ja vaikka tiedän mitä siellä on niin yllätyn silti.
  Äitini tunnetaan jos postissa siitä että haluaa nimenomaan kauniit merkit ja toistaiseksi ovat kahdeksankymppisen rouvan tahtoon mukautuneet.

  ReplyDelete
 10. Olepa hyvä!
  Toivottavasti ilahduttavat ;-)
  Mutta avaa tuo mustavalkeakuori,siellä on "ennen joulua" juttuja ;-)

  Halauksin,
  AM

  ReplyDelete
 11. Kiitos kaikille kommentoinneille. Minulle tuli semmoinen olo, että jaettu ilo on kaksinkertianen ilo. Kiitos, kun iloitsitte kanssani!

  Kyllä Suomi-paketeilla on ihan erilainen merkitys ja tunne kuin millään muulla. Tämä sai miettimään sitä, miltä mahtoi tuntua maahanmuutajista, jotka pystyivät pitämään yhteyttä yllä koti-Suomeen vain kirjeitse. Taisi vierähtää kuukausi pari ennen kuin vastaus edelliseen kirjeeseen tuli.

  Anne-Marie, kiitos vielä kerran. Avasin raitapussin ja meilläpä onkin tänä jouluna Suomi-pipareita! Niin ihanat tuoksut! Kiitos. Laitan pussin vielä kiinni ja lapset saavat avata sen vielä uudelleen kun tulevat koulusta.

  ReplyDelete