Monday, December 27, 2010

Keith ei petä

Sain toivomani joululahjan, Keith Richardsin elämänkerran "Life".

Kirjanpäällyksen liepeessä on kaikki tarvittava tieto. Sankari ei ole unohtanut elämästään mitään. Ja miten tuo nimikirjoitus näyttää ihan nuottiviivastolta.

Toden sanoakseni nykyisin radiokanava vaihtuu aika nopsasti autossa jos sieltä tulee Rollareiden klassikoita. Ne on kuultu niin moneen kertaan, puhki, pahki ja halki. Ainoastaan "Under my thumb" ja muutama muu jaksaa vielä innostaa.

Sen sijaan konserteissa vanhojakin renkutuksia jaksaa kuunnella. Parhaimmat muistoni ovat bändin Keski-Euroopan konsertista, jossa he soittivat akustisesti "As tears go by" ja "Angie".

Vähän toisenlaisia tunnelmia oli iltakävelylläni. Oli pakko päästä kävelemään, kuulostelemaan lumista maisemaa. Voin vaikka vannoa, että kuulin äärettömän hiljaisuuden, sellaisen jonka vain lumi voi tuoda tulleessaan.

Otin vielä muutaman kuvan jouluvaloista. Lähes jokaisella pihamaalla on valaistuja peuroja/poroja. Yllä olevassa kuvassa on 19 puuta, joiden runkoihin on kiedottu ledvaloja. Iltahämärällä näky on unohtumaton...

Tämän kuvan valaistus on sitten perinteisempi, tosin aika hillitty. Useinpien motto tuntuisi valojen suhteen olevan "mitä enemmän sen parempi".

11 comments:

 1. Jouluvalot siellä teillä näyttävät runsailta ja kauniilta. Kiitos näistä kuvista.

  ReplyDelete
 2. Karhin koulu, älysin illalla että jos en nyt ota kuvia niin se on tämän vuoden osalta myöhäistä. Valtaosa ottaa jouluvalot pois ensi viikonloppuna.

  ReplyDelete
 3. Unelma, olisi vielä pitänyt napsia kuvia taloista, joissa valot on laitettu kiertämään koko taloa, räystäiltä roikkuen kuin jääpuikot. Ne ovat itse asiassa varsin kauniita.

  ReplyDelete
 4. Tuo kirja olisikin mielenkiintoista luettavaa. Hiukan naurattaa tuo,ettei hän ole unohtanut mitään,ottaen huomioon hurjat ajat huumeitten kanssa;D
  Ah Angie,sitä vaan jaksaa kuunnella edelleenkin...
  Ihanan lumista teillä,ja nuo koristeet ovat niin nättejä.Ihailin tuollaisia kun asuin USAssa.

  ReplyDelete
 5. Yaelian, Keithillä on "salaisuus" myös siihen, miten pysyi hengissä ne vuodet kun käytti huumeita. Sekin kirjassa paljastetaan.

  Ensimmäisinä vuosina minä virittelin meidän jouluvalot, mutta se on yksi perinteisiä miestenhommia mikäli naapureiden puuhiin on uskomista. Ja kilpavarusteluksihan se miehillä menee...

  ReplyDelete
 6. Mun serkku asuu Atlantassa ja on ihan onnesta mykkyrällä kun siellä satoi lunta :)
  Ihana talvi teillä siellä näyttää olevan ja nuo valaistukset mielettömän hienoja :)
  Meillä täällä varsinaissuomessa hukutaan lumeen. Tiet aivan pieniä väyliä ja lumikinokset valtavia..ihme vuosi kaikenkaikkiaan..mitähän seuraava tuo tullessaan :)

  ReplyDelete
 7. Jaana, Atlanta onkin mahdottoman kiva kaupunkin. Olen käynyt siellä kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla tornado jylläsi muutaman mailin päässä.

  Meille lumi on harvinaista herkkua. Suomalaisen silmin tämä on varmastikin aika vaatimatonta, mutta meillä on ollut ilo ylimmillään. Juuri naapuri kertoi, että viimeksi on ollut tällä tavoin lunta vuonna 1983...

  Ciacy, mua harmittaa kun en ikuistanut eilen myös yhtä valaistua enkeliä. Ja yhdellä pihamaalla oli valaistu seimi. Ne olivat myös valtavan kauniita.

  ReplyDelete
 8. Katsoin lumikuvia ja hetken luulin olevani ihan väärässä blogissa ;O) Mutta muistin, että niinhän teilläkin kerroit tosiaan lumeutuneen.
  Nyt meillä pääsee vihdoin ulos joten taidan illansuussa kuvailla - valot toivottavasti uuteen vuoteen asti.

  ReplyDelete
 9. Onpas kivan näköistä siellä!Ja kauniita nuo puut valaistuina ! Täällä on aika hillittyä vielä jouluvalot..vaikka useita tuntuu ärsyttävän nekin ,jos lukee lehden tekstiviestipalstoja :-)

  Mukavaa vuoden loppua!!!!

  ReplyDelete