Friday, December 24, 2010

Hyvää joulua!

Merry Christmas!

On aika hiljentyä, rauhoittua.

Sukat on laitettu takan reunalle, takkatuli lämmittää. Pikkuväki tuskin nukkuu ensi yönä. Piparkakut ja maitolasi jätetään joulupukille evääksi. Pihamaalle ripotellaan kaurahiutaleita, jotta joulupukin poroillakin olisi makoisa joulu ja vatsat täynnä.

Parin tunnin kuluttua lähdemme lasten joulukirkkoon. Ohjelma on suunniteltu erityisesti lapsille. Edellisten vuosien perusteella osaamme odottaa ohjelmaa, johon lapet voivat osallistua; saarnaa, joka on yhtäaikaa vakava ja hauska.

Onnellista, turvallista joulua!
Kera halin, Johanna

8 comments:

 1. OIkein ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi Johanna.Itse tulin juuri ihanalta suomalaiselta joulu-aterialta...

  ReplyDelete
 2. Hyvän Joulun toivotus täältäkin! Meillä jouluaatto on jo vaihtunut joulupäivään ja talo hiljentynyt. Suurin jännitys tältä joululta on siis ohi ja se todellinen rauhoittuminen voi alkaa.

  ReplyDelete
 3. Yaelian, kiitos! Sinullapa onkin sitten ollut juhla-ateria (sikäli mikäli nautit suomalaisista jouluruuista). Joulukirkossa seikkailtiin Betlehemissä ja kerroin lapsille, että äidillä on ystävä joka asuu lähellä Betlehemiä.

  Satu, meillä jännitys kohoaa ja en tiedä saanko lapsia edes nukkumaan. Aamulla on varmasti aikainen herätys ja lapsilla on suunnitelmia miten valvovat koko yön... Hyvää joulua Sinulle!

  ReplyDelete
 4. Hyvää joulun aikaa! Meillä kävi pukki eilen...

  ReplyDelete
 5. Hyvää joulua teille!
  Teitä odottaa varmasti aikainen herätys aamulla :)
  Meillä on rakenneltu legoja ym. uusia leluja tutkittu..
  Ja pakkasta on ollut vielä sen verran ,että tänään on lepäilty sisällä :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos teille jouluntoivottajille. Herätys oli aikainen, klo 3 aamuyöllä. En ymmärrä miten lapset jaksoivatkin nousta niin aikaisin :) Komensin vielä vähäksi aikaa nukkumaan, mutta ei tainnut tulla lapsille uni silmään. Ehkä ensi vuonna pukki tulee suomalaisittain jo aattona...

  ReplyDelete
 7. Kuullostaa kivalta teidän joulu, joulu ilman lapsia ei oo oikein mistään kotosin.

  Ihanaa joulupäivää teille sinne kaikille. :)

  ReplyDelete