Thursday, December 9, 2010

Aika ei käy pitkäksi

Hiukan olen aina ennen lomien alkua huolissani, kuinka saamme ajan kulumaan.

Lapset ovat itseviihtyyvää mallia ja aika ei käy pitkäksi. Eilen pelattiin shakkia, korista ja rugbya. Sen lisäksi spraymaalattiin vesipyssy mustaksi ja käytiin luistelemassa. Jossain välissä värkättiin pussillinen ennustuskiviä (kivessä lukee ennustus) ja ennusteiden mukaan äiti saa jouluna paljon lahjoja, on onnellinen ja rikastuu vuonna 2012. Näiden askareiden lisäksi ilta kului vielä harrastusten parissa.

Tänään on ehdittyä pukeutua ninjoiksi. Ohjeet löytyivät, kuinkas muuten, Youtubesta. Kaksi ninjoista kuvassa, pienin ninja on väijymässä.

11 comments:

 1. On se ihana, että lapsilla on niin rikas mielikuvitus <3

  ReplyDelete
 2. Mari, totta. Olen kovin helpottunut, kun tekemistä keksitään ihan itsestään. Ainoa kurja juttu on, että jos haluaa leikkikavereita, niin se pitää aina erikseen järjestää. Juurikaan ei voi naapureiden pihoille puikkelehtia leikkimään.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa,kun sulla on lapsia,jotka osaavat kunnolla leikkiä(oletan,ettei tietokoneen äärellä liikaa istuta).

  ReplyDelete
 4. Yaelian, lapsilla tulee luontaisesti mitta täyteen virtuaalisten lelujen kanssa. Ulos pitää päästä vaikka mikä olisi. Usein meidän lapset ovat ainoat ulkona leikkivät lapset jos on esimerkiksi vähän kylmempi.

  ReplyDelete
 5. Olet saanut hyvät ennustukset. :D Ja todentotta, aika ei käy pitkäksi sivustaseuraajaltakaan... ;DD

  ReplyDelete
 6. Ylva, kyllä vain tuli sellaiset ennustukset, että harvoin on nähty tai kuultu ;) Välillä täytyy hengittää syvään, kun meininkiä seuraa. Koskaan ei esimerkiksi tiedä mistä pieni ninja hyökkää...

  ReplyDelete
 7. Se on kyllä kiva, että lapset osaa leikkia myös omin nokkineen. Ja kaikkea kivaa ootte yhdessäkin puuhailleet.

  Tosi hyvät ennustukset sulle, kyllä nyt kelpaa odotella joulua...ja vuotta 2012. ;)

  ReplyDelete
 8. Itkupilli, muakin vähän harmitti, että miksi ei jo ensi vuonna. Mutta pitää kuulemma vain odottaa...

  Lapset oppivat kyllä jos vaikka mitä Youtubesta. T-paidoista käänneltiin niin näppärästi ninjapäähineet. Mitä tehtiin ennen Youtubea?

  ReplyDelete
 9. Hyvät ennustukset! No,eihän sinulla ole kuin vähän yli vuosi odotella rikastumista ;-)
  Meillä muilla kun ei ole tietoakaan...:)

  On se hyvä,että lapset vielä leikkivät...meidän viidesluokkalaista ei meinaa saada iltaisin sisälle,kun naapuruston poikien kanssa on leikit menossa.

  ReplyDelete
 10. No johan oli kivat ennustukset, harmi vain että vasta 2012.

  Meillä ollaan sen verran pieniä, että legot on ne hitti millä aika kuluu ja lautapelit. Mutta ohjelmatoimistoa nimeltä Äiti meillä tarvitaan aika paljon.

  ReplyDelete
 11. Anne-Marie, olen kyllä valtavan tyytyväinen ettei tarvitse olla erikseen patistamassa ulos tai tekemään jotain muuta kuin katsomaan telkkaria. Ja tuttua on, että joskus pitää korottaa ääntä, että saisi lapset syömään tai nukkumaan ulkohommista.

  Onpa mielenkiintoista nähdä toteutuvatko ennustukset!

  Assari, Äidin Ohjelmatoimisto olisi muuten oiva nimi ohjelmatoimistolle/lastenhoitopalveluille. Onkohan sellaista olemassa?

  Assari, Legot ovat myös suosittuja. Välillä tulee inspiraatio ja sitten puretaan kaikki entiset ja tehdään uusi jännä härveli. Samalla unohdetaan pari pientä palaa lattialle ja sekös äidin varpaisiin kirpaisee, kun niihin pimeällä astuu.

  ReplyDelete