Tuesday, November 30, 2010

Iittala löytöjä

Ehkä olet jo tuotteet löytänytkin, mutta itse ilostuin näistä vallan vimmatusti. Yritykset toimivat USA:ssa ja postitukset ovat edulliset.

Iiittalan Taika kuusenkoristeet löytyivät Finnish Gifts -yrityksen sivuilta. Tuotteet on alennettu puoleen hintaan (pallot 2 kpl ja mukit 4 kpl $9.95). UPS Ground shipping $5.95.

Viime vuonna olin myöhässä Grate&Barrelin Iiitala tuotteiden kanssa. Huomasin vasta hiljan, että Iiittalaa oli jälleen tullut myyntiin. Aalto-tuikku on alennettu hintaan$5.95.

21 comments:

 1. Taika-kuusenkoristeita,ihania! Rakastan tuota Taika-sarjaa,mutta täältä sitä ei saa.Ja kuvitella,että ne ovat teilläpäin paljon edullisemmat kuin Suomessa! Mutta niin oli Oltermanni-juustokin Brooklynissä....

  ReplyDelete
 2. Siis nuo mukitkin olivat koristeita,luulin ensin oikeiksi mukeiksi.Mutta ihania!

  ReplyDelete
 3. Yaelian, tilasin viime vuonna palloja (huippuale joulun jälkeen jostain alle $8 eikä veroja ja puoli-ilmaiset postitukset). Nyt tilasin näitä pieniä mukeja.

  Meiltä saa Finlandia emmentalia (Suomessa tehtyä) hintaan $5.95/453 g.

  ReplyDelete
 4. Taikapallot ovat kauniita, samoin nuo pienet hassut mukit. Juuri tänään hypistelin Teema minimukikoristeita Stockkalla. Niistä saisi aika hauskat koristeet vaikka keittiön verhojen yhteyteen. Jotenkin letkana siis.

  ReplyDelete
 5. Ihania kuusenkoristeita ja tuo Aalto-tuikku! Meillä on noita Aalto-maljakoita varmaan 6kpl, eri kokoisia ja värisiä. Suosikkini on valkoinen Aalto-maljakko jonne taitava lahjanantaja oli maalannut pohjaan muistotekstin.

  ReplyDelete
 6. Anne, minä odotan nyt innolla postia että pääsen näkemään pikkuruiset mukit luonnossa. Olen hullaantunut tähän Taikaan! Se on niin erilaista kuin mikään muu, mitä täällä on tarjolla.

  Assari, mahdottoman hyvä idea maalata pohjaan teksti! En ole edes tullut ajatelleeksi. Olen oppinut ymmärtämään vasta täällä myös Aallon erinomaisuuden - ja etenkin tämän maljakon. Kuten tuo Taika niin myös Aaltomaljakot ja -tuotteet ovat ihan erilaisia kuin muut tuotteet kaupoissa. Ainutlaatuisia, erottuvia.

  ReplyDelete
 7. Tamahan on hyva vinkki, pitaakin tutkia tarkemmin, musta olis kiva antaa taalla suomalaisia lahjoja. :)

  ReplyDelete
 8. Itkupilli, nämä ovat mukavan pieniä myös lahjoiksi. Bussipysäkillä moni on aamuisin ihaillut mun Taika-mukia. Grate and Barrelilla oli niitä kirkkaita Kivi-tuikkujakin, mutta ne oli jo myyty loppuun.

  ReplyDelete
 9. Hitsi,ostin viime vuonna ihan Iittalasta(tiiättehän te kaikki sen paikkakunnan Kanta-Hämeessä;)parin nuita Taika-palloja,mutta hetkellisessä mielenhäiriössä annoin anopille joulukukkana...hölmö minä.Nyt harmittaa:(
  On ne niin suloiset:)

  ReplyDelete
 10. Niinu, tällaisia puuskia aina välillä tulee. Ei itsekään jälkikäteen ymmärrä, että mikä kumma vaivasi :( Toivottavasti kuitenkin anoppisi ilahtui!

  ReplyDelete
 11. Johanna tuo Taika -sarja on niin hurmaava. ostin juuri Iittalan tehtaan myymälästä isoja ja pieniä Taika servettejä, sinisiä. Tekisi mieli ostaa oma sininen muki...vaikka mukeja on talossa sata.

  Tuo punainen astiasto olisi aivan hurmaava jolupäivien kattauksessa.

  Saat sieltä käsin Iittalan Aalto-tuikut edullisemmin kuin minä vieressä olevasta tehtaanmyymälästä;-)

  ReplyDelete
 12. Nuo Iittalan punaiset Taika-mukit on ihania... Noita palloja en ole nähnytkään!

  ReplyDelete
 13. Leena, olen käynyt siinä Jyväskylän kupeessa tehtaanmyymälässä. Olipa pettymys! Samat tuotteet olivat halvempia mm. Prismassa. Siis sellaiset, joita olen tänne tuonut. Meillä myös siniset servietit odottavat pöytään pääsyä!

  Mari, jotenkin kahvikin muka maistuu paremmalta näistä Taika-mukeista. Ainakin ne pitävät lämmön paremmin kuin laakeammat täkäläiset mukit.

  Juuri muuten vilkaisin Stockmannin joulujuttuja ja siellä nuo pallot olivat kanta-asiakastarjouksessa 15.95 euroa.

  ReplyDelete
 14. Tykkään tuosta kirkkaasta Tuikku-Aallosta. Saimme jokunen aika sitten lahjaksi ja on kyllä käytössäkin melkein päivittäin näin talvella.

  Lämpimiä terveisiä takkatulen ääreltä!

  ReplyDelete
 15. Nuo pienet mukit näyttävät suloisilta:). En ole nähnyt niitä täälläpäin, en edes mainoksissa. Niitä voisi käyttää muutenkin kuin kuusenkoristeina.

  ReplyDelete
 16. Ylva, minä nyt jännitän täällä, että saanko tuikkuja tänäkään vuonna. Ne näyttäisivät taas loppuneen! Tilaus meni läpi, mutta en todellakaan vielä tiedä riittikö tuikkuja minulle saakka.

  Tarutikki, jännään vähän minkäkokoisia mukit ovat. Eivät ne varmasti suuren suuria ole. Ja jo harmittaa, että miksi en tilannut enemmän. Saas nähdä milloin postipoika tuo paketin.

  ReplyDelete
 17. En minäkään ole nähnyt noita palloja tai minimukeja..ovat kyllä kauniita!
  Tuo punainen taika on tosi kaunis ;-)
  Niin se on jännä kun tehtaanmyymälät ja jopa laivan taxfree ovat kalliimpia kuin isot marketit!
  Sinun Johanna pitäsi alkaa kaupata meille Iittalaa,kun saat sitä sieltä edullisemmin ;-)

  ReplyDelete
 18. Anne-Marie, tässäpä onkin oiva idea!

  Olen aina ihmetellyt näitä tehtaanmyymäöiden ja myös laivan tax freen hintoja. Helsinki-Vantaan lentokentällä monet jutut ovat tax free -hintaisina kalliimpia kuin marketista haettuna. Mun Suomen tuliaiset ostetaankin aina (lähes poikkeuksetta) Prismasta.

  ReplyDelete
 19. Hih, melkeen kannattais tilata sieltä suoraan meille, kun saa noin halvalla! Täällä kyllä maksaa tosi paljon enemmän... Ihan pöllöä.

  Kivaa joulukuun ekaa sinne sulle!!

  ReplyDelete
 20. Nuo Taika-koristeet on Aivan Ihania!!! Täältä niitä ei mistään saa, pitää katsoa taas Suomesta. On se niin kiva kun tulee joulu! :)
  Sivullani on sinulle pieni palkinto - toivottavasti pidät ajatuksesta! :) Voit noutaa palkinnon kun käyt seuraavalla visiitillä! :)
  Hauskaa viikonjatkoa sinne!

  ReplyDelete
 21. Hannis, eilen tuli paketti ja voi, siellä oli vain yksi tilatuista tuikuista. Kolme muuta tulee tänään. Mutta viisi jäi saamatta... No, kyllä näilläkin tuikuttelee!

  Mietin myös sitä, kun suomalaisilla valmistajilla oli hintasuositukset suomalaisille kauppiaille. Taitaisivat nämä hinnat mennä kirkkaasti alle suositushintojen.

  Italiansalaatti, kiitos! Tämä oli ihana alku aamulle. Olen otettu palkinnostani ja alan pohita seuraavia palkinnonsaajia. Kiitos, kiitos ihan tuhannesti!

  ReplyDelete