Friday, October 15, 2010

Kirpparilöytö Arabia Pomona

Kaikki aarteenetsijät ja -metsästäjät tietävät tunteen, kun uskoo näkevänsä jotain arvokasta, mutta ei ole ihan varma. Siinä pulssi nousee ja kämmenet hikoavat, hyvä jos ei näköä hämärrä ja ala huohottaa...

Tämän kaunokaisen kanssa kävi juuri niin. Hieraisin silminäni, teki mieli nipistää käsivartta kerran pari. Voisiko kaikista maailman paikoista juuri tällä kirpputorilla, tällä rojun ja roinan täyttämällä hyllyllä olla Arabian mansikka pomona?

Yksinkertaisen tarkistustoimenpiteen jälkeen oli uskottava. Ihka aito Arabian hillopurkki!

Edulliseen kahden dollarin ja 59 sentin hintaan. Virheetön ja nähtävästi käyttämätönkin.


Hyviä löytöjä kaikille muillekin kirpparihulluille!

21 comments:

 1. Voi mika ihana loyto!!! Sulla on tuuria.

  ReplyDelete
 2. Tuula, minulla oli nuorimmainen lapsemme mukana purkkia etsimässä ja hän kysyi, että äiti mikä sun tuli... mom, what´s the matter? Eihän näitä ihan joka päivä satu.

  ReplyDelete
 3. Siis tiedän tuon tunteen;D

  Vau mikä löytö! Se tarkoittaa myös että sinulla on tarkka silmä!

  ReplyDelete
 4. Yaelian, Sinä kirjoitit jokin aika blogissasi niistä upeista Wallilan kankaista. Mahdoit olla innoissasi, kun löysit ne. Olivat muuten hurjan kauniita!

  ReplyDelete
 5. Hyvä löytö!!
  Tiedän tunteen ;-) Ja voi sitä onnea ,mitä joku hyvä löytö tuottaa ;-)
  Joskus ihan itseä naurattaa,että miten "vähästä" tulee iloiseksi!

  ReplyDelete
 6. Anne-Marie, ja toisinaan toisen roska on toisen aarre! Aina tavaralla ei tarvitse olla edes rahallista arvoa, kun tuntuu että nyt löytyikin varsinainen kultakimpale.

  ReplyDelete
 7. Olen nyt tehnyt ihania kangaslöytöjä(verhoiksi)ja ollut ihan taivaissa ;-) hih!!
  Kun mieli muuttuu ja haluaa vaihtaa värejä,niin olen saanut ihania kankaita tosi edullisesti kirppareilta!

  ReplyDelete
 8. Voi hitsi, mikä löytö! Muistan tuon tunteen, kun löysin ensimmäiset opetustaulut kirpputorilta, pitkän etsinnän jälkeen.

  ReplyDelete
 9. Hauska sattuma, että löysit purkin sieltä ja vielä noin edullisesti. :)

  ReplyDelete
 10. uh...aivan käsittämättömän halpa! mulla on noita pari ja alle viidenkympin ei kyllä yleensä nykyään löydy edes lohjenneita:(

  ReplyDelete
 11. Se kai kirppisharrastuksessa itse asiassa onkin pointtina, että minkään saaminen ei ole selvää ja löydöistä tulee siten kaksi kertaa parempi euforia:D Mikä siisteintä, jos voisi esitellä löytönsä jollekin, mutta kun ne joutuu piilottamaan mieheltä...;)

  ReplyDelete
 12. Mannukka, tunne on kyllä huikea kun löydön äärellä on! Tässä tapauksessa mua tietysti vielä hirvitti, että kassalla katsovat pohjaa ja sanovat, että tämähän on Arabia ja hinta kymmenkertainen. Tosin ei Arabiaa taida meidän kulmilla tuntea muut kuin minä :)

  Miia, usein olen miettinyt, että minne kaikkialle suomalaisia tuotteita seilaakaan. Täytyy esitellä joitakin muitakin huikeita löytöjäni. Siinä on loksahtanut jo itseltäkin suu auki, kun on miettinyt tuotteiden matkareittejä.

  ReplyDelete
 13. Hei Leena! Kiva kun tulit poikkeamaan. En kyllä osannut arvata, että purkki olisi noin arvokas. Olisin kai jättänyt ostamatta jos hinta olisi ollut $10 tai yli. Mutta nytpähän olen asian suhteen viisaampi.

  Jotenkin mulla on sellainen olo, että miesten nuiva suhtautuminen naisten ostoksiin on yleismaailmallinen ilmiö. Mun yksi tuttu kertoi ihan vakavissaan, että hänellä on aina autossa muovipusseja halvemmista liikkeistä joihin laittaa ostokset ennen kuin menee kotiin. Mies ei siten "lämpene" vaan pysyy tyytyväisenä.

  Kyllä minunkin "löytöni" ovat enimmäkseen vähän arveluttavia ja kuskaan niitä sitten kirpputorille takaisin. Joskus ei voi vain vastustaa!

  ReplyDelete
 14. Vitsit mikä löytö! Ja kansikin vielä tallella!

  Muuten, ehditkö koskaan selvittää sen Kalevala korun nimeä?

  ReplyDelete
 15. Nanna, olen tästä kyllä edelleenkin ihan pyörryksissä. Näitä löytöjä ei tule joka päivä vastaan.

  Kalevala Koru on vielä vaiheessa. Laitan pienen postauksen, kunhan salaisuus selviää.

  ReplyDelete
 16. Siis vau, ja vielä noin edullinen! Hieno löytö...

  ReplyDelete
 17. Mari, kiitos! Olen edelleenkin vähän äimistynyt. Joskus se sokeakin kana löytää.

  ReplyDelete
 18. Todella! Tiedän tuon tunteen, kun melkein hyperventilaatio uhkaa, sillä kävin vuosia huutokaupoissa ostamassa vanhoja astioita ja huonekaluja. Tunne kun pääsi haluamaansa kiinni, oli huikea.

  Tänä vuonna Arabia on tehnyt mansikka- ja mustikkapurkit puukansilla. Ostin heti. Etenkin se mustikka on niin kaunis, että meinasin ostaa siihen mukitkin...Myynnissä vain tämän vuoden. Mutta sinä sait vanhaa, arvokasta ja ehkä jopa edullisemmin.

  ReplyDelete
 19. Wow! Upean löydön olet tehnyt <3

  ReplyDelete
 20. pikkutthti, kiitos! Mietin vain kuinka paljon näitä suomalaisia tuotteita amerikkalaisilta kirppareilta löytyisikään...

  ReplyDelete
 21. This design is wicked! You obviously know how to keep
  a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to
  start my own blog (well, almost...HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had
  to say, and more than that, how you presented it. Too cool!
  My blog post ; casino online gambling

  ReplyDelete