Tuesday, September 7, 2010

Naapuri + suklaakakku + viini = PERFECT!

Olen jo aikaisemmin kirjoittanut ihanasta naapuristani Kerrystä, joka yllättää jos vaikka minkälaisilla herkuilla.

Tällä kertaa Ms. Kerry toi leipomaansa suklaakakkua ja Mr. Ray punaviinimaistiaisia ja miehelle sikarin.

Viini on Mendocinon alueelta Kaliforniasta. Tämä viinitila on erikoistunut vain ja ainoastaan Cabarnet Sauvignoniin. Ray oli tutustunut tuottajaan ja hankkinut maisteltavaa enemmäkin.

Viini oli aika vahva, niin maultaan kuin alkoholipitoisuudeltaankin. Mausta tulvahti ensimmäisenä suuhun mustaherukka. Upea viini lihaherkkujen kanssa nautittavaksi. Ei ehkä parhaimmillaan suklaakakun kanssa...

Voi pojat, suklaakakku vei kielen mennessään! Kerroksia oli useita ja suklaata niin, että suupielet tursusivat. Thank you Ms. Kerry, thank you Mr. Ray!

10 comments:

 1. Voi miksi minulla ei ole tuollaista naapuria! Olet kyllä oikea onnenpekka naapurien suhteen:-)Ja kakku on herkullisen näköinen!

  ReplyDelete
 2. Yaelian, kakku oli hyvää ja nämä naapurit ovat upeat. On täällä toisenlaisiakin naapureita, joille esim. imigrantti on vähän punainen vaate. Täytyy joskus laittaa postaus tästäkin aiheesta.

  ReplyDelete
 3. Onpa sulla ihanat naapurit, tollaset makin haluun. Ja pitaapa pistaa toi viini korvan taakse, mielellani kokeilen Kalifornialaisia viineja. Kakku on todella herkullisen nakonen. :)

  ReplyDelete
 4. Oi, miten ihanat naapurit! Ja tuo kakku! Mun teki mieli syöksyä siihen heti kiinni :D Ihan näkee,miten hyvää se varmasti oli, niin herkullista!

  Meillä on kans vähän kaksjakoisia naapureita, toiset ottaa aivan ihanasti immigrantin vastaan ja toisille kestää sulatella asiaa vähän pidempään.. jopa joillekin miehen sukulaisille mun ulkomaalaisuus on ollut aika kova pala..

  ReplyDelete
 5. Njam ;-)
  Täytyy sanoa,että ihania naapureita teillä!!
  On meilläkin,mutta tuollaisia kakkuja ei ole vielä tullut??!! ;-o

  ReplyDelete
 6. Itkupilli, kuten tuossa jo Yaelianille totesin, niin on meillä sitten toisenlaisiakin naapureita :) Viini oli hyvä, eihän siitä mihinkään pääse. Sikarissakaan ei kuulemma ollut moitteen sanaa.

  Karkki, otin kakusta haarukallisen ja oli se vain hyvää! Lapsilla meni silmänräpäys ja lautaset olivat tyhjinä. Monenmoista suhtautumista on imigrantteihin. Valtaosin ihmiset ovat mukavia, sydäemellisiä mutta varsinkin vaikeina taloudellisina aikoina imigrantit eivät ole ehkä ihan niin tervetulleita. Eikä oikeastaan mene päivääkään niin, ettei joku kysy mistä olen kotoisin. Aksentti tulee paljastamaan mut lopun ikäni.

  Anne-Marie, hmmm... jospa näyttäisit kakun kuvan ja kröhisit pari kertaa. Ymmärtäväisitköhän yskän ;) Minä aika harvoin vien näille naapureille tekeleitäni. Ensinnäkään mun leipomukset eivät ole riittävän makeita. Olen löytänyt Kerrylle pari kirjaa, viiniä josta tiedän hänen pitävän ja muutama tyttäreni mekko on löytänyt uuden käyttäjän. Ja jos käyn jossain kivassa leipomossa, herkkukaupassa tms. niin katson aina olisiko siellä jotain jännää.

  ReplyDelete
 7. Voi ei, alkoi tekemään mieli herkkuja! Ja punaviiniä... :) Meillä on onneksi naapurissa ihanista ihanin vuokraemäntä sekä ystäväpariskunta. Juuri saatiin omenahilloa pakastettavaksi asti ystäviltämme ja huomenna pitäisi käydä poimimassa heidän pihaltaan omenia piirakkaa varten. Joten ehkä odotan huomiseen herkuttelun kanssa. Ehkä... :)

  ReplyDelete
 8. Satu, omput kuulostavat hyvältä. Ja itse tehty omenahillo! Nami nami! Kyllä vaan mukavat naapurit ovat iso asia. Minä olen myös tavattoman onnellinen kun tiedän, että jos apua tarvitaan niin sitä myös varmasti saan. Ja tietysti myös itse tarvittaessa auton.

  ReplyDelete
 9. Oi mikä kakku, mikä tuo kuorrutus oli? Nyt kyllä toivon ettei kukaan houkuttele moisiin paheisiin..;)

  ReplyDelete