Wednesday, September 15, 2010

Matka

Olen lähdössä matkalle, jota en haluaisi tehdä. Mutta se ei ollut minun päätettävissäni.

"On hetki jolloin tuuli uinahtaa, on hetki jolloin tuuli valvoo. On hetki ystävien, on hetki rakkauden, on hetki yksinäisen pienen sydämen."

Vasta viime päivinä olen ymmärtänyt, kuinka tärkeä läheiseni minulle olikaan. Tuon tuosta tulee mieleeni, että pitääpä soittaa, tästäpä onkin juteltava. Mutta enää en voi. Kuulen hänen äänensä, aavistan vastauksensa. Nyt pitää kokeila ne siivet, joita yhdessä kasvatettiin. Nyt minun pitää olla rintamassa ensimmäisenä, esimerkkinä.

Jos uskot rukouksen voimaan, niin nyt voit sanoa pienen rukouksen minun ja perheeni puolesta. Jos uskot virtuaalihaliin ja positiivisiin ajatuksiin, niin nyt voit lähettää niitä tännepäin. Mihin tahansa uskot, mikä antaa Sinulle voimaa - nyt voit jakaa sen myös meidän perheen kanssa. Olen lähdössä matkalle, jota en koskaan halunnut tehdä. Mutta se ei ollut minun päätettävissäni.

"Me lähdemme tästä elämästä, emmekä kuitenkaan lähde. Me elämme edelleen kaikessa, mitä olemme tehneet. Kaikki, mitä olemme ajatelleet ja sanoneet ja olleet, jää elämään ja valaisemaan toisten tietä. Me kuolemme, emmekä kuitenkaan kuole, vaan elämme niiden sydämissä, jotka ovat rakastaneet meitä".
Martti Lindqvist
Olen viikon, puolitoista poissa. Sitten tulen takaisin.

18 comments:

 1. Uskon rukouksen voimaan, joten rukoilen sun ja perheesi puolesta ja ojennan kateni isoon haliin ja lahetan positiivisia ajatuksia sinne.

  Kylmat vareet kulkee selkapiita. Voimia sulle ystavani, vaikka aivan asken sut opin tuntemaan, niin selvasti tunnen, kuinka jokin meita yhdistaa.

  Voimia.

  ReplyDelete
 2. Itkupilli, kiitos. Täällä laukkuja pakkaan. Suomeen on ihana mennä, mutta ei tällä kertaa. Olen niin onnellinen, kun kesällä näin läheiseni, monta kertaa. Kaikki on kunnossa: kiintymys ja kunnioitus oli molemminpuolista, mitään ei jäänyt sanomatta tai tekemättä. Olen nähnyt surusta vain pilkahduksen. Kiitos rukouksistasi. Tarvitsen/tarvitsemme sitä.

  ReplyDelete
 3. Paljon paljon jaksamishaleja! Pieni rukous lennahti jonnekin juuri nyt. Naillekin matkoille joutuu meista jokainen aina valilla lahtemaan...

  Paljon voimia!

  ReplyDelete
 4. Iso halaus sinulle ja koko perheelle!!
  Voimia tulevaan!!

  Surun kyynelten lävitse loistavat
  onnellisten muistojen
  kultaiset säteet


  Halauksin ja rutistuksin <3

  ReplyDelete
 5. Suuren suuri hali sinne teille kaikille ja paljon positiviisia ajatuksia. Jaksamisia!

  ReplyDelete
 6. Iso halaus ja jaksamisia sinulle,koko matkan ajaksi ja sen jälkeenkin.Olet ajatuksissani!

  ReplyDelete
 7. Olet/olette rukouksissani.
  Taivaan Isän siunausta ja lohdutusta surussanne ja jaksamista eteenpäin.

  ReplyDelete
 8. Otan osaa suruusi. Voimia! Kirjoitit todella kauniisti.

  ReplyDelete
 9. "Elämää eivät ole päivät, jotka ovat menneet, vaan hetket, jotka muistetaan"

  Halaus ja voimia tulevaan!

  ReplyDelete
 10. Voimia perheellenne! Itse en ole läheisiäni vielä menettänyt ja välillä mietinkin että mitä sitten kun tiettyjä ihmisiä ei elämässäni enää ole. Uskon kuitenkin että toiselle puolelle siirtyneet läheisemme kulkevat vierellämme ja missä he sitten ovatkaan, heillä on hyvä olla. Vaikeinta on meillä kaipaamaan jäävillä.

  ReplyDelete
 11. Positiivisia ajatuksia, jaksamista ja iso halaus sinulle!! Noita uutisia ei kukaan ikinä haluaisi saada, vaikka kaikille meille se eteen tulee. Voimia Suomen reissuun ja rauhaa ystäväsi muistolle.

  ReplyDelete
 12. Rukoilen sinun ja perheesi puolesta. Voimia lähiviikkoihin, turvallista matkaa Suomeen.

  ReplyDelete
 13. Olette ajatuksissani. Voimia surun keskelle!

  ReplyDelete
 14. Otan osaa, pikku rukous on lennähtänyt matkaan.

  ReplyDelete
 15. Otan osaa.. Ristin minäkin kädet ja olette mielessä. Lähetän vahvan ajatuksen tuonne ylös ja muistan teitä, sitten lähetän teille halauksen, ihan oikean ja koko sydämestä. Valtavasti voimia!

  ReplyDelete
 16. Koskettava kirjoitus, otan osaa suruusi. Tein itse elämäni raskaimman matkan isäni hautajaisiin pari vuotta sitten. "Kauniit muistot voimaa antaa, surun raskaan hiljaa kantaa."

  ReplyDelete
 17. Voimahali. Otan osaa suruusi. Viimeksi aamulla ikävöin suunnattomasti ystävääni joka kuoli reilu puolitoista vuotta sitten. Esimerkiksi hänen nimeään en voi puhelimestani poistaa, vaikka tiedän että numerosta ei kukaan vastaa. Vieläkin toisinaan tulee ajatus että soitanpa hänelle... Onneksi kauniita, rakkaita muistoja ei mikään pyyhi pois.

  ReplyDelete