Thursday, September 30, 2010

Kiitos Anne-Marie! I love your gift!

Postilaatikossa oli yllätys! Anne-Marie oli lukenut juttujani ja laittanut matkaan maailman ihanimman paketin: suomalaisia naistenlehtiä!!!! Korttikin edusti mielirypäleitäni, Merlot kyllä vie naisen joskus mennessään.

Selasin lehdet, mutta ne odottavat aivan erityistä herkutteluhetkeä. Tiedättehän, kun mies on tyämatkalla ja lapset nukkumassa, talo on hiljainen ja sade ropisee vaimeasti, lasissa tilkka punahehkuista viiniä... ehkä takassakin tuli. Tällaisia iltoja minulla on taas pian tiedossa. Onko kukaan muu muuten koskaan ihmetellyt minkä vuoksi miehen työmatkat suuntautuvat kohteisiin kuten Meksikon Cancun ja Las Vegas? Miksi ei tuossa naapuripitäjän kirkonkylällä voisi pitää kokousta?

Paketin päälläkin oli ihania juttuja! Kerrassaan paketti, joka ilahduttaa monella tapaa!!!!

Ja miten Anne-Marie arvasit, että himoitsin tätä Evitan numeroa aivan erityisesti? Katselin sitä Iltalehden sivuilla ja yritin Suomen matkalla löytää. Se oli kuitenkin jo hyllyistä kadonnut. Joten Anne-Marie, kiitos vielä kerran. Päivä paistaa risukasaan sateesta huolimatta.

Kera halin,

Johanna

10 comments:

 1. Oi miten ihanalla tavalla oli Anne-Marie muistanut sinua:-)Noiden kanssa onkin kiva käpertyä sinne takkatulen ääreen...

  ReplyDelete
 2. Yaelian, olen aivan innoissani! Tilasin muutama vuosi Kodin kuvalehteä, mutta hinta alkoi muodostua niin suolaiseksi, että se piti lopettaa.

  ReplyDelete
 3. Olepa hyvä!
  Tässähän ihan punastuu..
  Mukavaa jos niistä on iloa! ;-)

  ReplyDelete
 4. Anne-Marie, täälläkin on punasteltu, ihan vain hyvästä mielestä. Kiitos. Toivon, että Sinun tiellesi tulee ihminen, joka jakaa hyvää mieltä sydämestään,hyvästä tahdostaan. Tämä on niitä asioita, jotka pysyvät mielessä iäti. Surun keskellä oli ja on pilkahdus valoa, lähimmäisiä jotka ilahduttavat. Life is good.

  ReplyDelete
 5. Olipa ihana yllätys sinulle! Onko siellä yhtään suomalaisia lehtiä kaupoissa?

  ReplyDelete
 6. Mari, ei ole suomen kielisiä lehtiä, ei suomalaisia kirjoja. Kaikki pitää Suomesta hankkia. Olen himolukija ja mielelläni luen toki englanniksi, mutta enemmän kuitenkin nautin suomen kielisistä kirjoista ja lehdistä. Niin se vain on.

  ReplyDelete
 7. Wau mikä paketti! Ihania lukuhetkiä sinne!

  ReplyDelete
 8. Mina luin yksi paiva viime paasisen aikaista iltalehtea L:P

  ReplyDelete