Sunday, September 5, 2010

Ilo on pieninä siruina maailmalla

Joskus käy niin, että ilahtuu kaupantekijäisiksi. Trader Joe on yksi meidän perheen lempiruokakauppoja: suomalaista juustoa, orgaanista ruokaa, creme fraichea, ilmakuivattua kinkkua... Herkkuja ympäri maailman ja järkihintaan. Viinivalikoimakin on hyvä & kohtuuhintainen.

Minulle on tullut tavaksi tarkistaa, mitä kuitin takana sanotaan. Yleensähän kauppiaat täyttävät tämän tilan mainoksilla.

Tällä kertaa siteerattiin Federico Felliniä. Pariskunta tarkastelee kauppiaan mainosta.

Olen oppinut ajattelemaan, että nainen on kuin viini: paranee vanhetessaan, mutta tämä on myös hyvin kutkuttaja ja lohduttava ajatus: classic, medium-bodied ja full of chocolate.

Pieninä siruina ovat ilonaiheet maailmalla. Toisinaan yllättävissäkin paikoissa.

6 comments:

 1. Trader Joes-kaupat ovat ihania;nyt tuli ikävä niihin...Kivasti laitettu noita aforismeja:-)ja vielä tuollaisia humoristisia;D

  ReplyDelete
 2. Yaelian, Trader Joe on vähän erilainen kauppa ja siksi siitä pidämme. Wall Street Journalissa siitä oli jokin aika sitten juttu ja siinä kyllä sanottiin, että TJ myy myös paljon samoja tuotteita kuin muutkin, mutta vain omalla merkillään. Mutta on siellä paljon myös sellaista mitä en ole muualta löytänyt! Ja himputin halpoja viinejä.

  ReplyDelete
 3. Trader Joe on myos meidan suosikkikauppa. Ja niilla on lisana viela toi hauska huumori. ;)

  ReplyDelete
 4. Saisikohan tännekin tuollaisen kaupan?? ;-)

  Täällä taitaa lähes aina olla vaan valkea tausta kuitteissa..

  ReplyDelete
 5. Itkupilli, eikös vain ole eri hauska paikka. Suklaavalikoima on myös mahdottoman hyvä, slurps!

  ReplyDelete
 6. Anne-Marie, kesällä Suomen lomalla tein kuittivertailua ja kaikissa oli valkoiset taustat. Täälläkin yleensä kuitin takan on mainoksia tai kuponkeja, mutta TJ käyttää mielestäni tilan ihan parhaiten!

  ReplyDelete